Friday, October 5, 2012

ESP tgh SALESSS....Harga Super Special !!!!!!!!!!!

Salam buat semua...
Saya tahu ada pengunjung setia blog saya yang hari-hari datang menjengah ke sini untuk entri2 terbaru tapi dah 5 hari asik entri nafas berbau busuk jer....heheee...ampunnn
 
Anak tak berapa sihat and asik meragam. Tu yang bersawang blog sampai 5 hari. Ni dia mcm dah ok sikit. Syukur Alhamdulillah...dpt la mama nyer bersiaran seperti selalu ;-))

------------------------------------------------
 
Ok...untuk post hari ni saya nak beritahu semua yang ESP tgh sales ya. Pada yang dah lama usya nak beli ESP tu...ini adalah masa yang sangat sesuai. Harga sales ni hanya sepanjang bulan Oktober 2012 sahaja.
 
 


Apa itu ESP?

ESP Shaklee adalah protein berkualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan.
ESP hanya mengandungi kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses di bawah suhu yang rendah.

Setiap canister 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia merupakan 'instant energy booster' yang boleh bertahan selama berjam-jam lamanya.

ESP Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. ESP juga sesuai untuk semua peringkat umur.

Protein dari sumber kacang soya adalah dua kali ganda lebih dari daging, 4 kali ganda lebih dari telur, 12 kali ganda lebih dari susu.

Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh tubuh manusia.


Faedah ESP Shaklee yang utama

Kekal Muda – Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. 
Pengambilan ESP Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan tubuh sentiasa bertenaga.

Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.


Apa kata mereka yang telah mencuba ESP?
 
 
#Testimonial 1
 
#Testimonial 2
 
 

Sememangnya dengan mengamalkan ESP, kulit akan menjadi semakin cantik, halus, berseri, parut pun hilang...memang tak rugi lah beli ESP ni kiranya.
Rasa pun sedap...rasa dia rasa soya. Saya paling suka bancuh pekat2...sedapppp...
Padahal saya sendiri memang tak suka minum susu sebab bau susu tu saya tak tahan tapi ESP memang marvelous sbb takde bau, tak perlu nak tutup2 hidung time nak minum. Rasa pun sedap sbb rasa mcm air soya.

Berminat untuk mendapatkan ESP pada harga yang sangat special bulan ni?


Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com
BBM PIN : 29F698A6

* COD bagi Kota Warisan, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar.
Sukakan entri ini. Klik LIKE ;-)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...