Wednesday, November 14, 2012

Lagi TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE

Salam semua...
Hari ni nak share lagi TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE ...saya tau ramai yang suka baca cerita pasal SET KURUS SHAKLEE ni kan ;-))

OK...testimoni pagi ni dari Cik Mien yang baru 2 minggu mengambil SET KURUS SHAKLEE. Untuk protein, Cik Min ambil ESP, Cik Min tak ambil Cinch.

Protein memberi rasa kenyang yang lebih lama berbanding karbohidrat. ESP dan Cinch, kedua-duanya ialah sumber PROTEIN YANG BAIK.

Dari segi perisa, ESP mempunyai rasa SOYA. Dan Cinch didatangkan dalam 3 perisa : Vanilla, Chocolate dan Cafe Latte.

Eh panjanglah pulak mukadimah saya. Jom baca TESTIMONI SET KURUS ni dulu.

# TestimoniKalau kita lihat gambar Cik Mien, kelihatan Cik Mien sudah nampak ramping kan...ni baru hasil 2 minggu tu...haaa..belum 2 bulan lagi... *wink*wink*

Ramai yang beranggapan sangat sukar untuk menurunkan berat badan. Sebenarnya tidak sukar jika kita tahu cara yang betul.

Kepada setiap customer saya yang mengambil SET KURUS SHAKLEE tak kisahlah versi ESP ke versi CINCH ke, saya selalu pesan, kira KALORI anda.

Kita mahu turunkan berat badan dengan pertolongan suplemen. Jadi apabila tubuh tidak mengambil KALORI lebih dari yang diperlukan, lebih mudah untuk suplemen MEMBANTU ANDA MENURUNKAN BERAT BADAN. Lagi satu RAHSIA BESAR ialah AIR KOSONG. Bila anda makan SET KURUS SHAKLEE, ANDA MESTI MINUM AIR KOSONG 2 LITER SEHARI, sekurang-kurangnya.

Kenapa? Kerana apabila anda kurang air, susah untuk tubuh menyerap vitamin dan mengeluarkan toksik dan lemak dari badan.
a
Susah ke untuk turunkan berat badan? TIDAK !!!
Kalau orang lain boleh, kita juga boleh. MESTI BOLEH!!!

Berminat untuk mendapatkan SET KURUS SHAKLEE versi ESP atau CINCH ?
SET KURUS versi ESP - seperti gambar Cik Min di atas.

SET KURUS versi CINCH - seperti gambar di bawah. Cinch ada 3 perisa Vanilla, Chocolate dan Cafe Latte. Yang dalam gambar ni ialan Cinch Chocolate.


Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...