Saturday, July 21, 2012

Macam mana nak kurus ni?

Semua orang nak kurus...tak kira la lelaki ke perempuan ke
Kenapa semua orang suka jadi kurus?
Sebab bila kurus ni senang nak beli baju, try baju apa jer sure muat
Bagi orang pempuan, itu memang salah satu sebab nya
Macam mana saya tahu, kata tadi kurus...

SEBAB..dulu saya pernah gemok...huwaaa
Lepas bersalinkan Eyoy , 5 tahun lepas..memang saya gemok, berisi la...untuk tinggi 156 cm dah berat 56 kg...kira montel gaks tu...huhuu

Bila diet..jiwa plak terseksa takleh nak makan sedap
Nak makan ubat kurus...banyak jual kat kedai tapi testimoni takde..kang silap2 merbahaya
Ada gak ubat kurus yang banyak testimoni tapi seksa la pulak sampai kena skip makan nasik, makan sup sayur jer...kalo gitu baik hari2 makan sup sayur...tak makan ubat kurus pun sure kurus...hehheee

Nak tau tak apa nak makan untuk nak shape kan balik badan kita yang dah sedikit lari shape tu?
Jom cuba Shaklee Shape Up set ni

PERHATIAN : Saya tidak menjual ubat kurus yer...ini adalah supplement yang boleh membantu anda untuk menurunkan berat badan. Kena kasik clear dulu...tanak orang salah faham




Shape-Up Set :
adalah untuk mereka yang mahu menguruskan badan, dan membuang lemak yang berlebihan dalam badan. Kebaikan program ini ialah ia menjadikan badan lebih ramping dan langsing, lebih bertenaga, lebih berkeyakinan dan meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.


Produk untuk Shape Up Program terdiri daripada:

1.Cinch Shake

(Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.)

2.Lecitin

Bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak)..Tahukah anda..Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian...

3.Cinch Tea

Campuran teh-teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih.Memberi tenaga dan rendah kalori

4. Herb Lax

The most effective, gentle colon detox and cleanser


Berminat untuk mendapatkan Shape-Up Set?

Boleh hubungi saya di 019-6671210 | heriaty.omar@gmail.com untuk sebarang pertanyaan/pesanan



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...