Saturday, November 10, 2012

Set Kurus SHAKLEE

Salam semua....

Dah lama rasanya saya tak buat entri pasal Set Kurus SHAKLEE kan...

Set Kurus SHAKLEE terdiri dari 3 perkara :-

1) Detoks - Alfalfa/Herb Lax
2) Pecahkan Lemak - Lecithin
3) Bina otot & Tingkatkan Metabolisme - Cinch

Gambar Set Kurus SHAKLEE seperti di bawah :-

HERB LAX + CINCH (CAFE LATTE) + LECITHIN


ALFALFA + CINCH (CHOCOLATE) + LECITHIN

Bagaimana Set Kurus SHAKLEE membantu TURUNKAN BERAT BADAN ?

HERB-LAX
~ Membantu proses detoksifikasi
~ Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.


ALFALFA
~ Membersihkan usus, darah dan hati
~ Membantu proses detoksifikasi

LECITHIN
~ Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
~ Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
~ Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
~ Membantu kawal paras triglycerides.
~ Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
~ Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.

CINCH SHAKE
~ minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.
~ diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.
~ leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.



Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting.
 
Mengapa?
Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. 
 
 
Set Kurus SHAKLEE BERKESAN
 
Yer...Set Kurus SHAKLEE berkesan kerana ramai yang telah mencuba dan berjaya turunkan berat badan.
 
Jom, saya kongsikan testimonial mereka yang telah KURUS dengan SET KURUS SHAKLEE
 
 
# Testimoni 1
 
Serious nampak macam Mama Vogue kan? Nampak macam anak dara pulak Ainul Fadzilah bila dah kurus tu. Seolah-olah macam tengah dukung anak buah ajer ;-))
 
 
 
 
# Testimoni 2
Keciknya Ismi lepas kurus tu kan.
 
 
 
Macam mana mereka dengan mudah dapat turunkan berat badan? Kerana konsep SET KURUS SHAKLEE iaitu Detoks, Pecah Lemak & Bina Otot dan Tingkatkan Metabolisme.
 
Berapa HARGA SET KURUS SHAKLEE
 
Tak mahal, murah sahaja kalau nak dibandingkan dengan Set Kurus jenama lain di luar sana. Pernah ada customer bagi remark Ibarat Langit dengan Bumi kalau nak dibandingkan harga Set Kurus Shaklee dengan Set Kurus Jenama XXX.
 
Berita Baik SET KURUS SHAKLEE
 
Harga Set Kurus SHAKLEE tengah SALE sebab November ini adalah bulan ALFALFA SALE.
 
Apa lagi, jangan lepaskan peluang ini untuk kurus dengan cara mudah : Detoks, Pecah Lemak & Bina Otot dan Tingkatkan Metabolisme.
 
 
Hubungi saya untuk pesanan,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0
 
* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar.
 
 

0 comments:

Post a Comment