Thursday, September 27, 2012

TESTIMONI : supplement SHAKLEE merupakan pilihan yang paling tepat..selain dapat menjadikan kulit menjadi cantik dan berseri semula..pengeluaran susu badan pun berkualiti dan ada peningkatan...

Pada ibu-ibu yang telah mencuba Set Penyusuan dari rangkaian vitamin Shaklee pasti mereka telah merasai akan kehebatannya.

Pada yang belum mencuba, saya pasti anda sedang tercari-cari akan maklumat berkenaan Set Penyusuan ini bagi menambah keyakinan dalam diri anda sebelum membeli ;-)

Untuk itu, hari ini saya nak kongsikan satu testimonial dari seorang blogger bernama 'Puan Keyphochee'.

---------------------------------------------------

Tiada kata yang dapat digambarkan melainkan kesyukuran dipanjatkan ke hadrat Ilahi kerana dikurniakan kesihatan tubuh badan yang sihat..Alhamdulillah..DIA telah membuka pintu hati me memilih produk kesihatan yang betul..supplement sebenarnya penting untuk support kekurangan yang sukar dicapai oleh tubuh kita..bukan mudah untuk kita kecapi semua khasiat yang seimbang dalam satu masa...itu pada me.. sebab bila waktu keje memang susah nak konsisten bab makan..nak gapai keseimbangan dalam piramid makanan cukup sukar...so..tindakan yang paling bijak me kira..supplement SHAKLEE merupakan pilihan yang paling tepat..selain dapat menjadikan kulit menjadi cantik dan berseri semula..pengeluaran susu badan pun berkualiti dan ada peningkatan...
 

stok SHAKLEE milikku..

 
Setelah eksperimen dilakukan terhadap diri sendiri..inilah yang me dapati..memang terdapat perubahan yang ketara pada susu perahan...tempoh Khaleef DF pun tak lame..mungkin dek kerana susu dah bertambah lemak so cepat je dia kenyang...Alhamdulillah...
 
Kiri: setelah pengambilan SHAKLEE & Kanan: sebelum

Jika kita tengok dalam Set Penyusuan yang diambil oleh Puan Keypochee, beliau tidak mengambil Alfalfa dan Vita-Lea (dalam Vita-Lea juga ada kandungan Alfalfa).
 
Alfalfa sudah terkenal sebagai makanan yang membanyakkan susu badan, namun terdapat ibu dan bayi yang tidak sesuai untuk mengambil Alfalfa, apa lagi dalam kuantiti yang banyak. ini kerana terdapat individu yang mengambil masa untuk‘serasi’ dengan herba. Ibu yang mengalami masalah ini dinasihatkan agar mengambil Alfalfa secara berperingkat.

Dan sebagai alternatif, Puan Keypochee telah meningkatkan pengambilan protein iaitu dengan mengambil ESP dan MealShake yang tinggi dengan protein.

Kenapa penting untuk ibu menyusu mengambil protein?
Kerana salah satu komposisi utama dalam susu ibu ialah protein. Kekurangan protein dalam tubuh akan mengganggu kuantiti dan kualiti susu yang terhasil.

Selain itu, beliau juga mengambil Lecithin bagi membantu penurunan berat badan.
OmegaGuard juga berperanan untuk membakar lemak di samping membekalkan DHA untuk perkembangan otak si manja.

Manakala Performance Drink, ialah minuman penambah tenaga kerana sebagai seorang wanita yang sibuk, beliau memerlukan tenaga tambahan untuk kekal aktif bagi menjayakan penyusuan.




Anda bagaimana? Ingin mencuba Set Penyusuan yang diambil oleh Puan Keypochee?
 
Hubungi saya,
 
Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com
BBM PIN : 29F698A6

Untuk mendapatkan TIPS-TIPS & UPDATE TERKINI, anda boleh LIKE Fan Page saya "Adik Nak Susu". Terima Kasih ;-))

* COD bagi Kota Warisan, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Nilai dan kawasan sekitar.

Sukakan entri ini. Sila klik LIKE :-)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...