Tuesday, October 30, 2012

KURUS dengan ESP SHAKLEE

Sifat ESP ialah ia memberi rasa kenyang yang berpanjangan. Jadi bila kita rasa kenyang, secara automatik signal akan dihantar ke otak untuk mengurangkan nafsu makan. Bila nafsu makan kurang, makan pun sikit. Bila makan sikit...boleh turunkan berat badan ;-))

Actually, hari ni nak share satu testimoni bess perkongsian dari Herny Yusnizar yang dah susut 14kg dalam masa 3 bulan. WOWWW....SATU PENCAPAIAN YANG HEBAT!!!


# Testimoni 1

 
 
 

Ni pic Herny...sebelum dan selepas menggunakan Shaklee ....macam anak dara kan ;-))




[TAHUKAH ANDA]
 
Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan  protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik)  yang diproses di bawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah sumber tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam lamanya.
Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari  susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia. 
 
Oh yer, ni ada lagi satu testimoni. Jom baca ... ;-))

# Testimoni 2
 
 
 
Begitulah hebatnya penangan ESP, nak cantik boleh, NAK KURUS PUN BOLEH.
ESP memang SERBA BOLEH.
 
 
Entri berkaitan :
 
 
Untuk pesanan boleh hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com
BBM PIN : 2A7C16B0
 

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...