Sunday, August 5, 2012

TESTIMONI:"membantu saya kekal bertenaga sampai mlm... skrg sy tgh marathon ganti puasa..performance drink sgt membantu. walaupun puasa, fully bf, balik keje sy tetap kuat utk masak ut berbuka, sidai baju, kemas rumah, mandikan anak, siapkan assignment, steril botol susu...memg bertenaga..."

Salam semua...

Pagi ni saya nak kongsikan testimonial dari seorang ibu yang menyusukan, Puan Nojie yang mengambil Performance Drink.

Apa komen beliau? Jom kita sama-sama baca.





Saya sendiri memang mengamalkan Performance Drink ini. Ianya sangat bagus untuk ibu-ibu yang menyusukan terutama di bulan puasa kerana tubuh banyak kehilangan cecair.




~Minuman elektrolit yang mengawal keseimbangan bendalir badan agar tidak kekeringan atau mencegah dehidrasi.

~Mengandungi formula 3 jenis karbohidrat iaitu matodextrin, fructose & glucose yang penting untuk tenaga dan stamina.

~Mengandungi formula unik Shaklee iaitu Opticarb yang membekalkan tenaga serta-merta dan berterusan tanpa mengganggu kestabilan gula dalam darah.

~Ia adalah minuman ahli sukan yg mengandungi imbangan elektrolit yg sempurna utk membantu mencegah dehydration seperti fungsi minuman elektrolit

~Ia membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan

~Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yg memberikan kita tenaga berterusan tanpa mengganggu kestabilan gula dlm darah.

~Ia sesuai utk seisi keluarga


Berminat untuk mendapatkan Performance Drink?
Hubungi saya di 019-6671210 | emel ke heriaty.omar@gmail.com | add saya di FB anda - Yati Omar , mcm badge FB kat tepi tu :-)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...