Tuesday, July 17, 2012

Siapa Nak Cantik Macam Wajihah Rashid?

Salam Semua....

Sebut pasal nak cantik, semua wanita mempunyai fitrah untuk sentiasa kelihatan cantik.
Tak kira lah anak dara ke, yang dah berkahwin ke, lelaki ke perempuan ke, semua nak kelihatan cantik.

Dan kerana itu, hari ni saya nak share satu TESTIMONI dari seorang GADIS JELITA, Cik Wajihah Rashid. Beliau ni masih mudah remaja lagi, tapi sangat concern dengan kecantikan dan kejelitaan ;-))

Sebelum saya membebel dengan lagi panjang, nanti u'olls bosan pulak...jom baca testimoni Wajihah ni.






Wajihah ambil Set D (Set SkinCare) + OmegaGuard.


Berikut ialah fungsi bagi setiap vitamin :-

B-Complex
- melancarkan perjalanan darah. Bila perjalanan darah lancar, kulit akan nampak glowing.
- mengekalkan kulit dalam keadaan hidrasi (tidak kering). Kulit kering akan menyebabkan terhasil garis2 halus (kedut) lantas mempercepatkan penuaan.
- mengawal tekanan/stress yang merupakan punca penuaan pra-matang atau ayat mudahnya 'tua sebelum usia'

Sustained Release Vitamin-C
- merangsang pembentukan kolagen
- anti-oksida untuk menghalang pigmentasi yang merupakan penyebab utama jeragat (huhh...scary!)

Vitamin-E
- anti-oksidaan yang sangat kuat yang menghalang free-radicals dari merosakkan kulit
- memperbaiki parut-parut jerawat
- memastikan bekalan oksigen yang mencukupi dihantar ke sel-sel tubuh, jadi sel tubuh kita terus sihat dan segar-bugar gitu ;-)

OmegaGuard
- mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon hormon PMS wanita
- mengurangkan 'skin breakout' semasa datang bulan (jerawat
- untuk meningkatkan daya tumpuan semasa bekerja/ belajar (sesuai untuk pelajar mcm Wajihah)
- membakar lemak
- melancarkan perjalanan darah

Berminat untuk mendapatkan Set Skincare sepertimana yang diambil oleh Wajihah?
Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...