Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Saturday, January 9, 2016

Resepi Apam Coklat Mekar

Saya parking sini resepi ni untuk mudahkan saya mencarinya di masa depan.
Sambil2 tu boleh kongsi dengan pembaca sekalian.

Sumber dari Azlina Ina (Facebook)

Bahan-bahan :

1 1/4 cawan tepung gandum
1/2 cawan serbuk koko
1sk baking powder
1sk soda bikarbonat
sedikit garam
Ayak kan ketepikan

Bahan blender
1 cawan minyak
1 cawan susu cair
1 cawan gula kalau (kalau tak nak manis 3/4 cawan je)

Blender 3 minit
Masuk dalam bahan kering gaul sebati
Masuk dalam cup kecil masuk cup dalam acuan lompang
Panaskan kukusan kukus 15 minit api besar. Siap.

Gambar untuk rujukan :











Senang ajer kan? 
Jom lah kita buat.

Kalau nak beli produk Shaklee boleh cari saya yer. 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Wednesday, January 6, 2016

Macam Mana Nak Tahu Hotel Yang Di Pilih OK atau Tak OK

Tahun 2016 ni dalam kepala asyik fikir nak pergi berjalan (holiday) ajer.
Maka dengan itu terfikir untuk berkongsi tips memilih hotel atau tempat tinggal semasa pergi bercuti. Yelah kan, kadang2 tu indah khabar dari rupa ajer. 

Tengok iklan kat FB mak aii, bukan main cantik. Sampai2 je tempatnya rasa nak pengsan. Pernah terkena? 

Teruskan membaca entri saya.

Saya tak tahu orang lain tapi ini diri saya.
Saya adalah seorang yang cerewet bila masuk bab "tandas". Jadi tempat tinggal pilihan saya semasa pergi bercuti haruslah memiliki tandas yang bersih dan tidak geli geleman apabila saya menjejak kaki ke dalamnya .. hehee (poyo betul kan!)

Macam saya kalau pergi bercuti, kat bawah ni memang kriteria wajib mesti ada :
1) Pantai/ Laut
2) Swimming Pool
3) Bath Tub

Hahaa... semuanya mesti ada kena mengena dengan air. Kami sekeluarga sukakan air. Bercuti di tepi laut memang best. Masha ALLAH, bila tengok lautan luas tak bertepi tu kan, rasa lapang kepala. Terpana melihat ciptaan ALLAH SWT. Jika dunia secantik ini, agaknya bagaimana lah rupa syurga itu? 

Bercuti di Kota Kinabalu

Cerita Pulau Sapi ni tunggu entri lain yer. Entri kali ni nak bercerita tentang TRIPADVISOR. Rasanya semua orang pun tahu kot tapi saya PASTI ada jugak yang tak tahu. Apa ke benda lah tripadvisor ni.

Ini website nya >>  https://www.tripadvisor.com.my/

Yang best-nya tripadvisor ni ialah boleh baca review orang2 yang dah pergi ke tempat itu dan pada masa yang sama boleh tengok harga hotel tersebut sebab ada banyak website yang link terus dengan tripadvisor ni macam booking.com, agoda dan lain2.



Ada beribu hotel untuk setiap "SEARCH". Yang mahal, yang murah, hotel, motel, lodging, semua pun ada. Boleh filter ok.
Korang pandai2 la klik sana sini yer. Tak larat pun rasanya "ahkak" nak explain satu persatu function dalam tripadvisor ni.

Klik je nama2 hotel yang korang nak pegi, then boleh baca review. Siap boleh tengok gambar lagi ok. Gambar toilet sumer boleh tengok. Kadang tu siap yang ada snap pic lubang jamban pun hado. Opppsie.. tapi itulah hakikatnya. Review di sini semuanya JUJUR.

So far, tripadvisor memang tidak pernah mengecewakan. Saya memang akan baca sini dulu sebelum buat booking mana2 hotel.

Selamat Mencuba. Daaa..

Kalau nak beli produk Shaklee boleh cari saya yer. 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Friday, November 27, 2015

Promosi Set Kulit Cantik Cerah Shaklee

Bersempena dengan PROMOSI VITAMIN C SHAKLEE di sepanjang bulan November 2015 ni, Set Kulit Cantik Shaklee pun ada PROMOSI BEST tau :-)

RM3xx - tahan 4 ke 6 bulan
1) B Complex : Vitamin B3 yang terdapat dalam B complex membantu melembapkan dan memberi perlindungan kepada kulit. Ia juga membantu mengurangkan kegatalan dan merah-merah akibat kulit kering. 

2) Vitamin C : Sebagai anti-oksida yang melawan radikal bebas yang menyebabkan kerutan, kulit bergelambir, dan tanda-tanda penuaan lainnya. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle )

3) Vitamin E : Vitamin larut lemak yang berfungsi sebagai anti-oksida. Agen anti-penuaan yang membantu mengurangkan garis-garis halus. Ia juga berfungsi merangsang kelembapan kulit semula jadi dan membantu mencegah kanser kulit.

Parut jerawat di muka lambat hilang adalah salah satu tanda anda mempunyai sel yang ‘kurang sihat’ di mana memerlukan masa yang lama untuk menggantikan ‘sel mati’ dengan sel sihat yang baru.
.
Hubungi saya untuk pembelian Set Kulit Cantik Shaklee di atas yer,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan, Sepang
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Tuesday, November 24, 2015

Resepi Donut Gebu

Saja parking kat sini untuk rujukan saya di masa depan.
Maklum lah saya ni pencinta donut :-)



Saya memang selalu buat donut tapi tak pernah pula jadi montel macam ni. Rupanya ada rahsia.

Tu kat atas 2 bahan rahsia yang saya tak pernah letak selama ni : bread improver and softener.

Kena beli ni. Maklum cuti2 sekolah ni. Senang buat siap2 jadi frozen. Pagi2 boleh goreng terus.

------------

Buat yang mencari produk Shaklee, boleh dapatkan dari saya.
Pengeposan ke seluruh Malaysia atau self pick up di Kota Warisan, Sepang. 
Tiada COD. 

SMS/Whatsapp : 019-6671210

Sunday, November 1, 2015

Promosi November 2015 - Vitamin C Shaklee

Salam Semua,

Saya happy sangat sebenarnya sebab bulan November 2015 ni PROMOSI VITAMIN C SHAKLEE. 

Yelah kan, produk BEST SELLER Vitamin C.

i) Mencerahkan kulit
ii) Anti penuaan (meransang penghasilan kolagen)
iii) Halang pigmentasi (halang kulit menjadi gelap)

Harga asal 1 botol Vitamin C = RM98.05 (termasuk GST)
HARGA PROMOSI = Whatsapp saya 019.6671210

Bukan saja2 saya tanak bagitahu kat sini tapi UNDANG-UNDANG SHAKLEE tidak boleh paparkan selain harga asal produk. 





Hubungi saya untuk pendaftaran ahli atau pembelian produk Shaklee yer,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan, Sepang
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Saturday, October 17, 2015

Peppermint Shaklee Untuk Buang Angin

Tadi tengah2 dok buat ulangkaji dengan anak, tiba2 kawan saya pm. Dia kata lately ni perut dia berangin. Rasa tak selesa.

Jadi ini yang saya cadangkan.
PEPPERMINT GINGER PLUS.
Memang khas untuk buang segala angin dalam badan/ perut/ usus ni.
Lepas makan terus telan 1-2 biji Peppermint ni.
Memang lepas tu nanti terus keluar segala angin la jawabnya ..huhuu




Antara kebaikan Peppermint Ginger Plus ialah:

Melegakan otot perut dan menenangkan perut.
Membantu penghadaman.
Mengatasi loya, mabuk laut dan pening nak muntah.
Melegakan kesakitan gastrik dan pedih ulu hati.
Melegakan kesan sampingan seperti muntah dan hilang selera makan kesan dari kimoterapi.
Meransang enzim Salvia untuk mencernakan makanan.
Melegakan ketidakselesaan pada perut dan usus, sakit haid dan angin.
Mengatasi mabuk laut.
Mengatasi masalah kembung perut.
Membantu dalam masalah alergi pada usus.
Harga 1 botol cuma RM45 sahaja.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Thursday, October 15, 2015

6 Kebaikan Vitamin E Untuk Kulit

Malam ni saya tanak tulis panjang2.
Nak tahu sebab apa? Sebab POSTER di bawah sudah memberitahu kesemua 6 kebaikan Vitamin E untuk kulit.

Jemput baca :-)

HARGA BAGI SET PROMOSI INI CUMA RM149 SAHAJA.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Thursday, October 1, 2015

24 Kelebihan dan Kebaikan OmegaGuard Shaklee

Saya pasti tentu ramai yang tercari-cari apakah kebaikan dan kelebihan OmegaGuard Shaklee ni kan?

Di bawah saya senaraikan 24 kelebihan utama OmegaGuard atau minyak ikan Shaklee ini.


Kelebihan OmegaGuard Shaklee
1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3.  Mencegah salur darah dari tersumbat
4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok
5.  Mengekalkan tekanan normal darah
6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7.  Mengurangkan sakit kepala
8.  Merendahkan kolestrol
9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
      otak janin

14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
      (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout


Pastikan anda mendapatkan OmegaGuard Shaklee ini pada HARGA PROMOSI BULAN OKTOBER 2015 ini tau.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Promosi Oktober 2015 - OmegaGuard, GLA Shaklee & Vitalea Children

Selain dari Promosi Vitamin E Shaklee Beli 1 Percuma 1, kita juga ada PROMOSI OMEGAGUARD & GLA SHAKLEE.

Baca :
* tidak perlu right hand click, terus klik dan artikel akan dibuka pada tab yang baru
1) 10 Kelebihan Utama GLA Complex
2) 24 Manfaat Omega 3 dalam OmegaGuard Shaklee
3) Kebaikan Vitalea For Children

Promosi Beli 6 Botol Percuma 1 Botol


Promosi Beli 2 Botol Dapat 5% Diskaun



Promosi Beli 3 Botol Percuma 1 Botol




Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Promosi Oktober 2015 Vitamin E Shaklee - Beli 1 Percuma 1

Anda ternanti-nanti apakah PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2015?
Buat peminat Vitamin E Shaklee, pastikan anda tidak terlepas peluang ini. Boleh ajak kawan2 kongsi beli sama-sama ok :-)

Beli 2 botol Vitamin E pada harga 50% diskaun.
Atau dalam bahasa mudahnya, BELI 1 PERCUMA 1 .. Yeayyy




Antara KEBAIKAN VITAMIN E ialah :

1. Vitamin E membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan. Pengambilan vitamin E yang konsisten sangat membantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga membantu menghilangkan parut dan jeragat. Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam. 

2. Vitamin E kaya dgn antioksidaan yg dapat mencegah penyakit kanser

3. Vitamin E sangat membantu dalam aspek kesuburan. Bagi ibu yang menyusu, kedinginan adalah masalah biasa yang bakal dilalui disebabkan hormon prolaktin yang lebih tinggi dari hormon estrogen. Walau bagaimanapun melalui pengalaman ibu, pengambilan vitamin membantu mengatasi masalah kedinginan. 

4. Vitamin E dapat menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam

5. Mencegah penyakit alzherimer

6. Bagi wanita yang pernah melahirkan anak, perasankah anda kawasan aerola iaitu kawasan bahagian puting susu menjadi besar dan gelap. Semakin banyak kelahiran akan membuatkan ianya semakin gelap. Ibu membuat kesimpulan bahawa ianya merupakan pigmentation after kelahiran. Namun dengan pengambilan vitamin E yang konsisten membantu kawasan gelap itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula. Parut strecth mark akan semakin pudar. 

7. Bagi yang mempunyai masalah pre-menstrual yang teruk, vitamin E membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.


8. Mengembangkan salur darah serta dapat menghalang pembekuan darah dr berlaku

Best kan Vitamin E Shaklee :-)

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Thursday, September 10, 2015

Testimoni ESP : Jerawat Kecut, Parut Hilang, Badan Kurus

Salam semua,

Hari ni saya nak share testimoni yang sangat best. Jemput baca.

Saya start try shaklee selepas 2 tahun buat research. sbb dulu sy anti shaklee.hehe
macam2 google nak cari supplement utk kulit muka yg agak teruk. july 2015 sy stat beli shaklee. 

saya google dan baca testimoni2 set kulit bermasalah. akhirnya sy beli ESP+ALFALFA+VIT C+BCOMPLEX. 
4 ni sy cuba 6bulan secara konsisten. air 5liter sehari. kebetulan ms tu mmg berat badan saya hampir 98kg!

6 bulan konsisten,alhamdulillah mmg puas hati.
jerawat makin kecut.
parut2 lama makin pudar.
yg paling bonus 》》 kurus & period yg sgt2 tak teratur,menjadi teratur.
bayangkan pernah lebih 5bulan tak datang period.
kalau datang pun hasil mkn ubat dr klinik. last2 sy cuba mkn supplement. 

Alhamdulillah dah 2tahun sy ambil esp.

masa berpantang keguguran bulan lepas, sy amalkan esp sbg sarapan.
alhamdulillah.
cergas macam orang tak berpantang .




Bulan September ni ada PROMOSI ESP SHAKLEE tau.
Harga TERBAIK Insha-ALLAH.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Wednesday, September 9, 2015

Testimoni ESP : Suami Tegur Muka Nampak Cerah

Kalau anda nak tahu ESP Shaklee ni memang banyak kelebihan ke atas kulit.

6 KELEBIHAN UTAMA ialah;

1) Kulit jadi lebih cerah secara semula jadi
2) Tona kulit jadi lebih sekata
3) Mengecilkan pori muka
4) Mengatasi masalah kulit muka berminyak
5) Kulit lebih halus, gebu, cerah dan licin
6) Dapat menghilangkan parut-parut jerawat

Sekarang, jom kita baca testimoni dari Puan Mariani. Kata beliau, suami beliau sendiri yang tegur muka beliau nampak cerah. Best kan bila husband puji :-)







Bulan September ni ada PROMOSI ESP SHAKLEE tau.
Harga TERBAIK Insha-ALLAH.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Sunday, September 6, 2015

Testimoni ESP : Parut Jerawat Hilang dan Kulit Makin Cerah

Salam semua,
Hari ni saya nak share lagi satu testimoni ESP Shaklee.

Sebelum tu saya ringkaskan masalah kulit tuan punya testimoni;

1) Kulit muka gelap
2) Kulit muka berjerawat
3) Parut jerawat tebal

Sekarang jom baca testimoni.

" Malu sebenarnya nak tunjuk gambar dulu2. Mmg x de pun gambar dulu2 kt hp ni. Semua kt kg. Hehehe... Nak amik gambar pun malu. Bila letak tangan kt muka, tangan lagi cerah dr muka. Punyala teruk dulu2.

Masalah kulit berjerawat since teenager lagi. Parut jerawat mmg tebal. Kena pakai concealer la foundation la. Nak cover. Mcm2 cara try. Termasukla jumpa pakar kulit. Telan antibiotik. Buat treatment tu treatment ni. Keje pun biasa2 je. Hbis duit kat muka je. 


Lps try product Shaklee ni baru la nampak effect. Tu pun malas lagi nak bancuh ESP. Amik time promo je 1 tong. Yg lain jual. Hehehe... Punya la malas nak bancuh. Sanggup jual. Hehehe... 
Lps tgk ramai org makin cantik dgn ESP ni, dah jadi rajin dah bancuh ESP ni. Hehehe... Semangat berkobar2. Nak cantik punya pasal. Nak jualkan mestila cantik. Baru la senang nak attract customer. 

Breakfast je mesti amik ESP. Dah jimat dah duit sarapan. Nampak ketara perubahan. Kulit makin cerah. This time mmg takkan miss dah ESP ni. Kalau boleh setiap masa nak minum. 

Dulu malas skrg dah rajin bancuh ESP. Hehehe... "

~ Wan Shazlin




Bagi anda yang ada masalah parut jerawat, selain mengambil ESP, saya cadangkan anda guna sekali Nutriwhite Spot Whitening Treatment Shaklee untuk kesan yang lebih cepat.

Dalaman dengan ESP dan luaran dengan Nutriwhite Spot Whitening Treatment.



4 FUNGI UTAMA Nutriwhite Spot Whitening Treatment

1) Mengurangkan kemunculan bintik-bintik hitam agar kulit tampak lebih menawan
2) Kepekatan optimum pati Likuoris dan Peony memberikan kuasa pencerahan botani yang sungguh mengagumkan
3) Cats Claw menegangkan kulit
4) Vitamin C aktif memperbaiki kulit, meratakan tona dan menghaluskan tekstur kulit

Untuk dapatkan Nutriwhite Spot Whitening Treatment dan ESP Shaklee dengan HARGA PROMOSI sila hubungi saya sekarang,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Saturday, September 5, 2015

Testimoni ESP : Kawan Puji Macam Anak Dara

Mempunyai kulit yang cantik ialah impian setiap wanita.

Tiba-tiba teringat pulak haritu terbaca satu post di FB tentang seorang lelaki (bukan di Malaysia) yang telah menyaman isterinya sebanyak 13 ribu pound sterling gara2 terkejut akan wajah sebenar wanita itu setelah berkahwin.

Kata beliau sebelum berkahwin, wanita itu sentiasa memakai mekap dan kelihatan cantik.

Macam2 kan.

Anyway, saya sebenarnya nak share satu testimoni ESP dari Puan Nurhidayah.
Jemput baca.




Memang banyak KESAN atau KEBAIKAN yang anda akan dapat bila minum ESP.
Di bawah saya senaraikan 10 KESAN UTAMA

1) menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri,
2) membantu hilangkan parut jerawat di muka,
3) memberi tenaga berpanjangan,
4) menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih,
5) menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur,
6) cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
7) ESP juga menyokong kesihatan imunisasi badan,
8) mengawal paras kolesterol dan
9) menyokong kesihatan jantung dan prostat.
10) Bagus untuk pengidap gastrik kerana protein soya yang bersifat alkali meneutralkan keasidan di dalam perut

Jom dapatkan ESP Shaklee dengan HARGA PROMOSI sekarang.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Friday, September 4, 2015

Kulit TAK CANTIK Bila SKIP MINUM ESP SHAKLEE

Ada tak kat sini yang pernah minum ESP Shaklee lepas tu skip minum ?
Kejap minum kejap tidak.
Ada ?
Anda sangat rugi sebenarnya.

Baca testimoni bergambar di bawah.
PENGAKUAN JUJUR si peminum ESP yang SKIP-SKIP minum ESP.
Kejap dia minum kejap tak minum.
Walaupun pada masa yang sama dia konsisten Vivix dan Kolagen Shaklee.

Bayangkan kalau kita KONSISTEM minum ESP, Collagen Powder dan Vivix, macam mana lah cantiknya kulit muka ye tak?

Silap haribulan macam artis youuu ...


Jadi kalau sebelum ni pernah beli ESP, lepas tu tak beli dah. Sila sambung beli dan minum semula ok.

Nak cantik ni kena sabar dan istiqamah. Alang2 ESP pun tengah PROMOSI bulan September ni, jadi tak perlu nak fikir-fikir dah. 

Borong terus 2-3 canister. Nak best lagi beli terus SET PROMOSI BUY 6 FREE 1. Terus dapat macam-macam. Rujuk poster di bawah.



Bila anda beli SET PROMOSI ESP BUY 6 FREE 1, anda akan dapat ;

1) Automatik beli ESP pada harga ahli
2) Dapat ESP FREE 1 canister
3) Dapat KEAHLIAN PERCUMA
4) Dapat 1 botol Vitalea PERCUMA
5) Dapat rebat tunai atau cash back

Novel Kimchi Untuk Awak tu tak dapat lah .. hehee. 
Itu novel saya, saja guna sebagai prop masa nak ambil gambar ;-)

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Thursday, September 3, 2015

TERBUKTI Kulit Cantik Sangat Lepas Minum ESP Shaklee

Dalam banyak2 testimoni KULIT CANTIK LEPAS MINUM ESP, rasanya ini lah TESTIMONI PALING MELETOPS.

Ni gambar customer yang KONSISTEN 8 BULAN MINUM ESP.

Macam kata Siti Rahayu memang rugi la sapa yang tak nak cuba.
Kita sendiri yang tengok pun rasa macam nak telan jer satu tong ESP hat ni jugak.
Testimoni ESP Shaklee untuk kulit cantik

Anda tanak cuba ke?
Rugi sangat kalau anda tak cuba ESP ni sebab ramai dah minum dan dapat hasil yang marvelous tau.

Bulan September ni ada PROMOSI ESP SHAKLEE tau.
Harga TERBAIK Insha-ALLAH.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Wednesday, September 2, 2015

WAJIB TAHU 10 Kebaikan Minum ESP Shaklee



Memang banyak KESAN atau KEBAIKAN yang anda akan dapat bila minum ESP.
Di bawah saya senaraikan 10 KESAN UTAMA

1) menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri,
2) membantu hilangkan parut jerawat di muka,
3) memberi tenaga berpanjangan,
4) menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih,
5) menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur,
6) cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
7) ESP juga menyokong kesihatan imunisasi badan,
8) mengawal paras kolesterol dan
9) menyokong kesihatan jantung dan prostat.
10) Bagus untuk pengidap gastrik kerana protein soya yang bersifat alkali meneutralkan keasidan di dalam perut


TAK PERCAYA ?

Di bawah ialah beberapa TESTIMONI PEMINUM TEGAR ESP yang sempat saya kumpulkan. 


# TESTIMONI 1



# TESTIMONI 2


# TESTIMONI 3


TERGODA TAK ?
Kalau dah TERGODA, tak perlu nak fikir-fikir lagi. Saya sebagai tokey ESP pun rasa teruja sangat2. Rasa macam nak telan terus 1 tong ESP hat ni jugak.

Alang2 ESP tengah HARGA PROMOSI ni, baik anda beli terus. Nak best lagi beli terus 1 set BUY 6 FREE 1. Nak cantik macam gambar akak yang kat atas ni kena minum KONSISTEN 8 BULAN macam dia tau.

Untuk ORDER, 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Tuesday, September 1, 2015

Promosi Shaklee September 2015 : ESP, Vivix, Vitalea dan Kolagen

Bismillah

Apa khabar semua? Ogos 2015 telah melabuhkan tirai. September pula muncul membawa 1000 harapan dan rezeki yang melimpah ruah buat kita semua insha ALLAH.

Saya pasti pembaca tegar blog saya ni pasti dah tertunggu-tunggu apa PROMOSI yang ditawarkan oleh Shaklee untuk bulai September 2015 ni kan.

Ahaa... ini dia.

Promosi #1

Harga asal RM150. Promosi Beli 6 Percuma 1. Nak beli 1 pun boleh. Harga TERBAIK untuk anda.

ESP SHAKLEE


Promosi #2

Harga asal RM111. Promosi Beli 3 Percuma 1. Nak beli 1 pun boleh. Harga TERBAIK untuk anda.

Vitalea For Children

Promosi #3

Harga asal RM475. Promosi Buy 2 less 5%. 
Berita baik kalau anda beli Promosi Vivix Buy 2 less 5% ini, anda akan dapat
i) Keahlian Percuma bernilai RM69
ii) Automatik dapat beli 2 botol Vivix dengan harga ahli, tambah lagi less 5%
iii) Dapat rebat tunai sebanyak RM36
iv) Dapat 1 botol Vitalea PERCUMA bernilai RM88.75
v) Dapat FREE POSTAGE (kalau tak kena bayar RM10) - Shaklee bagi KHAS untuk pembelian Vivix

Vivix Shaklee


# Promosi 4

Harga asal RM298. Promosi Beli 3 kotak dapat Free Membership, Harga Ahli, Free Vitalea dan Rebat Tunai. 

Kolagen Shaklee


Itu dia 4 PROMOSI TERHANGAT untuk bulan September 2015. Jangan berlengah2 lagi. Sila hubungi saya sekarang.

Dan oh yer, program YES untuk income berganda bagi yang ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee masih terbuka untuk bulan September 2015 yer ;-)

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...