Thursday, November 22, 2012

Minum ESP SHAKLEE, BREAST RASA TEGANG

Salam semua...jangan terkejut hari ni saya buat 2 entri dalam masa satu hari ...  :-))

Ni gara-gara saya teruja nak share DUA TESTIMONI  dari customer yang ambil ESP Shaklee.

BENDA BAIK kenalah di WAR-WAR kan betul tak ?

Actually kan, ramai wanita yang menyusukan anak mengadu breast jadi tak tegang bila dah bila dah menyusukan anak 3-4 orang. Bukan yang menyusu sahaja, yang dah meningkat usia pun ramai yang mengalami masalah yang sama.

Sekarang dah ada cara mudah nak menyelesaikan masalah ni.
Bukan setakat BREAST RASA TEGANG, CUN, CANTIK, KURUS - SEMUANYA DAPAT DENGAN ESP SHAKLEE.


# Testimoni 1 




# Testimoni 2



Oppppssss....yang testimoni nombor 2 tu agak 18SX sikit. Hahaaaa....tulah, saper yang dah ambil ESP ni tau lah penangannya.


Apa KELEBIHAN yang saya akan dapat bila saya minum ESP ?

1)    menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri,

2)    membantu hilangkan parut jerawat di muka,

3)    memberi tenaga berpanjangan,

4)    menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih,

5)    menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur,

6)    cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.

7)    ESP juga menyokong kesihatan imunisasi badan,

8)    mengawal paras kolesterol dan

9)    menyokong kesihatan jantung dan prostat.
Jom beli ESP hari ni, confirm tak menyesal.






Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0
* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...