Monday, July 2, 2012

Panduan Hilangkan Lemak Di Perut Dengan Cinch Shake Mix Shaklee

Ramai beranggapan bila perut buncit, maka kena buat sit up untuk bakar lemak di perut.
Mengikut kata Cikgu Fitness Kevin Zahri, cara itu salah.
-----------------
Kevin Zahri kata :

" Yang ini memang a popular question and selalu ditanya – camane nak buang lemak di perut, paha, lengan dan lain-lain.

Now anda TIDAK perlu buat senaman pada your problem area kerana itu hanya akan melatih OTOT bahagian tersebut. Masalah anda bukan otot tapi LEMAK jadi usaha anda adalah untuk panduan buang LEMAK.

Jadi how to buang lemak tu?
Anda kena kurangkan berat badan secara keseluruhan. Itu akan membakar lemak dari seluruh badan termasuk bahagian dan kawasan yang bermasalah. Kurangkan berat badan melalui DEFISIT KALORI "

Defisit kalori = Kalori yang “masuk” mestilah lebih rendah daripada kalori yang dibakar
Tapi kalau kalori masuk kurang dari kalori yang dibakar mesti anda akan rasa lapar dan badan mengigil-gigil kan? Habis macam mana? 

Shaklee ada produk yang rendah kalori tapi bagi kenyang tak ? Berita baiknya yer ada. Produk tersebut ialah Cinch Shake Mix.

Paling best sekali Cinch ni didatangkan dengan 3 perisa : Vanilla, Cafe Latte dan Chocolate.
Vanilla ni macam biasalah rasa susu, tapi anda boleh mix dengan Hot Chocolate ke, Koko ke, apa2 jelah sesedap rasa.
Yang perisa Care Latte tu pulak, boleh bancuh dengan low fat milk pastu blend dengan ais. Ala2 Starbucks punya Caramel Frap gitu ... meleleh plak air liur kita yang menaip ni .. ihikksss
Last sekali yang perisa Chocolate, yang ni macam Hot Chocolate lah rasa dia. Nak minum panas boleh (jangan air menggelegak sudahlah nanti rosak kandungan protein dia). Nak mix dengan low fat milk pastu blend dengan ais pun boleh .. walawehh ... sedapnyer. Minum time panas2 .. perghhh

Kat bawah ni ialah perbandingan nutrisi Cinch Shake dengan produk brand lain yang macam serupa dengan Cinch (tapi tak serupa of course). Ada macam2 zat ok.
KEBAIKAN Cinch Shake Mix Shaklee 
" Suplemen TERBAIK untuk menurunkan berat badan anda "

  1. Menyimpan otot yang sedia ada & memelihara otot dari rosak.
  2. Membakar lemak yang tidak diingini.
  3. Mengurangi inci yang tidak diingini.
  4. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan.
  5. Membuatkan anda berasa puas dan kenyang.
  6. Nilai glisemik yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga.
  7. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting.
Anda berpuas hati dengan kebaikan Cinch Shake Mix Shaklee ? Ingin memesan Cinch? Harga bagi satu canister ialah RM183.38.
Bulan ni ada promosi tau. Beli 3 canister tapi dapat 4. Cer kira.

Harga 3 canister = RM183.38 x 3 = RM550.14. Tapi dapat 4. Jadi harga satu canister jatuh RM137.53. Tapi kena beli 3 canister yer. Sebab offer dari Shaklee ialah " Buy 4 at 3 canister price ". Jimat RM45.85 bagi setiap canister. Untung betul.



Hubungi saya untuk pembelian.

Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan, KLIA, LCCT, Salak Tinggi dan Nilai

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...