Friday, November 9, 2012

ALFALFA SHAKLEE Hangatkan Hubungan Seks Suami Isteri

Fuhhh...tajuk entri tak boleh blah punyerr...huhuee
Rileks...rileks...tarik nafas...ni bukan cerita lucah atau apa pun yang seangkatan dengannya

Ramai yang merungut, bila dah lama kawin, hubungan suami isteri sudah tidak sehangat seperti di awal-awal perkahwinan dahulu.

Berikut ialah beberapa tips yang boleh dicuba untuk meng-HANGAT-kan semula hubungan suami isteri ya ... GUDLAK !!!

1) Sering memuji pasangan. Jangan merendah-rendahkan pasangan. Buat dia rasa macam 'BEST'.

2) Pergi bercuti berdua-duaan. Anak-anak pun dah besar2 kan, so dah takda isu anak tinggal sapa nak jaga. Air Asia tiap2 hari buat offer tiket murah. Apa lagi, sila booking dah berbulan madulah ;-)

3) Tampil cergas dan bertenaga. Janganlah hari2 asyik nak melepet ajer. Suami tengok TV, isteri kat sebelah dah berdengkut atau sebaliknya. Jadi teman berbual suami..buatlah air kopi ke teh ke sesambil dia tengok TV tu.

4) Mengurut pasangan. Tak kisah lah siapa urut siapa. Tak pandai mengurut? Alahh...tak penting pun. Picit2 bahu, picit kaki...tu tak payah nak belajar special skill pun. Best apa...balik kerja penat2...ada org picitkan bahu, kepala, tangan, kaki...kannn...

5) Cium tangan suami. Suami cium dahi isteri setiap hari sebelum keluar rumah pegi bekerja/balik kerja. Nampak simple tapi ni kira mcm penghargaan jugakla..it means thank you for being my wife/husband.

6) Beri kejutan. Birthday present. Anniversary gift. Hantar bunga ke pejabat pada hari-hari istimewa. Kalau tak cukup budget, hantar jer kad ucapan melalui pos ke pejabat. Sure si dia terkejut and rasa best.

7) Ubah penampilan. Sentiasa nampak cantik di depan pasangan. Turunkan berat badan, berwangi-wangian. Jaga kecantikan wajah, tubuh badan.

8) Tingkatkan skill memasak,ni khas untuk isteri. Suami pasti rasa seronok dan bangga bila isteri pandai memasak. Tambahan lagi, bila tetamu datang dan memuji masakan anda, pasti suami akan tersenyum bangga kan...best kan...hihiii

9) Tips di bilik tidur...huhh..panasss ni. Ramai wanita yang mengalami masalah kelonggaran vagina selepas melahirkan. Tahukah anda bahawa ALFALFA mempunyai fungsi seperti kacip fatimah dah boleh merapatkan Miss-V.

10) Tips last..tips 18SX jugak ni...tahukah anda dengan mengamalkan pengambilan Vitamin E pada setiap hari dapat memberi impak yang besar kepada libido dan fungsi seksual untuk lelaki dan wanita ?!!!

Bagi wanita,
~ membantu wanita mengekalkan keseimbangan hormon
~ boleh mengurangkan PMS dan gejala menopaus
~ membantu dalam pelinciran
~ boleh meningkatkan keseronokan hubungan seksual secara keseluruhan.

Bagi lelaki pula,

~ vitamin E boleh membantu dalam menghasilkan ereksi yang lebih tahan lama,
~ membantu mengurangkan stress dan kegagalan seks yang disebabkan oleh stress
~ boleh meningkatkan jumlah sperma 


So, itulah dia 10 TIPS HEBAT  yang dapat saya kongsikan dengan anda semua. Dan yang PALING HEBAT, TIPS NO. 9 dan 10 tulah rasanya :-D

Untuk pengetahuan semua, SET SUAMI ISTERI - VITAMIN E & ALFALFA macam dalam gambar di atas tengah HARGA MELETOPSSS leni...SALESSS SOKMO tetiap bulan ni.

Hubungi saya untuk pesanan,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...