Thursday, November 22, 2012

[SUCCESS STORY] ESP SHAKLEE buat Kulit Gebu, Tegang, Jerawat Hilang

Salam semua,

Nak bagitau berita baik ni. ESP dah restock semula di semua cawangan SHAKLEE seluruh Malaysia tau ....yeyehhh

Ni ada satu perkongsian dari Nor Farizan Mazlan, kisah bagaimana dia jatuh hati pada ESP. Nak baca tak? Jom layansss...

 
---------------------------------------------------

Nor Farizan Mazlan (ID FB)

[Jatuh Hati] Energizing Soy Protein ( ESP)

Saya telah jatuh hati dgn ESP nie.. customer msg feedback dorng lps minum esp pn sya rasa mcm nk je minum esp tu lg..

Kali pertama minum ESP nie sepupu jan bncuh, msih jan ingat masa tu awl januari 2012.. Time nie jan br berjinak2 dgn dunia produk shaklee.. so tgk ESP teringat serbuk soya yg pernah jan beli x leh minum sbb xlalu... huhuu nsb baik murah.. :D Bfast pg tu minum ESP+ fresh milk+kurma = blend.. minum pulak sejuk, masyaAllah sedapnye rasa dia..

sbnrnya jan mmg hntu soya..( soya kotak, soya yg beli tepi jalan) mmg minum je.. tp bila satu hari tu rasa makin rmbut gugur, n lg mcm terkejut tetiba serpih gigi.. jan tnye dgn kakak, dia ckp suh stop minum soya.. sbb soya boleh mngubah genetik hormon kita.. so dh xde lg lah stok soya dlm peti.. dh beralih minum anlene n susu kambing...

ok berbalik dgn cerita ESP... lps dh minum yg spupu bncuh masa tu lom 100% jth hati lg.. sbb lps dr umah dia x beli pun.. seminggu lps tu br jan beli sbb teringat2 je rasa kesedapan bncuhan ESP tu.. lg2 pulak baca testimoni yg minum ESP psl kulit makin gebu, bersih, putih, comel, anjal n byk2 lagi... adoiiii mmg xleh tahan...

~ Alhamdulillah skrg dh 4 tin jan minum ESP..

~ kulit mmg rasa sgt gebu, slalu je nk pegang2 pipi.
~ lg2 masa br bgun tdo kulit muka x berminyak..
~ skrg dh minum ESP + collagen.. Kulit lg menegang.. 
~ Kdg tu time nk period mmg suka sgt jerawat tumbuh kat bibir, skrg dh mmg jrg2 sgt dia naik.. pernah sekali je dia tumbuh sepnjg jan minum ESP nie..
~ dlm hati ku berkata wahh sel2 bdn dh direnew lah nie.. feewittt...
~ Kulit tgn pun alhamdulillah dh kurang bintik2 koko (mcm jeragat pudar)...

Setiap hari jan mmg pastikan bdn jan msuk dgn protein nie.. klu bz sekalipun pg wajib minum..

Syukur Alhamdulillah jan dipertemukan dgn ESP.. Sayangi diri anda dulu br lah org syg diri kita..

Salah satu kriteria dlm pemilihan soya :-
1) Soybean tu mestilah Non GMO ( tak dihasilkan secara genetic)


 **Kenapa soy protein mestilah non genetik engineered?
sebab secara umumnya..soybean yang dari jenis genetic ni adalah murah utk dihasilkan (ni lebih kurang vitamin sintetik danvitamin natural..)…
dan kebanyakkan syarikat akan mencari cara utk menjimatkan kos..dan semestinya menggunakan soybean yg dihasilkan secara genetic.
Dr. Louis J. Pribyl, a Brazilian government scientist menekankan yang berdasarkan kajian... toksin akan dibina tanpa disedari apabila gen baru dimasukkan didalam sel tumbuhan


 
-----------------------------------------------
 
 
 
Hebatkan ESP SHAKLEE. Sebab tu ramai orang bila dah beli sekali, mesti nak beli lagi. Yang jadi distributor pun ramai lepas tu.
Sebab apa? Sebab mereka seronok berkongsi kebaikan SHAKLEE dengan orang lain.
 
Jom order ESP sekarang, takut habis lagi macam hari tu...menangisss :-((
 
 
Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
 


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...