Saturday, July 21, 2012

Dulu Size 28 leni Size 32

Apa size seluar anda 5 tahun yang lalu? Dan apa saiz jeans anda sekarang?
Jika masih sama, tahniah :-)

Jika dah up satu size, Ok lagi tu

Bagaimana kalo dah up 5 size atau lebih?
Contoh size 28 ke 32 ke?
Pernah tak menghadapi situasi macam ni?
Biasa nya mangsa situasi macam ni ibu-ibu yang dah melahirkan lah
Mana saya tahu? Sebab saya pun macam tu dulu masa lepas deliver anak sulong, Eyoy

Sebab kan biasanya masa pregnant anak first ni experience takde, so dok fikir takpe makan banyak-banyak masa preggy...nanti masa pantang sure boleh turun balik

Jika anda seorang yang mengamalkan cara berpantang minum air 2 gelas sehari dengan hari-hari lauk ikan masin..memang confirm kurus balik

Tapi kebanyakan dari kita hari ini adalah ibu-ibu moden yang mengamalkan cara berpantang yang moden. Maknanya minum air 2-3 liter sehari dan makan makanan yang berkhasiat. Berat tu memang turun masa confinement tu tapi takdela turun habis macam before pregnant. Kata orang ..9 months up 9 months down.

Berbalik kisah saya tadi. Lepas bersalin Eyoy dulu memang tak kurus2, dari 2007 sampaila leni 2012 baru kurus..sejak bersalin Ameera.

Kot yang ada plan nak beranak lagi tu boleh breastfeeding untuk loose weight. Kalau yang mmg dah cukup kuota tu macam mana?

Takpe, nothing to worry. Dengan ini saya mempersembahkan Shaklee Shape Up Program.. (bunyi cam rancangan tv aper jer...)



Nak tau fungsi setiap supplemen di atas? Klik sini


Berminat untuk mendapatkan Shape-Up Set?

Boleh hubungi saya di 019-6671210 | heriaty.omar@gmail.com untuk sebarang pertanyaan/pesanan


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...