Wednesday, December 26, 2012

ESP SHAKLEE untuk TUMIT KAKI PECAH

Salam semua ..

Saya pasti ramai yang mengambil cuti panjang minggu ni kan...
Bagi ibu2 menyusu tu...gunakan peluang cuti panjang ni untuk UP-kan lagi sesi pumping anda yer. Boleh guna cara TANDEM NURSING untuk pam susu.

Actually, hari ni saya nak kongsikan testimoni dari seorang ibu menyusu yang mengambil Set Penyusuan Shaklee dan juga Mealshake untuk anak-anak beliau.

Jom kita baca...





Saya ringkas-kan di bawah ni khasiat yang beliau dapat.

1) Tiap-tiap hari dapat pam susu 4-5 botol (5 Oz setiap sebotol) bersamaan 20-25 Oz setiap hari untuk bawa pulang dan dijadikan stok EBM.

2) Berat anak 1st dan 2nd yang ambil Mealshake naik sebanyak 1.5 kg...Mealshake semamangnya menambah selera makan kanak-kanak. Seronok bila anak2 yg dulu tak suka makan, sudah mula mintak makan ;-))

3) Migrain yang dihidapi selama ini hilang

4) Tumit kaki yang dulu merekah dah licin macam pakai scrub.

5) Badan sangat energetic (BERTENAGA)

6) Dapat berat badan ideal sebab dulunya beliau sangat kurus kering

Dan yang paling bess, Encik Suami pun dah jeles dan dia pun nak makan vitamin Shaklee jugak ;-))

Nak tau apa suplemen yang diambil oleh Tun Teja ? Inilah dia ...




dan untuk anak-anak beliau : Melashake Shaklee ...



Berminat untuk dapatkan SET 3M dan Mealshake SHAKLEE ?

Hubungi saya,


Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...