Wednesday, August 22, 2012

NUTRIFERON SHAKLEE yang SANGAT SPECIAL

Salam semua...

Hari ni saya nak bercerita tentang Nutriferon Shaklee.
Apa fungsi NUTRIFERON ?

1) bagus untuk demam
2) bagus untuk selsema, batuk, dan bagus untuk mereka yang ada resdung
3) bagus untuk mereka yang ada masalah cancer
4) bagus untuk masalah PMS
5) bagus untuk yang ada masalah bila menopaus

Selain 5 yang di atas, Nutriferon juga bagus untuk "awet muda".
Macam mana pulak Nutriferon boleh kasi awet muda?

Nutriferon bersifat antioksidan yang melindungi diri kita daripada radikal bebas, kuman dan segala virus jahat tu.

Nutriferon mengandungi INTERFERON.

INTERFERON adalah sejenis protein yang dihasilkan oleh sel apabila virus menyerang sebarang bakteria atau virus. Interferon merupakan sistem imun yang utama untuk melindungi tubuh kita daripada sebarang jangkitan. Ia dilepaskan ke dalam saluran darah atau cecair intercellular untuk mendorong sel-sel yang sihat untuk mengeluarkan enzim untuk melawan sebarang jangkitan. Dalam bidang perubatan, suntikan interferon digunakan untuk merawat hepatitis, kanser, penyakit anjing gila, herpes dan sebagainya HIV. Selain itu, ia telah membuktikan bahawa interferon mampu untuk melindungi kita berkesan dari influenza dan penyakit.

Nutriferon mengandungi interferon yang boleh 'menganggu' sebarang bakteria atau virus.

Faedah utama NUTRIFERON SHAKLEE :

1) Menguatkan sistem imun dalam 3 hari - ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan: T-sel, B-sel, dan macrophage.

2) Melawan kanser dan tumor - interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan tumor dan sel-sel kanser. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.

3) Melindungi terhadap influenza - ia mengimbangi reponses imun alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi kemudaratan oleh pelbagai virus, mikrob, yang termasuk demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza.

4) Meringankan tekanan dan kelesuan - membantu mengatasi  kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, tekanan, keletihan, dan gaya hidup aktif.

5) Kelewatan Penuaan - formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.

6) Mengurangkan jangkitan pesakit Hepatitis B & C - keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus boleh mengurangkan jangkitan dan mengurangkan sebarang ketidakselesaan, misalnya, kembung, mual, dan lain-lain muntah pesakit Hepatitis B dan C.

7) Meningkatkan Menopaus - Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain.

8) Membantu masalah PMS - Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing.

Nutriferon Shaklee mempunyai interferon yang merangsang ekstrak tumbuhan (500mg) yang telah dipatenkan. Nutriferon mengandungi campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi berasal dari biji labu, bunga safflower, benih plantago dan kuntuman bunga Japanese Honeysukle dan ianya terbukti secara klinikal dapat menyokong dan merangsang proses gerak balas imun semulajadi pada tahap selular. 

Credits.

Bagi yang suka mengambil ubat tahan sakit, sudah sampai masanya untuk bertukar ke Nutriferon Shaklee. Simpan sekotak di rumah sebagai emergency aid. Simpan 1-2 sachet di dalam handbag untuk kecemasan. Mudah ...

Berminat untuk mendapatkan Nutriferon Shaklee?


Untuk membeli NUTRIFERON SHAKLEE, anda ada 2 cara pilihan :

1) Membuat pembelian online secara terus dengan Shaklee Malaysia. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit. >> BELI NUTRIFERON SEKARANG 

Penting : 
Semasa anda klik link di atas, anda akan dapat 3 pilihan semasa membeli Nutriferon

i) Nutriferon Beli 6 Percuma 1
ii) Nutriferon Beli 2 Diskaun 5%
iii) Nutriferon 


Sila untick mana2 pilihan yang tidak berkaitan

atau 

2) Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...