Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Whatsapp/Telegram 019.6671210 (Yati) atau emel heriaty.omar@gmail.com jika berminat

Wednesday, May 25, 2016

Kebaikan Alfalfa Shaklee Untuk Ibu Berpantang

Hari ni 25hb Mei bersamaan hari Rabu. Bermakna PROMOSI ALFALFA SHAKLEE tinggal lagi 6 hari ajer.




Saya sebenarnya nak cerita kebaikan Alfalfa Shaklee ni untuk wanita yang baru lepas bersalin dan sedang berpantang.

Ada 4 KEBAIKAN UTAMA  ALFALFA SHAKLEE UNTUK IBU BERPANTANG :

1) Alfalfa mengandungi kandungan fiber yang tinggi lantas melawas dan mengelakkan sembelit

2) Alfalfa bertindak seperti kacip fatimah untuk mengetatkan faraj

3) Alfalfa merawat keputihan

4) Alfalfa meransang penghasilan susu ibu ; bertindak sebagai milkbooster

TESTIMONI PENGGUNA

Sharing about Alfalfa, selain bantu menghasilkan susu, keputihan, untuk detoks ... satu lagi yang special .. ehem.. ''bila bersama'' seperti pengantin baru.
Saya dah amalkan makan Alfalfa dekat 2 bulan lepas bersalin anak ke 3. Masa bersama suami.. dia kata macam baru mula-mula kahwin.
~Puan Jaja

Saya pengamal tegar Alfalfa dan saya juga menyusukan anak. Sebelum mengandung , saya mengalami masalah keputihan yang agak teruk. Tapi Alhamdulillah ... sejak saya amalkan Alfalfa, keputihan memang takde. Pastu susu memang meriah. Pastu cik B .. ehem2.. improve.
~Puan X


Harga Alfalfa Shaklee (sebelum promosi) adalah seperti berikut :


Alfalfa botol kecil = RM56.98, 330 biji
Alfalfa botol besar = RM103.35, 700 biji

Tapi bulah Mei 2016 ni ada harga promosi.
Tapi harga tak boleh tulis sini kerana polisi syarikat.
Hubungi saya yer :-)

SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Tuesday, May 17, 2016

Kencing Manis Semasa Mengandung SHAKLEE

Macam pelik tak tajuk entri saya ?
Pelik ikutkan tapi itulah keyword yang orang akan taip di google apabila nak mencari produk Shaklee untuk kencing manis semasa mengandung / hamil.

Saya sebenarnya tiba-tiba je rasa nak tulis entri ni tadi sebab ada sorang pelanggan yang bertanyakan produk Shaklee yang sesuai untuk ibu mengandung yang kena kencing manis atau nama saintifiknya gestational diabetes mellitus (GDM).


Dan di bawah ni ialah penerangan saya kepada pelanggan saya tadi tentang set di atas. Copy paste terus kat sini ... hehee

W'salam Puan S,
Untuk kencing manis semasa hamil, saya cadangkan 3 produk di bawah :
B COMPLEX - bagi menukarkan glukosa di dalam darah (yg kita peroleh dari makanan) kepada tenaga
VITALEA - mengandungi zink yang membantu penghasilan insulin * Insulin adalah sejenis hormon yang dihasilkan oleh pancreas manusia. Insulin berfungsi dengan menukar glukos/gula yang terdapat didalam aliran darah menjadi tenaga. Jadi kehadiran insulin sangat penting bagi mengawal kadar gula dalam darah kita. Insulin ini boleh dianggap seperti sebuah kenderaan yang mengangkut glukos dan glukos akan ditukarkan kedalam bentuk tenaga. Jika glukos tidak ditukar kedalam bentuk tenaga ia akan terus berada didalam darah dan menyebabkan pelbagai masalah eg. Kencing manis
ESP Bila kena kencing manis semasa hamil, doktor mesti minta kita jaga makan, jangan makan nasi banyak, kurangkan minuman manis.
Di sini datang bantuan dari ESP. ESP ni rendah indeks glisemik. Maksudnya bila kita minum, kita akan rasa " full ", rasa kenyang jer. Sebab glukosa dari ESP dilepaskan ke dalam darah secara berkala.
Berbeza dgn glukosa dari makanan harian kita yg dilepaskan serta merta kesemuanya ke dalam darah. Jadi cepat rasa lapar dan nak makan padahal baru je lepas makan.
Harga bagi setiap produk adalah seperti berikut :

ESP = RM159 , 850g , tahan 1.5 bulan
B Complex = RM56.98 , 120 biji tahan 4 bulan
Vitalea = RM94.08 , 120 biji , tahan 2 bulan

Anda nak diskaun ?

SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Sunday, May 15, 2016

Badan Sakit dan Lenguh Semasa Menyusukan Anak

Selamat Petang ,

Hari ini hari Ahad. Sebut hari Ahad jer, automatik dalam kepala fikir " cuti " , " jalan-jalan ".
Ke mana anda hari ini?

Mungkin ada yang keluar shopping baju raya dah kot. Yela, bulan2 puasa penat tau shopping baju raya. Terutama kalau shopping baju anak2. Dengan orang ramainya, bersesak-sesak.

Terus terang kalau KL, tempat favourite saya ialah Pavilion. Bukan la nak kata poyo suka lepak Pavi tapi saya suka Pavi sebab tak crowded. KLCC pun boleh tahan crowded. 

Dua lagi tempat favourite saya ialah Alamanda Putrajaya dan dePulze Cyberjaya. Semua tempat tak crowded kan? Memang jenis tak suka bersesak-sesak. Makcik penins .. hehee

Eh, apa ni. Lari tajuk pulak. Dari citer hari Ahad dan meleret sampai citer Pavi pulak .. hehee

Sebenarnya nak cerita, tadi ada seorang adik manis ni beli beberapa produk Shaklee dari saya. Beliau seorang ibu menyusukan anak. Dia mengadu. Katanya badan sakit-sakit, lenguh-lenguh.

Bila kita menyusukan anak, bayi ambil zat dan nutrien dalam tubuh kita terutamanya kalsium. Buatnya ibu jenis tak suka minum susu, lagi la senang sakit-sakit badan.

Kadang-kadang tu ada ibu menyusu yang muka pucat tak bermaya. Dengan penat bekerja, bangun malam menyusukan anak, lunch hour pun makan cepat2 sebab nak pam susu, balik keje rushing nak ambil anak di nursery, balik rumah dengan kerja2 rumah, anak nak mengempeng lagi. Anda semua ibu2 menyusukan anak yang bekerja adalah SUPERWOMAN. 

Ibu-ibu sekalian, kita semua sayang anak kita. Sebab itu kita juga kena jaga diri kita baik-baik supaya kita boleh jaga anak kita dengan baik. Kita tak boleh sakit. Betul kan? Kalau kita sakit, macam mana dengan anak kita?

Teringat pulak kisah saya beberapa tahun lepas. Maaf lah banyak sangat flashback ni ...

Masa tu anak saya baru umur dalam 2 ke 3 bulan kot. Saya demam kejap sejuk menggigil kejap ok. Suami pulak masa tu outstation. Ibu-ibu bayangkan lah keadaan saya masa tu. Mulut ni tak berhenti-henti berdoa semoga ALLAH SWT beri saya kekuatan agar saya dapat lawan sakit saya tu dan jaga anak saya. Sedih pulak ingat2 balik..sobb..sobb. Masa tu saya belum kenal Shaklee lagi.

Alhamdulillah, lani memang jarang sakit atau demam rasanya. Last demam, 2 tahun lepas kot.

Buat ibu2 menyusu yang nak makan suplemen untuk kesihatan tubuh dan tenaga, saya cadangkan ambil produk2 di bawah :

B Complex - untuk tambah darah

Vita-Lea - multivitamin untuk cukupkan keperluan vitamin harian sebab kita semua makan memang tak ikut piramid makanan kan... hehee

Ostematrix - kalsium (INI WAJIB TAKDE TOLAK ANSUR)

Minimum 3 ni kena makan. Kalau nak tip top lagi boleh ambil Set Penyusuan Lengkap atau nama glamer dia SET PENYUSUAN 3M. 

Set Penyusuan 3M ni bukan semata-mata milkbooster tapi juga untuk menampung keperluan nutrien si ibu.



Saya sendiri memang consume set di atas semasa menyusukan anak saya dulu. Memang banyak kelebihan yang saya dapat.

Untuk testimoni boleh klik sini.

Harga bagi setiap produk :
ESP = RM159 , 850g , tahan 1.5 bulan
Alfalfa = RM56.98 , 330 biji , tahan 1 bulan
B Complex = RM56.98 , 120 biji tahan 4 bulan
Vitamin C = RM98.05 , 180 biji , tahan 6 bulan
Vitalea = RM94.08 , 120 biji , tahan 2 bulan
Ostematrix = RM64.66 , 120 biji tahan 1 bulan

Anda nak diskaun ?

SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Friday, May 13, 2016

Puasa Sambil Meng KURUS kan Badan

Siapa tiap-tiap tahun bulan puasa dia target nak kurus ?
Haaa... sila angkat tangan (hik hik hik)

Saya target nak turun 8 kilo berat badan puasa tahun ni :-)
Takdelah banyak mana tapi susah juga nak buang 8kg lemak yang dah lama dok bermastautin dalam badan ni.

Tiba-tiba teringat pulak zaman2 gadis dulu.
Cehh...zaman2 belum kahwin dulu maksud saya. 
Saya masih ingat lagi masa tu tiap2 malam saya dok melepak kat kedai makan sambil minum teh ais dengan nasi goreng USA atau Paprik sambil tengok citer LOST kat Astro kedai makan tu dengan housemate saya.
Tapi kan badan sikit pun tak naik padahal makan pukul 9-10 malam gitu kekdahnya setiap hari. Oh my.. kalau sekarang jangan dibuat-buat. Tiba2 je dalam 3 hari boleh naik sekilo dua. Menangis you !!!

Rindu pulak zaman2 kurus dulu... hahaa

Salah satu sebab yang beriya sangat nak turun 8kg ni sebab tak tahan dengan godaan baju2 raya cecantik kat butik RinaSallehclothing. Sungguh lah daku berkenan dengan dress-dress raya ni. Cantiks sungguh.

Nak tengok tak? Actually RinaSalleh belum release lagi koleksi raya dia. 20 May ni baru release kat butik and website. Tapi dia banyak la tunjuk sket2 kat IG dia. Sure korang yang tak pernah kenal RSC nak tengok baju2 dia kan? Sat eh kita upload sket kat bawah ni untuk cuci2 mata korang di malam hari ni.

Iskk.. baru ingat raya tahun ni tanak beli baju raya. I surrender tak tahan nengok baju RSC cecantik ;-)


Rinasalleh

Simple and sweet ajer. My taste sangat. Lagi pun raya tahun ni kan trend dress corak2 ni. 

OK. Itu intro sahaja. Saya tidak dibayar apa2 komisyen oleh pihak RSC kerana mempromote baju2 mereka yer. Tapi kalau dapat FREE barang 3-4 helai dress mau lompat bintang tak tido malam juga lah nampaknya... hahaa

Jadi untuk turun 8kg di sepanjang bulan puasa ni, saya nak join program RAMADHAN DETOX MEAL PLAN nama dia.

Di bawah program ni, Shaklee dah siap prepare menu dan suplemen apa kita kena makan setiap hari di sepanjang bulan puasa. Senang lah kan, tak payah saya pening kepala fikir apa nak makan masa berbuka/ moreh/ sahur.

Ini ialah RAMADHAN DETOX MEAL PLAN yang terlibat di dalam program ini.




Macam banyak ajer nak di telan kan? Tapi saya tak risau sebab Shaklee dan buatkan plan lengkap bila nak makan, berapa biji, siap resepi bagai, menu berbuka/sahur semua complete. Semua plan lengkap ni saya akan bagi PERCUMA pada semua pelanggan yang membeli set di atas dan join sama2 dengan saya untuk misi lansing di hari raya .. hihih

Owhh tak sabarnya nak buang 8kg lemak .. kikiki

Siapa nak join saya? 

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan, Sepang
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Tuesday, May 10, 2016

Produk Shaklee yang SESUAI UNTUK BINTIK KOLESTEROL

Selamat pagi semua,

Hari ini saya nak post tentang BINTIK KOLESTEROL.

1) Bagaimana bintik kolesterol terjadi ?

Bintik kolesterol ialah asid lemak kolesterol yang berada di bawah kulit. 
Orang yang mengidap penyakit ini lazimnya ialah mereka yang punya paras kolesterol yang tinggi.

2) Apa produk Shaklee yang sesuai ?

Saya menggunakan pendekatan " merawat sambil mencegah ".

Untuk merawat, saya cadangkan Omegaguard. Ini kerana Omegaguard mampu mencairkan asid lemak kolesterol.

Untuk mencegah, saya cadangkan Lecithin. Lecithin ialah pengemulsi lemak. Ia bertindak sebagai penapis yang menghalang segala lemak dan minyak dari makanan yang kita makan setiap hari dari diserap oleh tubuh. Maksudnya masuk je lemak/ minyak ke dalam perut, terus lecithin perangkap semuanya dan buang semasa proses buang air besar.



SET BINTIK KOLESTEROL SHAKLEE


set bintik kolesterol

Harga bagi setiap produk :
OmegaGuard = RM144.16 , 90 biji tahan 1 bulan
Lecithin = RM55.65 , 180 biji tahan 1 bulan

Sila hubungi saya untuk sebarang harga promosi / diskaun,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Self pick up di Kota Warisan, Sepang
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Sunday, May 1, 2016

Promosi Shaklee Mei 2016 - Alfalfa, Collagen dan Vitalea Children

Salam buat semua pembaca, 

Dah tak sabar nak tahu promosi Shaklee May 2016. Saya senaraikan di bawah yer.

1) Alfalfa Complex
- Small 330 biji
- Large 700 biji



2) Collagen Powder



3) Vitalea For Children 

Harga Vitalea Children Shaklee


Jika anda pengguna tegar kesemua produk ini, anda wajib dapatkan kesemuanya bulan ini. Bukan dengan harga biasa tau tapi harga promosi :-)

Boleh. Hubungi saya Yati - 019.6671210. Whatsapp tau :-)

Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

Telegram/ Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Monday, April 18, 2016

Kenali Shaklee

Apa itu shaklee
Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.
Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.
Hari ini, kami merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Kami melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa SelamatSentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.
Kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
Kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.
Kami juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk kami.
Sehingga hari ini, kami telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar kami, dan kami menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.
Semua tanda dagangan adalah hak milik empunya masing-masing.

Monday, April 11, 2016

Harga Vitamin C Shaklee

Ramai yang nak tahu berapa harga Vitamin C Shaklee kan ?
Harga 1 botol cuma RM98.05 sahaja.
1 botol ada 180 biji dan ia tahan 6 bulan.

Tapi itu harga sebelum diskaun sebab bulan April 2016 ni kan ada promosi Vitamin C .... ehemm



Kalau nak tahu berapa harga promosi boleh WA atau PM kita ok :-)

Untuk order produk Shaklee,

Whatsapp sahaja : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Thursday, April 7, 2016

Vitamin C Cerahkan Kulit

PROMOSI VITAMIN C APRIL 2016

Vitamin C ada banyak fungsi tapi MAJORITI PELANGGAN mengambil Vitamin C untuk kecantikan kulit.

Di bawah ialah 3 KESAN UTAMA PENGAMBILAN VITAMIN C PADA KULIT:

i) Mencerahkan kulit
ii) Anti penuaan (meransang penghasilan kolagen)
iii) Halang pigmentasi (halang kulit menjadi gelap)


[TAHUKAH ANDA]

Di kalangan orang dewasa yang sihat, Vitamin C meningkatkan tahap glutathione dalam sel-sel darah merah dan sel darah putih.

Para saintis mendapati bahawa keseimbangan pigmen cerah (pheomelanin) dan pigmen gelap (eumelanin) pada kulit kita bergantung banyak kepada paras glutathione dalam darah.

Oleh kerana Vitamin C telah terbukti secara saintifik meningkatkan tahap gluthathione dalam darah, maka kita boleh katakan bahawa Vitamin C sememangnya membantu cerahkan warna kulit.

So dah cerita pasal Vitamin C mesti nak tahu harga kan? Jangan risau, ini memang produk mampu milik.

Harga runcit sebotol Vitamin C Shaklee = RM98.05 (termasuk GST). 
Ada 180 biji sebotol. Tahan 6 bulan tu. 

Anda nak DISKAUN? Hubungi saya.

Untuk order produk Shaklee,

Whatsapp sahaja : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Tuesday, April 5, 2016

Facebook Fanpage Agen Shaklee Kota Warisan, Cyberjaya dan Nilai

Selamat Pagi semua,

Mungkin ada pembaca yang tak perasan bahawa saya ada fanpage selain dari blog.
Yela kalau blog ni, anda kena masuk website baru boleh baca content kan. Tapi kalau anda like fanpage, anda boleh baca semua post saya di news feed facebook wall anda.

Ini fanpage saya. Jemput follow yer.




Profile dengan cover pun dah update dengan Promosi Shaklee April 2016.

Untuk order produk Shaklee,

Whatsapp sahaja : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK


* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Monday, April 4, 2016

Nutriwhite Spot Whitening Treatment Shaklee Untuk Hilangkan Jeragat

RAWATAN TANGGALKAN JERAGAT

Tahukah anda bahawa Shaklee ada satu produk yang dapat membantu mereka yang ada jeragat.

Ni dia Nutriwhite Spot Whitening Treatment. Tak perlu makan, tak perlu minum. Cuma sapu sahaja pada bahagian yang ada jeragat.

krim jeragat


Fungsi Nutriwhite Spot Whitening Treatment Shaklee

1) Mengurangkan kemunculan bintik-bintik hitam agar kulit tampak lebih menawan.

2) Kepekatan optimum pati Likuoris dan Peony memberi kuasa pencerahan.

3) Cats Claw dapat menegangkan kulit (merupakan sejenis tumbuhan yang di jumpai di hutan tropika di Selatan dan Amerika Tengah. Dikenali dengan cats claw @ kuku kucing kerana durinya berbentuk seperti kuku kucing)

4) Vitamin C aktif memperbaiki kulit, meratakan tona dan menghaluskan tekstur kulit.

Harga RM159
Nak diskaun ? Hubungi saya.

Whatsapp sahaja : 019-6671210
E-mail : heriaty.omar@gmail.com
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Saturday, April 2, 2016

10 Perkara Yang Menghalang Anda Untuk Percaya Kepada Diri Sendiri

Sebenarnya tujuan saya buat post ni untuk meng-clear-kan gambar dalam handphone saya ... hehee

Dan saya fikir adalah lebih bagus jika saya simpan gambar2 itu di sini. Selain mudah untuk saya buat rujukan, mudah-mudahan memberi manfaat juga buat para pembaca blog saya ini.

Semua ni saya snap dari suratkhabar. Tak ingat pulak paper apa. Sama ada NST atau The Star. 











Perkara yang paling penting sekali yang kita kena jaga ialah " HATI ".

Guard your heart !

Hubungi saya untuk pembelian produk Shaklee,

Whatsapp sahaja : 019-6671210

Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Vitamin C Shaklee vs Cecelia Ahern : A Place Called Here

Rasanya semua orang pun dah kenal dan tahu tentang Vitamin C Shaklee ni.
Harga sebotol RM92.50 + GST 6%.
Tapi bulan April 2016 ni Shaklee ada buat promosi untuk Vitamin C ini,
Beli 2 botol diskaun 5% atau Beli 6 dapat FREE 1 botol.



Saya suka ambil gambar flatlay Vitamin Shaklee. Dan saya selalu gabungkan dengan novel. Selain Shaklee, membaca novel ialah minat saya selain dari menonton drama Korea... hehee. 

Anda boleh klik link ini >> VITAMIN C , untuk membaca lebih banyak info tentang Vitamin C Shaklee.


Hubungi saya untuk pembelian,

Whatsapp sahaja : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Friday, April 1, 2016

Promosi Shaklee April 2016

Salam buat semua pembaca, 

Dah tak sabar nak tahu promosi Shaklee April 2016. Saya senaraikan di bawah yer.

1) Vitamin C


Kebaikan Vitamin C Shaklee


2) OmegaGuard


Kebaikan Omegaguard Shaklee


3) Vitalea For Children 

Harga Vitalea Children Shaklee


Jika anda pengguna tegar kesemua produk ini, anda wajib dapatkan kesemuanya bulan ini. Bukan dengan harga biasa tau tapi harga promosi :-)

Boleh. Hubungi saya Yati - 019.6671210. Whatsapp tau :-)

Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

Telegram/ Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

* COD Meeting Point
1) Shell Kota Warisan Sepang
2) KFC Dengkil
3) Petronas Cyberjaya
4) Petronas KLIA
5) Petronas Taman Bunga Raya Salak Tinggi
6) Petronas Bandar Baru Nilai
7) TESCO Nilai

Friday, March 18, 2016

Promosi Shaklee Mac 2016 : ESP, Vivix, Vitalea dan Kolagen

Bismillah

Apa khabar semua? Februari 2016 telah melabuhkan tirai. Mac pula muncul membawa 1000 harapan dan rezeki yang melimpah ruah buat kita semua insha ALLAH.

Saya pasti pembaca tegar blog saya ni pasti dah tertunggu-tunggu apa PROMOSI yang ditawarkan oleh Shaklee untuk bulan Mac 2016 ni kan.

Ahaa... ini dia.

Promosi #1

Harga asal RM150. 

Beli 2 canister dapat diskaun 5%.

Beli 6 Percuma 1. Free Membership, Harga Ahli dan Rebat Tunai. 


ESP SHAKLEE


Promosi #2

Harga asal RM111. Promosi Beli 3 Percuma 1. Nak beli 1 pun boleh. Harga TERBAIK untuk anda.


Vitalea For Children

Promosi #3

Harga asal RM475. Promosi Buy 2 less 5%. 
Berita baik kalau anda beli Promosi Vivix Buy 2 less 5% ini, anda akan dapat
i) Keahlian Percuma bernilai RM69
ii) Automatik dapat beli 2 botol Vivix dengan harga ahli, tambah lagi less 5%
iii) Dapat rebat tunai sebanyak RM36
iv) Dapat FREE POSTAGE (kalau tak kena bayar RM10) - Shaklee bagi KHAS untuk pembelian Vivix


Vivix Shaklee



# Promosi 4

Harga asal RM298. Promosi Beli 3 kotak dapat Free Membership, Harga Ahli dan Rebat Tunai. 


Kolagen Shaklee


Itu dia 4 PROMOSI TERHANGAT untuk bulan Mac 2016. Jangan berlengah2 lagi. Sila hubungi saya sekarang.

Whatsapp sahaja : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...