Klik gambar untuk pembelian dengan Kad Kredit

Pakej Ibu Hamil

Pakej Ibu Menyusu : Susu Meriah dan Ibu Cergas Bertenaga

Pakej Ibu Hamil : Bantu Ibu Jadi Cergas dan Bertenaga. Tambahan Mealshakes dan Perf. Drink sesuai untuk puasa

Pakej Ibu Berpantang : Cergas Bertenaga Semasa Berpantang. Susu Meriah Mudah Untuk Buat Stok EBM

CLINICAL TEST membuktikan perubahan ketara pada kulit wajah dalam masa 8 minggu

Sunday, November 9, 2014

[4 TESTIMONI] OMEGAGUARD SHAKLEE BERKESAN TURUNKAN KOLESTEROL

Di entri yang lepas, saya telah berkongsi info tentang kaitan Omega-3 dan Kolesterol.
Cara Membaca Bacaan Pada Ujian Kolesterol.
Bagaimana Pemakanan Orang Eskimo Memberikan Mereka Paras Kolesterol Sihat.
Bintik Kolesterol Pada Mata

Dan sekarang saya akan berkongsi dengan anda semua, 4 TESTIMONI OMEGAGUARD SHAKLEE BERKESAN TURUNKAN KOLESTEROL.


#Testimoni 1

Lama nk share testimoni mak saya sendiri...
Mula ambik omega awal bln dis 2013 utk control kolesterol, sb sblm ni ambil ubat hospital. Apabila consume ubat hospital utk control kolesterol mak bgtau rsa lenguh2 dan sakit urat, jadi doc sarankan control pemakanan( jgn mkn minyak2, lebih kan sayuran, serat).
Saya cdgkan try omega mula bulan dis 2013, akhir bulan jan 2014 mak cek kolesterol, alhamdulillah....turun bacaan dari 6 ke 5...seronok sgt dgr, plus yg menariknya sengal2 sakit2 sendi juga bkurangan...
Doc pun approve utk trus continue omega dan teruskan jaga pemakanan...
Alhamdulillah....feel free to share ya...moga mak terus sihat dalam rahmat kasih sayangNya....
Love you mak 



#Testimoni 2

Juz nak share dgn suma pengguna Shaklee.saya consume omega selama 3 bulan.masa tu check kolestrol tinggi,3.33.dah rasa takot.ambik omega sebab nak trun berat badan,tp last two week buat medical check up,kolesterol dah turun ,2.93. best...alhamdulillah


#Testimoni 3

Hoorayy .. Teruja sangat. Tadi pegi check kesihatan. Saya bebas kolesterol. Paras kolesterol saya hanya 4.86 sahaja. 
>> Pelanggan ialah seorang ibu menyusu. Beliau mengambil Set Menyusu dan OmegaGuard.



# Testimoni 4

Alhamdulillah, gembira rasanya bila mak mertua call bagitahu yang kolesterol dah turun banyak.
Dari 6.9 (puasa) kepada 5.2 (tak puasa) selepas sebulan konsisten amalkan Zink, B Complex dan Omega dan of course jaga makan juga.



Itulah dia 4 TESTIMONI mereka yang ada masalah kolesterol dan kini berjaya turunkan kolesterol masing-masing dengan OmegaGuard Shaklee.

Untuk membeli OmegaGuard Shaklee, anda ada 2 cara pilihan :

1) Membuat pembelian online secara terus dengan Shaklee Malaysia. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit >> BUY OMEGAGUARD NOW

atau 

2) Anda sebaiknya menghubungi saya untuk pembelian dengan Harga Promosi November 2014

Whatsapp/ Telegram : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Friday, November 7, 2014

Omega-3 Terbukti Turunkan Kolesterol

Untuk membuktikan omega-3 sememangnya turunkan paras kolesterol, saya akan membawa anda melancong ke Greenland. Mahu tak? 

Peta di bawah menunjukkan lokasi Greenland di peta dunia. Greenland terletak di antara Kutub Utara dan Lautan Atlantik, di timur Kepulauan Artik Kanada. 



Kita nak buat apa di Greenland? Kita akan berkenalan dengan orang Inuit (Eskimo) dan mempelajari diet dan serba sedikit cara hidup mereka. Menarik bukan, ala2 National Geographic gitu ... hihii
Orang Inuit
Diet atau Pemakanan Orang Inuit (Eskimo)

Makanan utama orang Inuit ialah ikan. Di bawah ialah gambar orang Inuit menangkap ikan. Mereka meletakkan jaring besar di bawah ais untuk menangkap Artic Char. Artic char ialah ikan air sejuk dalam keluarga ikan Salmonidae (Salmon).




Ikan Artic Char
Keistimewaan Ikan Air Sejuk

Ikan air sejuk mempunyai kandungan asid lemak Omega-3 yang paling tinggi berbanding ikan-ikan lain. Ini kerana fisiologi, alam sekitar dan pemakanan mereka menggalakkan penghasilan asid lemak omega-3 di dalam daging ikan-ikan ini.

Orang Eskimo mempunyai kadar sakit jantung koronari paling rendah di dunia. Kajian para saintis mendapati perkara ini adalah disebabkan oleh diet utama orang Eskimo iaitu ikan air sejuk yang kaya Omega-3. Omega-3 menghalang pembentukan plak kolesterol pada dinding arteri lantas mencegah sakit jantung koronari.


KONKLUSI

Berdasarkan pemerhatian ke atas beberapa populasi dunia (Eskimo dan Orang Jepun) dan diet harian mereka, terbukti bahawa pemakanan ikan dari laut sejuk yang tinggi Omega-3 menjadikan populasi ini mempunyai taraf kesihatan yang baik ; mereka tidak ada masalah kolesterol dan sakit jantung yang berpunca dari kolesterol tinggi.

Agak2 Shaklee ada tak minyak ikan yang hebat macam ikan yang dimakan oleh orang Inuit dan Jepun ni. Mestilah ada. Produk Shaklee yang tersebut ialah OmegaGuard Shaklee.
Di bawah ialah fakta tentangnya. Dan yang pastinya ia boleh menurunkan paras kolesterol dan seterusnya mengekalkan paras kolesterol sihat. [4 TESTIMONI] OmegaGuard Shaklee Berkesan Turunkan Kolesterol.


Untuk membeli OmegaGuard Shaklee, anda ada 2 cara pilihan :

1) Membuat pembelian online secara terus dengan Shaklee Malaysia. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit >> BUY OMEGAGUARD NOW

atau 

2) Anda sebaiknya menghubungi saya untuk pembelian dengan Harga Promosi November 2014

Whatsapp/ Telegram : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Monday, November 3, 2014

Cara Membaca Bacaan Pada Ujian Kolesterol Anda

Kebiasaannya, semasa ujian kolesterol selain daripada mengukur jumlah kolesterol dalam darah anda, ada 3 lagi jenis kolesterol yang akan diukur.

Kolesterol LDL
Ini ialah "kolesterol jahat". Ia akan membina plak dalam salur darah dan meningkatkan risiko sakit jantung.
Bacaan yang baik ialah bawah dari 2.59mmol/L.

Kolesterol HDL
Ini ialah "kolesterol baik". Ia mengangkut kolesterol jahat dari darah ke dalam hati, di mana ia diproses dan dinyahkan dari tubuh.
Bacaan yang baik ialah atas 1.10mmol/L.

Trigliserida
Trigliserida. Satu lagi jenis lemak dalam aliran darah, trigliserida juga dikaitkan dengan penyakit jantung. Ia disimpan dalam sel-sel lemak di seluruh tubuh.
Bacaan yang baik ialah bawah dari 1.7mmol/L.

Kesemua ujian di atas ini hanya boleh dilakukan di dalam makmal kecuali ujian untuk jumlah kolesterol (Total Cholesterol) dalam darah ia boleh dilakukan dengan mengambil sedikit darah pada jari.

Gambarajah di bawah ialah contoh keputusan ujian kolesterol.


Apakah perkara yang paling ditakuti apabila mengidap kolesterol tinggi? 

Jawapannya ialah"Aterosklerosis". Aterosklerosis ialah satu gangguan di mana terjadinya pengerasan arteri (arteri ialah salur darah yang mengalirkan darah dari jantung ke seluruh tubuh). Arteri menjadi keras apabila terlalu banyak plak dari kolesterol LDL (kolesterol jahat) berkumpul pada dindingnya. Saintis mengeluarkan teori bahawa plak dari kolesterol LDL ini teroksida dan akhirnya mengeraskan dinding arteri. Plak ini juga menyebabkan dinding arteri menjadi sempit untuk laluan darah.

Penyakit Akibat Aterosklerosis

Aterosklerosis boleh menjejaskan mana-mana arteri dalam tubuh, termasuk arteri di jantung, otak, tangan, kaki, pinggul, dan buah pinggang. Akibatnya, penyakit yang berlainan boleh terjadi bergantung kepada arteri bahagian mana yang terlibat. Antara penyakit akibat aterosklerosis ialah sakit jantung koronori, penyakit arteri karotis, persisian penyakit vaskular dan penyakit ginjal kronik.


Sakit Jantung Koronori


Penyakit Arteri Karotis Mengakibatkan Stroke


Persisian Penyakit Vaskular - Kejang, Kebas, Semut-semutan 
di mana2 bahagian tubuh. Lazimnya kaki dan tangan



Penyakit Ginjal Kronik



Takut tak? Jangan ambil ringan masalah kolesterol tinggi yer kerana ia boleh menyebabkan
anda mengidap pelbagai penyakit lain yang berbahaya.

Cadangan suplemen untuk masalah kolesterol tinggi ialah OmegaGuard (Omega-3 Shaklee) 
dan Phytocol-ST.



Phytocol-ST mengandungi fitosterol yang bertindak menghalang asid lemak dari memasuk pembuluh darah.




OmegaGuard (Omega-3) bertindak menurunkan paras kolesterol jahat (LDL). Ada terdapat banyak bukti saintifik yang menyokong fakta ini. 
Testimoni OmegaGuard Turunkan Kolesterol Tinggi Mieza.


Untuk membeli OmegaGuard dan Phytocol Shaklee, anda boleh menghubungi saya untuk pembelian, ada PROMOSI OmegaGuard bulan November 2014 ni tau !

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Monday, October 6, 2014

HERB-LAX SHAKLEE

Herb-Lax Shaklee di datangkan dengan saiz botol 120 biji. Harga runcit RM52.50.
RM52.50 / 120 BIJI
Fakta Nutrisi Herb-Lax Shaklee


Sila KLIK GAMBAR untuk PAPARAN YANG LEBIH BESAR + JELAS

9 BAHAN UTAMA Herb-Lax Shaklee

Senna Leaves
Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, membercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.

Buckhorn Bark
Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.

Licorice Root
Membantu proses detoksifikasi.

Fennel Seeds
Mengeluarkan toksin yang terkumpul  akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.

Anise Seeds
Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.

Rhubart Root
Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina sebagai antibiotik.

Blue Malva Flower
Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.

Culver's Root
Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.

Alfalfa Leaves
Membersihkan usus, darah dan hati.

Dos Pengambilan

4 biji sebanyak 1 atau 2 kali sehari (seperti yang ditulis pada botol).
* Saya akan memberi konsultasi dan jadual pengambilan yang tepat apabila anda membeli dari saya.

PERBEZAAN Herb-Lax Shaklee Dengan Laksatif Lain

  1. Ia terhasil dari SEMBILAN jenis HERBA SEMULAJADI.
  2. Julap lembut yang tidak menyakitkan dan berfungsi sebagai agen detoks dan mencuci usus.
  3. Terbukti secara klinikal bahawa ia selamat digunakan.

FUNGSI/ KEBAIKAN Herb-Lax Shaklee

  1. Melonggarkan najis yang tersekat di dalam usus bagi membantu menyelesaikan masalah sembelit.
  2. Mengempiskan dan memberi keanjalan kepada perut.
  3. Mengeluarkan toksin dari tubuh.

Herb-Lax Shaklee UNTUK SIAPA ?

  1. Orang yang suka makan ubat tahan sakit. Tahukah anda ubat tahan sakit boleh merosakkan hati? 
  2. Orang yang ada masalah sembelit, tidak lawas.
  3. Orang yang banyak jerawat disebabkan toksin terlalu banyak dalam tubuh.
  4. Orang yang ada masalah berat badan (gemuk).

Untuk membeli Herb-Lax Shaklee, anda ada 2 cara pilihan :

1) Membuat pembelian online secara terus dengan Shaklee Malaysia. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit >> BUY HERB-LAX NOW

atau 

2) Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Ingin membaca INFO PRODUK SHAKLEE yang lain? KLIK SINI


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Sunday, October 5, 2014

[DEMO BERGAMBAR] Cara Lecithin Pecahkan Lemak

Info Ringkas Lecithin Shaklee

Lesitin soya ialah sumber utama kolina, salah satu komponen pengutus saraf asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej dalam otak dan sistem saraf.

Lecithin Shaklee diperoleh secara semula jadi daripada kacang soya. Setiap sofgel mengandungi 530mg lesitin.

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Lecithin Shaklee Sebagai Pengemulsi / Pemecah Lemak

Sifat semulajadi lecithin sebagai pemecah lemak menyebabkan lemak yang bercampur dengan lecithin, melekat antara satu sama lain.

Demo bergambar di bawah menunjukkan bagaimana Lecithin Shaklee mampu memecahkan minyak. Cara yang sama juga Lecithin bertindak di dalam tubuh apabila kita mengambil Lecithin.


Kredit Foto kepada blog opiyaonel.blogspot.com

Adalah sangat digalakkan bagi yang mengambil Lecithin Shaklee, untuk mengambil Herb-Lax bersama-sama bagi memastikan kesemua lemak yang telah bergumpal dengan Lecithin dapat dikeluarkan kesemuanya dari usus semasa proses membuang air besar.

Untuk membeli Lecithin atau Lecithin + Herb-Lax , anda ada 2 cara pilihan :

1) Membuat pembelian online secara terus dengan Shaklee Malaysia. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit >> BUY LECITHIN NOW

atau 

2) Membuat pembelian online secara terus dengan Shaklee Malaysia. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit >> BUY LECITHIN + HERB LAX NOW

atau 

3) Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Ingin membaca INFO PRODUK SHAKLEE yang lain? KLIK SINI


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Saturday, October 4, 2014

Cara Mudah TURUNKAN BERAT 2.5 kilo SEBULAN

Ini ialah testimoni dari downline saya, agen Shaklee Seremban, Puan Aisya Imaan.
Ingat lagi haritu dia mengadu katanya berat dia naik 10kg gara2 hari2 asyik membaham cheese cake. Adoyaii Sya, apsal la dok menternak lemak dengan cheese cake tu sayang oii.

Nak baca cerita Sya tak?
Ini cerita beliau yang saya ambil dari blog beliau yer.

Saya dah berjaya turunkan berat badan sebanyak 10kg bersamaan 2.5kg setiap bulan dan berazam untuk turunkan lagi sehingga mencapai berat ideal.

Sebelum itu jom layan gambar SEBELUM (May 2014) dan SELEPAS (Sept 2014) saya.



Gambar SEBELUM - Mei 2014
Memang sangat terasa badan nie GEMUK. Perut buncit. Dagu berlipat. Peha dan lengan besar. Stress tau bila badan GEMUK.

Tapi Alhamdulillah Sya cepat sedar diri..hihi
Tak boleh hanyut dengan nafsu makan yang membuak-buak. Maklumlah saya seorang ibu menyusukan anak, jadi memang cepat lapar.

Gambar SELEPAS - September 2014
Tetapi, selepas KONSISTEN tanpa culas ambil SET KURUS SHAKLEE dan ESP selama 4 bulan, hasilnya sangat-sangat membuatkan hati ini gembira.
Gembira sebab saya dah hilang 10kg.
Gembira sebab perut dah tak buncit macam dulu..hihi
Gembira sebab inci badan dah banyak berkurangan.
Gembira sebab dah boleh nak bergaya semula (bila gemuk tak boleh nak bergaya sebab banyak baju dah tak muat).

Alhamdulillah, Sya percaya dengan produk Shaklee.
Sya sendiri dah alami bermacam perubahan apabila mengamalkan suplemen Shaklee.
Kesihatan yang sangat baik. Kulit muka bertambah cantik.

Dan yang PALING-PALING BEST SEKALI :

>> BERAT BADAN DAH HILANG 10KG :-)

Nak tahu apa tips Sya? Tips Sya simple je.
- Makan macam biasa tapi amalkan Lecithin pada setiap kali waktu makan untuk perangkap lemak2 dari makanan yang di makan
- Sebelum tidur, telan Herb Lax untuk flush out semua lelemaks yang diperangkap oleh Lecithin tadi.
- Alfalfa sebagai fiber.Since Sya pun ada masalah sembelit.
- ESP minum waktu malam sebagi meal replacement. ESP memberi rasa kenyang dan rasa puas lantas mematikan nafsu nak makan merapu-rapu.

Untuk pesanan atau konsultasi, boleh hubungi Puan Aisya Imaan atau saya sendiri,

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan, KLIA, LCCT, Salak Tinggi dan Nilai

Friday, October 3, 2014

Cara Bancuh Shaklee Collagen Powder Yang Paling Sedap Di Dunia

Bukan nak propa ... Heheee
Tapi saya rasa sunquick memang takde "kick" kalau tak letak kolagen ni sekali. Ni resepi saya. Tuang sedikit sunquick dalam mug, letak gula satu sudu kecik, letak air sejuk sampai penuh mug. Larutkan sunquick dan gula. Then masukan 1 sachet Shaklee Collagen Powder. Rasa sedap terbaik wok!


Saya makan kolagen sbb nak awet muda, untuk tulang, untuk sendi.

Istimewanya kolagen shaklee ni ialah ia didatangkan dengan "CLINICAL TEST" bahawa penggunaan konsisten selama 8 minggu akan dapat hasil spt di bawah :
Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90% 
Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75% 
Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71% 
Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60% 
Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55% Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54% 
Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50% 
Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%
Bestkan consume produk yg ada kajian ni? Shaklee punya barisan saintis mereka sendiri.


Yang pakai baju putih tu sumer barisan saintis shaklee. Ni gambar masa Shaklee Malaysian Leaders ke US baru2 ni.
Shaklee ada lab dia sendiri, ada saintis dia sendiri.
Bukan macam sesetengah produk yg keluar dari kilang yg sama tapi nama je lain. Tidak pada Shaklee!

Kalau nak kulit cantik dengan kadar segera, ini lah produk yang paling sesuai untuk anda.


Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan, KLIA, LCCT, Salak Tinggi dan Nilai

Thursday, October 2, 2014

Vitamin SHAKLEE PERCUMA bernilai lebih RM600. Nak tak?

Bulan September yang lepas saya buat peraduan untuk anak-anak Shaklee saya.
Contest saya tu tak susah mana. Tapi yang susahnya ialah nak bagi komitmen .. heheee. Saje je mak ni kan, nak dera anak2 ... kikiki

Saya cuma mintak anak2 business saya update blog minima 30 entri sepanjang bulan September. Tapi pastikan jangan tak update blog lebih dari 2 hari. Lebih dari 2 hari nanti hilang kelayakan untuk bertanding. 

Ramai yang menyahut cabaran. Tapi menjelang 30hb, ada 3 pemenang saja.

Pemenang Utama : Berjaya tulis lebih dari 100 entri
Menang 2 botol CoqHealth + 2 botol Chewable Vita C
Puan Ida >> http://umielman.blogspot.com/

Pemenang2 lain : Berjaya tulis 30 entri
Menang 1 botol CoqHealth + 1 botol Chewable C
Puan Syue >> http://www.freevitamin.my/
Puan Azie >> http://vitaminazie.blogspot.com/

Kat bawah ni lah hadiahnya. Semuanya bernilai lebih RM600.


Yang sebenarnya contest ni bukan apa2 pun. Sengaja saya buat untuk memotivasikan anak2 business saya agar rajin meng-update blog.

Tidak rugi memberi. Sebab jika kita tidak pernah memberi, lantas bagaimana untuk menerima?

Ada yang teruja ke? Nak Vitamin FREE? Nak? Jom jadi anak business saya. 
Bukan takat boleh dapat vitamin FREE tapi boleh dapat kesihatan yang baik dengan Shaklee, dapat side income 3,4,5 angka dengan Shaklee, dapat mengubah taraf ekonomi keluarga dan macam2 lagi.

Saya suka Shaklee sebab dengan business ini saya kini punya banyak masa untuk keluarga. Dulu saya seorang wanita bekerjaya. Keluar rumah masa hari masih gelap, sampai rumah pun hari dah gelap. Dapat jumpa anak 1-2 jam dan anak pun dah nak tidur.

Tapi kini saya seorang Work At Home Mother. Saya seorang surirumah yang bekerja dari rumah. Saya bahagia membesarkan anak2 dengan tangan saya sendiri. Memberi mereka makan dari masakan air tangan saya sendiri. Alhamdulillah saya gembira.

Saya punya income sendiri walaupun duduk di rumah. Ini part paling syok. Sebab boleh shopping tanpa minta duit kat suami :-)

Kalau anda minat nak meniaga, sebagai side income katakan, PM saya. Saya ajarkan caranya. Minat nak buat blog macam blog saya? Saya ajarkan. 

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan, KLIA, LCCT, Salak Tinggi dan Nilai

Wednesday, October 1, 2014

Saya TERKEJUT bulan Oktober ni Shaklee bagi PROMOSI ESP lagi

Syukur Alhamdulillah, promo ESP datang menjengah lagi di bulan Oktober 2014 ni. Padahal baru ajer promosi masa bulan Mac yang lepas ni kan.
Terima kasih la kat management Shaklee yang baik hati bagi promosi ni. Thank you for "make it happened".

Kat bawah ni poster rasmi promosi ESP kali ni. Lain kan rupa dia. Tula leni Shaklee punya poster memang dah cantik2 dah :-)




ESP ni rasa dia natural vanilla. Takdelah rasa vanilla sangat pun. Rasa dia rasa soya asli yang tidak manis. ESP ni istimewa sebab ia adalah sumber protein soya terbaik.

Bila kita minum ESP, ia menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana ia bekalan sumber tenaga yang konsisten.

ESP menyediakan 14 gram protein soya Non-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk 9 asid amino penting. 

Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah  lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

ESP juga mengandungi 5 vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.

Nak senang, anda lihat saja poster kat bawah ni. Kira macam summary semua yang saya terangkan di atas.



Buat yang pertama kali dengar tentang ESP. 
ESP ni siapa2 boleh minum, tak kira lelaki atau perempuan, tua atau muda. Cuma kanak2 jer tak boleh. Kanak2 jangan lah bagi dia ESP, tapi kita boleh bagi dia mealshakes.

ESP ni orang minum untuk kulit cantik, untuk cegah gastrik, untuk tenaga, untuk kenyang lama bagi yang nak jaga berat badan, ibu2 hamil minum sebab protein dalam ESP bantu pertumbuhan janin, ibu menyusu minum ESP sebab nak pekat dan boost susu dan macam2 lagi. Jangan takut pula bila dengar ESP boleh boost susu, jangan risau kalau anda tak menyusukan anak, anda tak akan ada susu :-)

OK lah, apa2 pun nak bagitahu bulan Oktober 2014 ni promosi ESP Shaklee.
Harga runcit satu canister RM150. Tapi bulan ni ada promosi. Jadi harga tu paham2 jela kan.. ehemmm. Pasti harga yang terbaik dari saya. Pastikan anda PM atau whatsapp saya yer :-)


Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan, KLIA, LCCT, Salak Tinggi dan Nilai

Monday, September 29, 2014

Shaklee Motivation Rally di Shah Alam Convention Centre

Salam semua ...

Macam mana dengan weekend anda semua? Alhamdulillah, cuti hujung minggu saya berlansung dengan sangat baik :-)

Hari Sabtu kami sekeluarga naik bot dekat Mines. Best giler... hihii. Budak2 paling excited bila dapat bagi makan angsa dengan ikan dalam tasik. Bagi makan dari dalam bot. Anak saya siap cakap "Nanti nak naik bot lagi".

Manakala pada hari Ahadnya pula, saya ke Shah Alam menghadiri Shaklee Motivation Rally. Event ni disertai dengan award ceremony dan juga jamuan hari raya haji. Meriah. Masing2 datang dengan baju raya gitu :-)

Kat bawah ialah some of the pics. Enjoy!








Saya suka event macam ni. Sebab masa ni terasa aura. Yer "aura". Aura kejayaan yang menipu semangat ke dalam diri ini. Event macam ni tak selalu. Sebab tu once bila ada kena pergi untuk ambil cas-cas positif :-)

Saya suka sangat business Shaklee ni sebab business ini mudah. Tak perlu pergi cari2 orang, tak perlu modal beribu2, tak perlu tinggal2 anak (benda yang saya paling tak sanggup). Saya suka business ni sebab ia business online. Berniaga secara online. Memang best.

Kawan saya cakap "aku dah join macam2 jenis MLM, ko sebutlah apa saja MLM, sumer aku dah penah join. Tapi Shaklee ni sungguh berbeza. Inilah business MLM paling senang di dunia. Kadang tu aku rasa macam nak pegang je bahu orang yang tanak buat dan cakap kat dia "tolong lah buat business Shaklee ni". Haa macam tu sekali kawan saya cakap. 

Kalau anda rasa nak jadi sebahagian dari kami. Menjana side income secara online. Meh PM saya. Saya ajarkan caranya.


Untuk maklumat lanjut , hubungi
✍ FB : Yati Omar
✐ FanPage : I Love Vitamins
✉ Email: heriaty.omar@gmail.com
✆ SMS/WhatsApp/Telegram: 019-6671210
➲ COD Area: Kota Warisan, Sepang dan kawasan sekitar
➲ Penghantaran seluruh Malaysia melalui Poslaju, GDEX dan CITY-LINK



LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...