Friday, December 21, 2012

Banyaknyerrrr susu dengan SET 3M .... Wooaahhhhh

Salam semua

Bersua kembali kita di pagi Jumaat yang penuh barakah ini.
Hari ni saya nak sambung cerita tentang SET 3M.

Apa perasaan ibu-ibu bila tengok stok EBM orang lain yang banyak...sampai penuh deep freezer, ada tu yang sampai 2 deep freezer penuh.



Ada yang sekali pam dapat sampai 18 Oz. Bayangkan tu sekali pam dapat 18 Oz. terus boleh bahagikan siap2 4 bekas untuk stok susu anak di rumah pengasuh.
Contoh macam gambar kat bawah ni.

18 Oz sekali pam..dekat ofis, kurang2 mesti 3-4 kali pam.Kalau 4 kali pam??? Dah setel stok EBM anak kat rumah pengasuh untuk 4 hari. Legaaaa..




Amalan pam susu hari ini untuk stok esok adalah sangat berbahaya. Macam mana kalau tiba2 haritu tak dapat pam banyak? Anda jatuh sakit?
Eletrik tiba2 takde...stok EBM lak betul2 ada 3 botol dalam peti ais...
Masya Allah...apa nak buat? Amik EL so that tak payah hantar anak ke nursery or rumah pengasuh?

Takan tiap kali ada issue EBM tak cukup nak amik Emergency Leave.

Sebelum saya akhirkan entri ni, sedikit gambar untuk bahan pencuci mata anda :-)
Layannn...



Buat yang nak tahu macam mana rupa Set Penyusuan 3M yang super duper marvellous tu..inilah dia ;-))



Berminat untuk dapatkan SET 3M? Harga tengah price drop tawww ;-))



Hubungi saya,


Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...