Tuesday, August 7, 2012

TESTIMONI PANASSS....

Wowww....Panas? Apa tu? Bukan Gosip Panas tapi Testimoni Panassss...
Haaa...nak tau apa dia...ni ada 6 testimoni dari customer yang telah mencuba PRODUK PALING HOT dekat2 nak Aidilfitri niii...
Apa lagi...tak lain tak bukan SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Credit

Teruja betul baca testimoni mereka ni...terbayang-bayang ke-GEBU-an, ke-ANJAL-an, ke-TEGANG-an, ke-LICIN-an dan ke-LEMBUTA-an kulit dendorang nih....wooahhhh...
















Apa BEZA-nya Shaklee Collagen Powder dengan kolagen2 lain?
Shaklee Collagen Powder dihasilkan setelah research & clinical study dibuat. Dan BERITA BAIK-nya... "PROVEN BY CLINICAL STUDY TO IMPROVE SKIN APPERANCE IN ONLY 8 WEEKS!"

Sumber dari website Shaklee Malaysia

  • Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
  • Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
  • Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.
Macam mana. Pastinya teruja kan ...
Ramai yang dah membeli dan mencuba.
Semua nak cantik, nampak lebih muda, vogue de vasss raya ni...


Untuk pesanan, hubungi saya di heriaty.omar@gmail.com | 019-6671210.


*COD di sekitar Kota Warisan, KLIA, Dengkil, Putrajaya, Salak Tinggi dan Nilai.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...