Monday, December 24, 2012

Air Longan vs SET 3M ??? !!!!

Bila tengok orang lain pam dapat susu sekali 3-4 botol, dalam hati jeles.
Tapi bila member cakap dia makan Shaklee, dalam hati takmau percaya.

Siap terlintas dalam hati



"Alaaa...dia tu mmg dah jenis susu banyak, aku ni dah bergelen-gelen minum air longan etc., susu byk cam ni gak". 

Nak nangis boleyyy ?? Sobb...sobb...
SET 3M dengan air longan mana boleh compare...jauh beza tu ;~((
Lagi satu : Jangan sekali-kali fikir yang kita tak ada susu, kalo dah fikir macam tu, mmg itulah yang jadi...so BE POSITIVE !

Set Penyusuan Shaklee ni atau lebih glamer orang sebut Set 3M ni ialah Set Lengkap yang memenuhi segala keperluan nutrien ibu menyusu.

Untuk mengetahui fungsi bagi setiap vitamin dalam Set 3M, boleh
KLIK SINI.

Seperti biasa, mesti ada testimoni kan...



# Testimoni 1

Alangkah indahnya dunia andai setiap kali pam boleh dapat 12 ke 15 Oz macam Puan Najihah ni kan ?

 


# Testimoni 2

Orang kata bila datang period susu merudum tapi tidak bagi Puan Shima.
"Berkat ambil Set 3M" - kata Puan Shima



# Testimoni 3
Alhamdulillah...baru 3 minggu pengambilan dah dapat kumpul stok EBM banyak camni ...




Mereka ini adalah ibu-ibu yang pada hemat saya SANGAT GIGIH dalam menjayakan penyusuan anak tercinta.

Rahsia mereka hanya 3 perkara sahaja :-

1) Pengambilan Set 3M
2) Sesi pumping yang konsisten
3) Doa yang tak pernah putus kepada Yang Maha Pemberi

Peluang menyusui tidak datang setiap tahun.
Dan yang paling2 sekali..peluang untuk disusui bagi setiap anak yang lahir dari rahim kita, hanya itulah sekali dalam tempoh 2 tahun pertama hidupnya.

Jangan cepat mengalah bila susu mula merudum. Jangan mudah terpengaruh dengan kata2 orang yang tidak menyokong penyusuan susu ibu.

Tanyalah mereka2 yang telah berjaya, apakah perjalanan penyusuan mereka mudah?
Mereka juga seperti anda...banyak pengalaman pahit dan manis.
Cuma bezanya mereka memilih untuk tidak mudah mengalah.
Kata orang "Nak 1000 Daya, Tak Nak 1000 Dalih"
Selebihnya terpulang ...

"Wanita yang menyusui anaknya, maka setiap titisan air susu tersebut akan mendapatkan 1 pahala dan apabila cukup 2 tahun menyusui maka malaikat dilangit akan mengabarkan berita bahawa SYURGA WAJIB BAGINYA".

 
Berminat untuk dapatkan SET 3M?

Hubungi saya,
 
Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...