Pakej Ramadhan : Untuk seisi keluarga cergas bertenaga semasa berpuasa

Pakej Ibu Menyusu : Susu Meriah dan Ibu Cergas Bertenaga

Pakej Ibu Hamil : Bantu Ibu Jadi Cergas dan Bertenaga. Tambahan Mealshakes dan Perf. Drink sesuai untuk puasa

Pakej Ibu Berpantang : Cergas Bertenaga Semasa Berpantang. Susu Meriah Mudah Untuk Buat Stok EBM

CLINICAL TEST membuktikan perubahan ketara pada kulit wajah dalam masa 8 minggu

Klik gambar untuk pembelian dengan Kad Kredit

Friday, September 12, 2014

TESTIMONI : Ramai Ibu Akui SHAKLEE MEALSHAKE & OMEGAGUARD BAGUS UNTUK ANAK BATUK SELSEMA

Salam Sayang buat semua pengunjung blog Mama-ILoveU ;-))

Sekarang ni, penyakit batuk dengan selsema mmg berleluasa...terutama di kalangan kanak-kanak.
Kasihan pada anak-anak yang masih kecil yang terpaksa menelan ubat batuk dan ubat selsema. Rasanya semua ibu bapa tahu keburukan memberi anak-anak ubat batuk dan selsema dengan kerap.
Tapi dah takde pilihan, nak buat macam mana...takan nak biar kan anak terus batuk dan selsema bukan?

Tapiii...itu duluuu...
Sekarang...dah tak perlu risauuu lagiii...sebab Shaklee mempunyai 2 KILLER PRODUCT yang SANGAT...SANGAT MEMBANTU DALAM MENYEMBUHKAN BATUK & SELSEMA anak-anak kecil kita ;-))

2 KILLER PRODUCT tu tak lain tak bukan ...
=>>> SHAKLEE MEALSHAKES & SHAKLEE OMEGAGUARD




Apa itu Mealshake? Apakah kandungannya dan perbezaannya?

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium.


Fakta tentang Meal Shakes Shaklee:

* Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
* Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
* Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
* Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.


Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?

* Kanak-kanak
* Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
* Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
* Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
* Warga tua


6 sebab mengapa anda perlu memberi Mealshake kepada anak anda

1) Complete Nutrients
Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals. Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes. It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.
                     

2) Supplies Key nutrient to cells
Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.
                     

3) Aids in Growing Up
Contains folic acid, biotin, rich in calcium and magnesium that are needed for building bones and cells in the growing up process.
                           

4) Anti-Oxidants
Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.
             

5) Restore skin complexion
Contains complete vitamin B-Complex, iron, copper to form healthy red blood cells, thus improves the skin colour complexion.
                     

6) Detoxification
Rich in soluble fibre that helps the (peristalsis of colon and stomach/bowel movement) to excrete excess fat and waste from the colon and stomach.
                             

Great Taste for young and old - Delicious drink with natural fructose; quick replenishment of the necessary nutrients for the body; contain no artificial colouring and artificial sugar.

OmegaGuard - Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
OmegaGuard mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak. Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 990mg asid lemak omega 3.
Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.


Nak baca TESTIMONIAL?
BOLEHHH ... :-))












Point penting dari testimonial-testimonial di atas:-

1) Bagi anak makan OmegaGuard & Mealshakes =>> KAHAK HILANG, BATUK JARANG.

2) Sejak ambil Mealshakes =>> DAH TAK DEMAM SETIAP MINGGU, SELSEMA KURANG, TAK PERLU AMBIL NEBULIZER UNTUK MASALAH KAHAK, SELERA MAKAN BERTAMBAH BAIK.

3) Mealshakes CEPAT KERINGKAN SELSEMA ANAK, BAGI ANAK CEPAT KENYANG

4) Sejak ambil OmegaGuard & Mealshakes =>> KAHAK & LENDIR KELUAR BERSAMA NAJIS

5) Bagi sebiji OmegaGuard TERUS HILANG BUNYI KAHAK, BATUK PUN TINGGAL SEDIKIT, LEPAS 2 HARI TERUS SEMBUH

6) Dulu tak boleh kena aircond terus selsema, sejak ambil MEALSHAKES...dah TAKDE MASALAH KENA AIRCOND

Berminat untuk mendapatkan Mealshake & OmegaGuard?



Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins


Thursday, September 11, 2014

5 Kompilasi TESTIMONI Mealshake SHAKLEE


Pn Husni - masalah anaknya sembelit (customer Ira) :
Salam kak ira,
Ingat tak cerita saya pasal Akif yang sembelit?
Lepas di introduce meal shake,saya sgt2 nak try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jadi boleh tolong melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit (hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu
Sy pulak,dulu nk minum susu punye lah susah.bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minu (hehe..exegerate).sedaap!thanks,nnti nk beli,buat bekal puasa

Pn Lia -masalah anaknye asma dan kurang selera mkn
Saya teruskan bagi Mealshake, masuk hari ke-3 Irfan dah tak demam and batuk2 asthma dia terus hilang. Irfan kembali aktif (actually aktif lagi dr biasa..hehe..) dan makan pun nak sahaja. If not, kalau dulu kena asthma attack, dah baik pun taknak makan, minum susu je. Risau Ummi tau

Pn Cda -masalah anaknye demam panas teruk ,hampir sebulan makan antibiotik je
Doktor beri ia antibiotik untuk anas makan selama 1 bulan..ngam 2 minggu cda tengok anas semakin kurus n tidak selera makan n minum.(kurus sampai neneknye di kampung terkejut bila melihat gambar anas yang cda MMs padanya)....kulit anas menjadi kasar...dan anas jadi sensitif...mudah menangis..tak bertenaga..dan dalam tempoh yang sama cda berhenti memberinye antibiotik dan menukarkannye dengan Meal shake..

2 hari selepas tu cda nampak perubahannye....anas dah mula ke dapur menunjuk apa saja makanan didapur..selera makannya bertambah!!! syukur.........dan dari tu juga anas semakin aktif.....tidak mudah meragam...dan sekarang selepas 1 bulan....badanya dah mula berisi...kulitnya semakin halus dan sekata.

Pn Ina -masalah anaknye tak selera mkn
Alhamdulillah. dengan milk shake+ susu, Vita lea for Children selama 1 minggu di samping kapsul minyak ikan Omega Shaklee guard... (sedap dikunyah begitusahaja)......nakkan anak anda bijak?..pastikan diet hariannye tinggi kandungan DHA..untuk perkembangan otaknya. Sekarang Aiman akan mkn nasi 3 kali seharidan selalutgh malam dia tak boleh tidur sb lapar katanya.

Pn Ayu (Customer Lia) -masalah anaknye tak selera mkn
AlhamduLILLAH, lepas 3 hari try Shaklee Mealshake,Alif dah mula menampakkan perubahan..dia dah mula mintak makan..dan makan pun takde ler tunjuk 4 jari dia tu dah..makan abes sampai dia betul2 kenyang..and takde dah makan benda2 merapu tu..dan dia mula nampak aktif, ceria dan sihat.


Banyak betol feedback positive dari para ibu kan. Maka kerana itu Shaklee Mealshake telah menjadi pilihan saya. Jom dapatkan satu untuk anak anda. Insya-Allah, ia akan menjadi satu pelaburan yang berbaloi.

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Wednesday, September 10, 2014

Cara Bancuh Mealshakes Ke Dalam Susu Anak

>> Ini adalah entri lama yang saya bawa ke depan. Anak saya pun dah 7 tahun dah tak minum susu lama dah ... hehee
>> Ini entri buat ibu2 yang dok fikir macam mana nak bancuh mealshakes tu dalam susu anak :-)

-----------------------------

Untuk post kali ni saya nak tunjuk macam mana saya bagi anak saya, Eyoy yang 5 tahun tu minum mealshake. Untuk pengetahuan semua ni dia mmg fussy sket when it comes to trying something new especially makanan lah.

Everytime nak bagi dia makan something new kan, saya memang kene kreatif memikirkan idea-idea macam mana nak pujuk dia makan benda tu.

Contoh nak suruh makan goreng pisang. Bukan senang nak suruh budak 5 tahun makan goreng pisang, tatau la anak orang lain. Tapi anak saya memang susah nak suruh makan.
Saya cakap kat dia goreng pisang ni sedap..tgk tu ada rangup-rangup. sambil pujuk tu saya pun kunyah la sekali tepung goreng pisang yang serpih-sepih tu. baru dia nak try gigit. tu pun mula-mula macam segan-segan ajer...hehee..

Tu cerita goreng pisang, ni nak cerita pasal mealshake pulak. Sebenarnya, kita boleh letak jer satu sudu mealshake tu dalam susu anak. Don't worry, memang mereka tak akan tahu sebab Eyoy tak tahu :-)

Kenapa saya cakap macam tu? sebab saya dah pernah cuba campur macam2 benda dalam susu dia tapi dia tahu. Tapi mealshake ni mmg dia tak tahu. Kejap jer dah licin susu dia.

Jom layan gambar-gambar kat bawah ni ;-)


1) Mula-mula sediakan susu, botol susu dan Mealshake.















2) Lepas dah masukkan susu ke dalam botol susu, ambil sesudu mealshake.
















3) Masukkan sesudu Mealshake tadi ke dalam botol susu. Tu dah selamat masuk dalam susu.


















4) Lepas tu goncang dan sedia untuk diminum. Taraaaa....






















5) Tuan punye susu sedang layan susu mixed with Mealshake. Nyumm...sedapppp :-)))














Dapatkan mealshake untuk anak anda hari ini.

Hubungi saya :-
Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Tuesday, September 9, 2014

TESTIMONI : MealShake SHAKLEE Pulihkan Selera Makan Anak & Sembelit Pun Dah Takde Lagi

Bulan September 2014, bulan ini ada PROMOSI MEALSHAKES BELI 3 FREE 1. Wahhh.. berbaloi2 sekali gitu ;-)




Jadi hari ni nak berkongsi akan kebaikan Mealshake Shaklee. Memang banyak betul TESTIMONI dari ibu-ibu yang berpuas hati.

# Testimoni 1 - Anak Sembelit + Tak Selera Makan


 # Testimoni 2 - Anak Tak Selera Makan



[JOM KENAL SHAKLEE MEAL SHAKES]

1) Makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic.
2) Rasanya enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain.
3) Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan
4) Kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.
5) Setiap bancuhan MealShake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat.

[SIAPA YANG PERLUKAN MEAL SHAKES SHAKLEE]

1) Kanak-kanak yang kurang selera makan
2) Kanak-kanak yang sembelit
3) Kanak-kanak obese
4) Ibu hamil
5) Ibu menyusu,
6) Para pesakit yang dalam proses pemullihan selepas pembedahan
7) Mereka yang inginkan kulit cantik dan yang ingin kekal sihat.
8) Mereka yang tidak gemarkan suplemen dalam bentuk tablet kerana Mealshake didatangkan dalam bentuk serbuk, makan ia hanya perlu dibancuh untuk menjadi minuman yg sangat lazat.
9) Mereka yang ingin menambah atau memantau berat badan kerana kandungan proteinnya yang memberi rasa kenyang.  

Berminat untuk mendapatkan Mealshake SHAKLEE PROMO BUY 3 FREE 1?

Hubungi saya,


Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Monday, September 8, 2014

Collagen Shaklee Terbukti BERI KESAN CEPAT Kerana Molekulnya Yang Ringan Mudah Diserap Tubuh

Tahukah anda?

Berat molekul kolagen Shaklee SANGAT RINGAN. 
Cuma 1,000 Dalton sahaja. Maka, ia MUDAH DISERAP oleh tubuh. 

Ada produk kolagen yang berat molekulnya mencecah sehingga 300,000 Dalton. Wahhh.. lagi bagus ke? Bukan lagi bagus, tapi LAGI SUSAH untuk diserap oleh tubuh manusia kerana saiz molekul nya yang besar itu.


Anda boleh lihat ilustrasi di bawah.


Ilustrasi #1 - Saiz molekul kolagen yang kecil MUDAH DISERAP




Ilustrasi #2 - Saiz molekul kolagen yang kecil MUDAH DISERAP

Dan kerana itulah rata-rata yang menggunakan produk kolagen ini mengakui kesan boleh dilihat seawal 2 minggu walaupun kajian klinikal dari Shaklee mengatakan kesan boleh dilihat dalam masa 8 minggu (dengan penggunaan yang konsisten semestinya).


#Ilustrasi 3 - Kajian Klinikal Dari Shaklee

Ingin melihat testimoni pengguna sebagai bukti? Ini adalah sebahagian darinya.


Testimoni #1

# Testimoni 2



Berita baik buat anda semua, Shaklee menawarkan PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 untuk produk keluarannya iaitu Shaklee Collagen Powder. Pastikan anda tidak terlepas untuk mendapatkan promosi istimewa ini. 


Anda layak untuk mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan seterusnya menjadikan pembelian anda pada harga ahli apabila anda membeli Set Promosi ini.

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins



Sunday, September 7, 2014

8 PERKARA ANDA WAJIB TAHU Dalam Memilih Kolagen Yang Baik

Wajah gebu, anjal, awet muda adalah dambaan setiap wanita. Justeru, ramai wanita hari ini sangat prihatin tentang penjagaan kulit wajah. Maka itu juga, ramai yang sanggup menjalani pelbagai prosedur menjadi cantik seperti suntikan Vitamin C, botoks dan rawatan lain yang berkemungkinan mendatangkan kesan sampingan terhadap kesihatan.

Jika tidak mahu memperjudikan kesihatan melalui cara tadi, apa kata anda beralih kepada kolagen bagi mendapatkan kulit awet muda dan sihat. Pemilihan kolagen ini adalah yang terbaik dan selamat memandangkan tubuh juga terdiri daripada 75% kolagen. 


Biarpun begitu, bagi memilih kolagen terbaik, anda seharusnya memastikan pilihan anda itu perlu mengikuti 8 ciri berikut. 



Melihat kepada senarai ciri kolagen yang digariskan di atas, Shaklee Collagen Powder adalah satu-satunya produk yang 100% memenuhi kriteria yang ditetapkan.

Maka tidak hairan apabila kami memperoleh banyak feedback dan TESTIMONI yang memberansangkan dari para pengguna produk kolagen dari Shaklee ini.


Salah satu testimoni pengguna.
Berita baik buat anda semua, Shaklee menawarkan PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 untuk produk keluarannya iaitu Shaklee Collagen Powder. Pastikan anda tidak terlepas untuk mendapatkan promosi istimewa ini. 



Anda layak untuk mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan seterusnya menjadikan pembelian anda pada harga ahli apabila anda membeli Set Promosi ini.

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Saturday, September 6, 2014

Kenapa Shaklee Pilih SISIK IKAN MERAH Untuk Jadi BAHAN UTAMA Dalam SHAKLEE COLLAGEN POWDER ?

Pernah tak anda terfikir. Kenapa Shaklee pilih ikan merah?
Kenapa tak ikan talapia ke? Ikan sembilang ke? Oppsss.. ikan sembilang takde sisik.. hihii

Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang SANGAT TAHAN LASAK.
Ikan merah ini hidup di lautan dalam. Ia bertelur dan hidup bebas di sana. Lautan dalam bebas pencemaran. Satu point berharga di situ yer >>> BEBAS PENCEMARAN.

Ikan merah boleh MENAHAN TEKANAN hingga 20 PAUN. Bayangkan betapa melantun-lantun sisik ikan merah tu. Sebagaimana melantunnya kulit anda bila makan kolagen dari sisik ikan merah ini :-)

Dan kerana itulah harga Shaklee Collagen Powder ini "sedikit mahal" berbanding kolagen berasaskan ikan talapia, buah manggis, etc. Kerana KUALITI bahan-nya.

Selain dari 4000mg EKSTRAK SISIK IKAN MERAH yang jadi bahan utama dalam Shaklee Collagen Powder, Shaklee juga telah menambah 7 BAHAN UTAMA LAIN termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.



Harga runcit bagi 1 kotak Shaklee Collagen Powder ialah RM298.
Promosi bagi bulan September 2014 ialah Beli 6 Percuma 1.
Maka harga runcit bagi 1 Set Promo 7 kotak kolagen ialah RM1788.

Tapi, dengan pembelian 1 set promo ini anda layak untuk dapat KEAHLIAN PERCUMA.
Maka dengan itu harga sudah menjadi semakin murah kerana anda kini layak untuk membeli dengan harga ahli.

PM saya untuk mengetahui harga sebenar apabila anda membuat pembelian BELI 6 FREE 1. Janji jangan pengsan tau ... hihi.


Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Thursday, September 4, 2014

TAPAK TANGAN JADI LEMBUT Lepas 7 HARI Ambil Collagen Powder Shaklee

Assalammualaikum buat semua yang membaca blog saya.
Terima kasih atas kunjungan anda semua. Tanpa anda, siapalah blog saya ni kan.. :-)

Di bawah ialah perkongsian dari Puan Wan Fatihanum. Katanya tapak tangan beliau yang kering jadi lembut lepas makan kolagen Shaklee ni selama 7 hari.



Berikut ialah keputusan dari UJIAN KLINIKAL yang dijalankan oleh Shaklee. Keberkesanan yang KETARA boleh dilihat seawal 8 minggu.

Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada SISIK IKAN MERAH

Berat molekul kolagen nya cuma 1000 Dalton (ringan), lantas membuatkan ia mudah diserap oleh tubuh.



PROMOSI SEPTEMBER 2014 : BELI 6 PERCUMA 1


Sepertimana yang anda lihat di poster di atas, bulan September 2014 ni ada PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER.

Tawarannya ialah BELI 6 PERCUMA 1. Harga runcit yang ditawarkan ialah RM1788 bagi 7 kotak kolagen.

Namun, berita baik dari saya >>> ANDA LAYAK MENDAPAT KEAHLIAN PERCUMA apabila membeli SET PROMO ini
Maka >> AUTOMATIK ANDA DAPAT BELI DENGAN HARGA AHLI (20% DISKAUN)

Bagi pengguna tegar kolagen, anda wajib rebut peluang ini. 


Saya memang dah chopp nak beli 2 set untuk kegunaan sendiri. Stok 7 bulan. Hihii





Untuk pertanyaan lanjut bagaimana untuk mendapatkan Set Promosi di atas, anda boleh menghubungi saya,

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Tuesday, September 2, 2014

TESTIMONI Collagen Powder Shaklee, KULIT CERAH + LEMBUT dalam masa 12 hari !!!

Salam semua,

Dah 3 entri tulis tentang Promosi Collagen Powder, 7 Bahan Utama SCP, 11 Kebaikan Utama SCP, maka entri ke-4 ni kita share testimoni lah pulak kan :-)



KENAPA COLLAGEN SHAKLEE NI CEPAT SANGAT BERKESAN?




Ini kerana KADAR PENYERAPAN-nya yang sangat bagus. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang sangat ringan, kira-kira 1000 Dalton sahaja. Dan kerana itu, ia dapat diserap dengan mudah oleh badan berbanding kolagen yang molekulnya bersaiz besar 300ribu-500ribu Dalton.



TESTIMONI PENGGUNA - KULIT CERAH + LEMBUT DALAM MASA 12 HARI



Nak tau macam mana rupa packaging dia Collagen ni? Macam kat bawah ni.
Dia letak dalam kotak. Lepas tu ada peket kecik2. Senang nak bawa ke mana2. Ambil je 1-2 sachet masukan dalam handbag. 

Macam mana cara nak bancuh? Cara saya mudah saja. Saya bancuh sunquick satu mug pastu saya tuang saja Collagen ni kat dalam air tu. Ni bukan propa yer, saya cakap benar ni. Sejujurnya, saya rasa minum sunquick mix collagen jauh lagi sedap banding minum sunquick tanpa collagen :-)



Harga runcit bagi 1 kotak Shaklee Collagen Powder ialah RM298.
Promosi bagi bulan September 2014 ialah Beli 6 Percuma 1.
Maka harga runcit bagi 1 Set Promo 7 kotak kolagen ialah RM1788.

Tapi, dengan pembelian 1 set promo ini anda layak untuk dapat KEAHLIAN PERCUMA.
Maka dengan itu harga sudah menjadi semakin murah kerana anda kini layak untuk membeli dengan harga ahli.

PM saya untuk mengetahui harga sebenar apabila anda membuat pembelian BELI 6 FREE 1. Janji jangan pengsan tau ... hihi.

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

11 KEBAIKAN UTAMA Shaklee Collagen Powder

Sekilas fakta tentang Shaklee Collagen Powder.




Kajian klinikal membuktikan ia dapat memperbaiki testur kulit wajah dan menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.

11 KEBAIKAN UTAMA SHAKLEE COLLAGEN POWDER

♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Faedah tambahan :: menyokong KESIHATAN SESENDI & MENGUATKAN TULANG. Bantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.

Untuk membaca dan melihat gambar testimoni pengguna, boleh KLIK SINI UNTUK TESTIMONI yer.

Bulan ni PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER tau. Beli 6 PERCUMA 1.

Untuk pesanan,

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

7 Bahan Utama Dalam Shaklee Collagen Powder

Saya mix dengan Sunquick. Lagi sedap banding minum Sunquick plain tau.

Cerita2 pasal PROMOSI COLLAGEN POWDER ni kan, saya pasti anda semua mestilah ingin tahu apa bahan2 yang digunakan ye tak :-)

Anda boleh rujuk poster di bawah.



Untuk membaca dan melihat gambar testimoni pengguna, boleh KLIK SINI UNTUK TESTIMONI yer.

Bulan ni PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER tau. Beli 6 PERCUMA 1.

Untuk pesanan,

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Monday, September 1, 2014

PROMOSI BERKEMBAR September : Mealshakes dan Collagen Powder Shaklee ... GILERRR !!!

Masha ALLAH ... nak citer ni. Pagi tadi punyalah terkejut dapat SMS dari Shaklee bagitahu bulan September ni ada 2 PROMOSI. Promosi BERKEMBAR lah kiranya ni. Nak tau tak apa dia?
Promosi #1 - Shaklee Collagen Powder BELI 6 PERCUMA 1



Promosi #2 - Meal Shakes BELI 3 PERCUMA 1


Best kan kalau tiap2 bulan lepas ni Shaklee buat DOUBLE PROMO camni ... saya suka sangat.

Jadi anda2 semua pengguna tegar Collagen Powder dengan Meal Shakes, pastikan anda tak terlepas peluang keemasan ni. Especially promo Meal Shakes tu. Beli 3 dapat FREE 1 tau. Harga terjunam kata orang... woahhh

Untuk pesanan,

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins


Sunday, August 31, 2014

Testimoni KOLAGEN SHAKLEE >> SUAMI pun akui bila PEGANG... Pegang Apa ?

Tulis pegang-pegang ni cepat jer you all KLIK NAK BACA kan? Hihi..
Pegang tangan ajer.

Tapi suka ke tak suka bila suami pegang tangan? Mestilah suka kan. Takde sayang :-)

Mengikut Kajian Klinikal yang dijalankan oleh Shaklee, penggunaan produk kolagen ini selama 8 minggu dapat meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 90%. Hebat kan? Selamat tinggal kulit kering.


TESTIMONI PENGGUNA : 
TANGAN JADI LEMBAB SELEPAS MENGGUNAKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER


Memperkenalkan Shaklee Collagen Powder.
[PENTING] 
Terbukti berkesan dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.




Berita baik buat anda semua, Shaklee menawarkan PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1 untuk produk keluarannya iaitu Shaklee Collagen Powder. Pastikan anda tidak terlepas untuk mendapatkan promosi istimewa ini. 



Anda layak untuk mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan seterusnya menjadikan pembelian anda pada harga ahli apabila anda membeli Set Promosi ini.

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...