Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Sunday, May 1, 2016

Promosi Shaklee Mei 2016 - Alfalfa, Collagen dan Vitalea Children

Salam buat semua pembaca, 

Dah tak sabar nak tahu promosi Shaklee May 2016. Saya senaraikan di bawah yer.

1) Alfalfa Complex
- Small 330 biji
- Large 700 biji



2) Collagen Powder



3) Vitalea For Children 

Harga Vitalea Children Shaklee


Jika anda pengguna tegar kesemua produk ini, anda wajib dapatkan kesemuanya bulan ini. Bukan dengan harga biasa tau tapi harga promosi :-)

Boleh. Hubungi saya Yati - 019.6671210. Whatsapp tau :-)

Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

Telegram/ Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Monday, April 18, 2016

Kenali Shaklee

Apa itu shaklee
Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.
Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.
Hari ini, kami merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Kami melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa SelamatSentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.
Kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
Kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.
Kami juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk kami.
Sehingga hari ini, kami telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar kami, dan kami menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.
Semua tanda dagangan adalah hak milik empunya masing-masing.

Monday, April 11, 2016

Harga Vitamin C Shaklee

Ramai yang nak tahu berapa harga Vitamin C Shaklee kan ?
Harga 1 botol cuma RM98.05 sahaja.
1 botol ada 180 biji dan ia tahan 6 bulan.

Tapi itu harga sebelum diskaun sebab bulan April 2016 ni kan ada promosi Vitamin C .... ehemm



Kalau nak tahu berapa harga promosi boleh WA atau PM kita ok :-)

Untuk order produk Shaklee,

Whatsapp sahaja : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Thursday, April 7, 2016

Vitamin C Cerahkan Kulit

PROMOSI VITAMIN C APRIL 2016

Vitamin C ada banyak fungsi tapi MAJORITI PELANGGAN mengambil Vitamin C untuk kecantikan kulit.

Di bawah ialah 3 KESAN UTAMA PENGAMBILAN VITAMIN C PADA KULIT:

i) Mencerahkan kulit
ii) Anti penuaan (meransang penghasilan kolagen)
iii) Halang pigmentasi (halang kulit menjadi gelap)


[TAHUKAH ANDA]

Di kalangan orang dewasa yang sihat, Vitamin C meningkatkan tahap glutathione dalam sel-sel darah merah dan sel darah putih.

Para saintis mendapati bahawa keseimbangan pigmen cerah (pheomelanin) dan pigmen gelap (eumelanin) pada kulit kita bergantung banyak kepada paras glutathione dalam darah.

Oleh kerana Vitamin C telah terbukti secara saintifik meningkatkan tahap gluthathione dalam darah, maka kita boleh katakan bahawa Vitamin C sememangnya membantu cerahkan warna kulit.

So dah cerita pasal Vitamin C mesti nak tahu harga kan? Jangan risau, ini memang produk mampu milik.

Harga runcit sebotol Vitamin C Shaklee = RM98.05 (termasuk GST). 
Ada 180 biji sebotol. Tahan 6 bulan tu. 

Anda nak DISKAUN? Hubungi saya.

Untuk order produk Shaklee,

Whatsapp sahaja : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Tuesday, April 5, 2016

Facebook Fanpage Agen Shaklee Kota Warisan, Cyberjaya dan Nilai

Selamat Pagi semua,

Mungkin ada pembaca yang tak perasan bahawa saya ada fanpage selain dari blog.
Yela kalau blog ni, anda kena masuk website baru boleh baca content kan. Tapi kalau anda like fanpage, anda boleh baca semua post saya di news feed facebook wall anda.

Ini fanpage saya. Jemput follow yer.




Profile dengan cover pun dah update dengan Promosi Shaklee April 2016.

Untuk order produk Shaklee,

Whatsapp sahaja : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK


* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Monday, April 4, 2016

Nutriwhite Spot Whitening Treatment Shaklee Untuk Hilangkan Jeragat

RAWATAN TANGGALKAN JERAGAT

Tahukah anda bahawa Shaklee ada satu produk yang dapat membantu mereka yang ada jeragat.

Ni dia Nutriwhite Spot Whitening Treatment. Tak perlu makan, tak perlu minum. Cuma sapu sahaja pada bahagian yang ada jeragat.

krim jeragat


Fungsi Nutriwhite Spot Whitening Treatment Shaklee

1) Mengurangkan kemunculan bintik-bintik hitam agar kulit tampak lebih menawan.

2) Kepekatan optimum pati Likuoris dan Peony memberi kuasa pencerahan.

3) Cats Claw dapat menegangkan kulit (merupakan sejenis tumbuhan yang di jumpai di hutan tropika di Selatan dan Amerika Tengah. Dikenali dengan cats claw @ kuku kucing kerana durinya berbentuk seperti kuku kucing)

4) Vitamin C aktif memperbaiki kulit, meratakan tona dan menghaluskan tekstur kulit.

Harga RM159
Nak diskaun ? Hubungi saya.

Whatsapp sahaja : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Saturday, April 2, 2016

10 Perkara Yang Menghalang Anda Untuk Percaya Kepada Diri Sendiri

Sebenarnya tujuan saya buat post ni untuk meng-clear-kan gambar dalam handphone saya ... hehee

Dan saya fikir adalah lebih bagus jika saya simpan gambar2 itu di sini. Selain mudah untuk saya buat rujukan, mudah-mudahan memberi manfaat juga buat para pembaca blog saya ini.

Semua ni saya snap dari suratkhabar. Tak ingat pulak paper apa. Sama ada NST atau The Star. 











Perkara yang paling penting sekali yang kita kena jaga ialah " HATI ".

Guard your heart !

Hubungi saya untuk pembelian produk Shaklee,

Whatsapp sahaja : 019-6671210

Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Vitamin C Shaklee vs Cecelia Ahern : A Place Called Here

Rasanya semua orang pun dah kenal dan tahu tentang Vitamin C Shaklee ni.
Harga sebotol RM92.50 + GST 6%.
Tapi bulan April 2016 ni Shaklee ada buat promosi untuk Vitamin C ini,
Beli 2 botol diskaun 5% atau Beli 6 dapat FREE 1 botol.



Saya suka ambil gambar flatlay Vitamin Shaklee. Dan saya selalu gabungkan dengan novel. Selain Shaklee, membaca novel ialah minat saya selain dari menonton drama Korea... hehee. 

Anda boleh klik link ini >> VITAMIN C , untuk membaca lebih banyak info tentang Vitamin C Shaklee.


Hubungi saya untuk pembelian,

Whatsapp sahaja : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Friday, April 1, 2016

Promosi Shaklee April 2016

Salam buat semua pembaca, 

Dah tak sabar nak tahu promosi Shaklee April 2016. Saya senaraikan di bawah yer.

1) Vitamin C


Kebaikan Vitamin C Shaklee


2) OmegaGuard


Kebaikan Omegaguard Shaklee


3) Vitalea For Children 

Harga Vitalea Children Shaklee


Jika anda pengguna tegar kesemua produk ini, anda wajib dapatkan kesemuanya bulan ini. Bukan dengan harga biasa tau tapi harga promosi :-)

Boleh. Hubungi saya Yati - 019.6671210. Whatsapp tau :-)

Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

Telegram/ Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Friday, March 18, 2016

Promosi Shaklee Mac 2016 : ESP, Vivix, Vitalea dan Kolagen

Bismillah

Apa khabar semua? Februari 2016 telah melabuhkan tirai. Mac pula muncul membawa 1000 harapan dan rezeki yang melimpah ruah buat kita semua insha ALLAH.

Saya pasti pembaca tegar blog saya ni pasti dah tertunggu-tunggu apa PROMOSI yang ditawarkan oleh Shaklee untuk bulan Mac 2016 ni kan.

Ahaa... ini dia.

Promosi #1

Harga asal RM150. 

Beli 2 canister dapat diskaun 5%.

Beli 6 Percuma 1. Free Membership, Harga Ahli dan Rebat Tunai. 


ESP SHAKLEE


Promosi #2

Harga asal RM111. Promosi Beli 3 Percuma 1. Nak beli 1 pun boleh. Harga TERBAIK untuk anda.


Vitalea For Children

Promosi #3

Harga asal RM475. Promosi Buy 2 less 5%. 
Berita baik kalau anda beli Promosi Vivix Buy 2 less 5% ini, anda akan dapat
i) Keahlian Percuma bernilai RM69
ii) Automatik dapat beli 2 botol Vivix dengan harga ahli, tambah lagi less 5%
iii) Dapat rebat tunai sebanyak RM36
iv) Dapat FREE POSTAGE (kalau tak kena bayar RM10) - Shaklee bagi KHAS untuk pembelian Vivix


Vivix Shaklee



# Promosi 4

Harga asal RM298. Promosi Beli 3 kotak dapat Free Membership, Harga Ahli dan Rebat Tunai. 


Kolagen Shaklee


Itu dia 4 PROMOSI TERHANGAT untuk bulan Mac 2016. Jangan berlengah2 lagi. Sila hubungi saya sekarang.

Whatsapp sahaja : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Saturday, January 9, 2016

Resepi Apam Coklat Mekar

Saya parking sini resepi ni untuk mudahkan saya mencarinya di masa depan.
Sambil2 tu boleh kongsi dengan pembaca sekalian.

Sumber dari Azlina Ina (Facebook)

Bahan-bahan :

1 1/4 cawan tepung gandum
1/2 cawan serbuk koko
1sk baking powder
1sk soda bikarbonat
sedikit garam
Ayak kan ketepikan

Bahan blender
1 cawan minyak
1 cawan susu cair
1 cawan gula kalau (kalau tak nak manis 3/4 cawan je)

Blender 3 minit
Masuk dalam bahan kering gaul sebati
Masuk dalam cup kecil masuk cup dalam acuan lompang
Panaskan kukusan kukus 15 minit api besar. Siap.

Gambar untuk rujukan :











Senang ajer kan? 
Jom lah kita buat.

Kalau nak beli produk Shaklee boleh cari saya yer. 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Wednesday, January 6, 2016

Macam Mana Nak Tahu Hotel Yang Di Pilih OK atau Tak OK

Tahun 2016 ni dalam kepala asyik fikir nak pergi berjalan (holiday) ajer.
Maka dengan itu terfikir untuk berkongsi tips memilih hotel atau tempat tinggal semasa pergi bercuti. Yelah kan, kadang2 tu indah khabar dari rupa ajer. 

Tengok iklan kat FB mak aii, bukan main cantik. Sampai2 je tempatnya rasa nak pengsan. Pernah terkena? 

Teruskan membaca entri saya.

Saya tak tahu orang lain tapi ini diri saya.
Saya adalah seorang yang cerewet bila masuk bab "tandas". Jadi tempat tinggal pilihan saya semasa pergi bercuti haruslah memiliki tandas yang bersih dan tidak geli geleman apabila saya menjejak kaki ke dalamnya .. hehee (poyo betul kan!)

Macam saya kalau pergi bercuti, kat bawah ni memang kriteria wajib mesti ada :
1) Pantai/ Laut
2) Swimming Pool
3) Bath Tub

Hahaa... semuanya mesti ada kena mengena dengan air. Kami sekeluarga sukakan air. Bercuti di tepi laut memang best. Masha ALLAH, bila tengok lautan luas tak bertepi tu kan, rasa lapang kepala. Terpana melihat ciptaan ALLAH SWT. Jika dunia secantik ini, agaknya bagaimana lah rupa syurga itu? 

Bercuti di Kota Kinabalu

Cerita Pulau Sapi ni tunggu entri lain yer. Entri kali ni nak bercerita tentang TRIPADVISOR. Rasanya semua orang pun tahu kot tapi saya PASTI ada jugak yang tak tahu. Apa ke benda lah tripadvisor ni.

Ini website nya >>  https://www.tripadvisor.com.my/

Yang best-nya tripadvisor ni ialah boleh baca review orang2 yang dah pergi ke tempat itu dan pada masa yang sama boleh tengok harga hotel tersebut sebab ada banyak website yang link terus dengan tripadvisor ni macam booking.com, agoda dan lain2.



Ada beribu hotel untuk setiap "SEARCH". Yang mahal, yang murah, hotel, motel, lodging, semua pun ada. Boleh filter ok.
Korang pandai2 la klik sana sini yer. Tak larat pun rasanya "ahkak" nak explain satu persatu function dalam tripadvisor ni.

Klik je nama2 hotel yang korang nak pegi, then boleh baca review. Siap boleh tengok gambar lagi ok. Gambar toilet sumer boleh tengok. Kadang tu siap yang ada snap pic lubang jamban pun hado. Opppsie.. tapi itulah hakikatnya. Review di sini semuanya JUJUR.

So far, tripadvisor memang tidak pernah mengecewakan. Saya memang akan baca sini dulu sebelum buat booking mana2 hotel.

Selamat Mencuba. Daaa..

Kalau nak beli produk Shaklee boleh cari saya yer. 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Friday, November 27, 2015

Promosi Set Kulit Cantik Cerah Shaklee

Bersempena dengan PROMOSI VITAMIN C SHAKLEE di sepanjang bulan November 2015 ni, Set Kulit Cantik Shaklee pun ada PROMOSI BEST tau :-)

RM3xx - tahan 4 ke 6 bulan
1) B Complex : Vitamin B3 yang terdapat dalam B complex membantu melembapkan dan memberi perlindungan kepada kulit. Ia juga membantu mengurangkan kegatalan dan merah-merah akibat kulit kering. 

2) Vitamin C : Sebagai anti-oksida yang melawan radikal bebas yang menyebabkan kerutan, kulit bergelambir, dan tanda-tanda penuaan lainnya. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle )

3) Vitamin E : Vitamin larut lemak yang berfungsi sebagai anti-oksida. Agen anti-penuaan yang membantu mengurangkan garis-garis halus. Ia juga berfungsi merangsang kelembapan kulit semula jadi dan membantu mencegah kanser kulit.

Parut jerawat di muka lambat hilang adalah salah satu tanda anda mempunyai sel yang ‘kurang sihat’ di mana memerlukan masa yang lama untuk menggantikan ‘sel mati’ dengan sel sihat yang baru.
.
Hubungi saya untuk pembelian Set Kulit Cantik Shaklee di atas yer,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan, Sepang
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Tuesday, November 24, 2015

Resepi Donut Gebu

Saja parking kat sini untuk rujukan saya di masa depan.
Maklum lah saya ni pencinta donut :-)



Saya memang selalu buat donut tapi tak pernah pula jadi montel macam ni. Rupanya ada rahsia.

Tu kat atas 2 bahan rahsia yang saya tak pernah letak selama ni : bread improver and softener.

Kena beli ni. Maklum cuti2 sekolah ni. Senang buat siap2 jadi frozen. Pagi2 boleh goreng terus.

------------

Buat yang mencari produk Shaklee, boleh dapatkan dari saya.
Pengeposan ke seluruh Malaysia atau self pick up di Kota Warisan, Sepang. 
Tiada COD. 

SMS/Whatsapp : 019-6671210

Sunday, November 1, 2015

Promosi November 2015 - Vitamin C Shaklee

Salam Semua,

Saya happy sangat sebenarnya sebab bulan November 2015 ni PROMOSI VITAMIN C SHAKLEE. 

Yelah kan, produk BEST SELLER Vitamin C.

i) Mencerahkan kulit
ii) Anti penuaan (meransang penghasilan kolagen)
iii) Halang pigmentasi (halang kulit menjadi gelap)

Harga asal 1 botol Vitamin C = RM98.05 (termasuk GST)
HARGA PROMOSI = Whatsapp saya 019.6671210

Bukan saja2 saya tanak bagitahu kat sini tapi UNDANG-UNDANG SHAKLEE tidak boleh paparkan selain harga asal produk. 





Hubungi saya untuk pendaftaran ahli atau pembelian produk Shaklee yer,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan, Sepang
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Saturday, October 17, 2015

Peppermint Shaklee Untuk Buang Angin

Tadi tengah2 dok buat ulangkaji dengan anak, tiba2 kawan saya pm. Dia kata lately ni perut dia berangin. Rasa tak selesa.

Jadi ini yang saya cadangkan.
PEPPERMINT GINGER PLUS.
Memang khas untuk buang segala angin dalam badan/ perut/ usus ni.
Lepas makan terus telan 1-2 biji Peppermint ni.
Memang lepas tu nanti terus keluar segala angin la jawabnya ..huhuu




Antara kebaikan Peppermint Ginger Plus ialah:

Melegakan otot perut dan menenangkan perut.
Membantu penghadaman.
Mengatasi loya, mabuk laut dan pening nak muntah.
Melegakan kesakitan gastrik dan pedih ulu hati.
Melegakan kesan sampingan seperti muntah dan hilang selera makan kesan dari kimoterapi.
Meransang enzim Salvia untuk mencernakan makanan.
Melegakan ketidakselesaan pada perut dan usus, sakit haid dan angin.
Mengatasi mabuk laut.
Mengatasi masalah kembung perut.
Membantu dalam masalah alergi pada usus.
Harga 1 botol cuma RM45 sahaja.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Thursday, October 15, 2015

6 Kebaikan Vitamin E Untuk Kulit

Malam ni saya tanak tulis panjang2.
Nak tahu sebab apa? Sebab POSTER di bawah sudah memberitahu kesemua 6 kebaikan Vitamin E untuk kulit.

Jemput baca :-)

HARGA BAGI SET PROMOSI INI CUMA RM149 SAHAJA.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Thursday, October 1, 2015

24 Kelebihan dan Kebaikan OmegaGuard Shaklee

Saya pasti tentu ramai yang tercari-cari apakah kebaikan dan kelebihan OmegaGuard Shaklee ni kan?

Di bawah saya senaraikan 24 kelebihan utama OmegaGuard atau minyak ikan Shaklee ini.


Kelebihan OmegaGuard Shaklee
1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3.  Mencegah salur darah dari tersumbat
4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok
5.  Mengekalkan tekanan normal darah
6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7.  Mengurangkan sakit kepala
8.  Merendahkan kolestrol
9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
      otak janin

14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
      (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout


Pastikan anda mendapatkan OmegaGuard Shaklee ini pada HARGA PROMOSI BULAN OKTOBER 2015 ini tau.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...