Thursday, January 17, 2013

[TESTIMONI] Berpantang dengan Shaklee >> Berat turun dari 73 kg kepada 58 kg dalam masa 30 hari

Ramai wanita yang dulunya kurus murus...selim melim masa zaman gadis-nyer tapi apabila telah punya cahaya mata ... saiz yang dulunya 'S' kini dah bertukar 'L' atau 'XL'. To make it worst jadi 'XXL' (hukk...hukk...)

Ramai yang kata takpe, nanti pantang betul2 sure boleh kurus punyer.

Tapi ... hurrmmm...

Kat bawah ni cerita Wani yang turun 15 kg dalam masa 30 hari berpantang. 

Maknanya tiap2 hari dia turun 1/2 kilo...
wehhhh...banyak tu...quite an achievement .... Caya lah !!!


----------------------------------------------------------------


Cerita Wani



Yesss...Wani turun 15 kg dari 73 kg kepada 58 kg ;-))


Wani amalkan :-





ADD ON :-

1) Lecithin  - berfungsi sebagai fat emulsifier yang memerangkap dan memecahkan lemak

2) Alfalfa     - detoks dan juga sebagai milk booster
3) Vitamin E - anti penuaan, naikkan seri wajah
4) OmegaGuard - minyak ikan omega-3 boleh mengawal berat badan dan juga bagus untuk perkembangan otak bayi yang disusui

Apa kelebihan SET BERPANTANG SHAKLEE ni ?



1) Sebagai 'replacement' kepada jamu.
2) Boleh diambil walaupun bayi mengalami jaundice kerana Set Bersalin Shaklee ialah vitamin.
3) Membantu penghasilan susu bada
4) Boleh dimakan serta merta selepas bersalin
5) Badan rasa lebih bertenaga walaupun tak cukup tidur atau keletihan selepas bersalin.
6) Penggunaannya bukan setakat untuk 40 hari malahan boleh disambung semasa menyusukan bayi. Ia boleh bertahan hingga 4-6 bulan.

Hubungi saya hari ini untuk mendapatkan Set Berpantang Shaklee.
Ingin membaca LAIN-LAIN TESTIMONI SET BERPANTANG?

READY STOCK sentiasa ada ;-)

-------------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...