Sunday, October 7, 2012

TESTIMONI : Kehebatan ESP...SHAKLEE di hatiku

Salam semua...selamat berhujung minggu ;-))

Kalau semua masih ingat beberapa minggu yang lalu saya ada berkongsi Testimoni seorang ibu yang mengambil Set Penyusuan dari rangkaian vitamin Shaklee yang juga seorang blogger iaitu Puan Keypochee. Kalau belum baca boleh KLIK SINI.

Hari ni saya nak sambung lagi kisah beliau yang "DAH JATUH CINTA DENGAN ESP".
Cerita asal di sini.

---------------------------------------------------
Akhirnya berjaya jugak me abiskan stok ESP...seriously, time 2nd preggy tak suka betul ESP...rasa semacam je tapi kadang-kadang bancuh gak dengan milo or horlicks..nak buang sayang tapi sejak bersalin dan menyusukan Khaleef terus jatuh cinta..sekarang ni rasa macam tak lengkap bancuhan air kalau tak letak ESP..opss...sure ada yang tak tau apa itu ESP= Energizing Soy Protein...keluaran SHAKLEE...sangat bagus untuk ibu-ibu yang preggy or breastfeed (BF)...bagi yang BF..pengeluaran susu anda akan meriah..tak caya try..pasti tak akan menghampakan..dan jangan lupa konsep DEMAN & SUPPLY...makanla banyak manapun sumber makanan yang mampu meningkatkan pengeluaran susu badan..tapi kalau skip time pumping...tak dapatla hasil yang meriah..dan dengan adanya supplement...ia turut membantu...
Dan yang paling me suka..sejak berjinak kembali dengan ESP + 'adik-beradik' yang lain...badan semakin maintain walaupun dah beranak dua...ada gak member yang hairan sebab dalam masa 2 bulan pantang me dapat balik bentuk badan yang asal..takde rahsia pun...cuma kalini me consistent guna SHAKLEE...lebih-lebih lagi produk yang paling meletup dan hot...tak lain tak bukan..ESP...perubahan lain yang amat ketara...Khaleef tak ade langsung rashes..berbanding dengan Khalish dulu ade jugakla kat pipi & punggung..name pun babykan...tapi kalini Khaleef memang licin betul kulit dia..ibu mana yang tak suka kalau anak sentiasa sihat ..comel...dan memiliki kulit yang tidak bermasalah...

cam tak caye je dah abis...kena beli baru ni


Khaleef yang kuat...baru 2 bulan lebih dah pandai angkat kepala & badan..

 susu ibu perlu berkualiti agar anak dapat semua nutrisi dan zat yang diperlukan...pertumbuhan pembesaran anak perlu dititikberatkan agar ianya seimbang..pasti anak yang sihat menjadi idaman setiap ibu yang melahirkan..so tak salah kalau kita melabur sikit..



-------------------------------------------------------
Sesiapa saja yang dah cuba ESP pasti akan JATUH CINTA ;-))
Kenapa? Adakah kerana rasanya yang sedap?
Mungkin rasanya yang sedap juga adalah salah satu faktor tapi yang paling2 utama ialah kerana khasiat ESP itu sendiri. ESP didatangkan dengan canister comel berwarna biru putih seberat 850g. Satu canister ESP boleh bertahan sehingga 1.5 ke 2 bulan.
Bulan Oktober ni adalah bulan Promo ESP. Memang customer mana-mana yang dah pernah beli ESP sebelum ni berebut-rebut beli sbb nak simpan ESP buat stok. Bukan customer ajer, saya pun sama...simpan 3 canister untuk stok sendiri ;-))
Maklumlah, saya pun breastfeeding mom jugak. Yelah, sales ni setahun sekali. Inilah masa nak berjimat kan...
Bagi BF mom yang nak dapatkan Set 3M inilah masa yang sesuai...sebab ESP tgh sales sekarang ni...jadi semua Set Penyusuan memang tgh SALES..."PRICE DROP!!!".


Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com




* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar.





1 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...