Saturday, January 26, 2013

“ Hidaya..ubat yg Hidaya bg hari tu mmg best la.baru seminggu makan dah rasa kesan. Nak terawih pon syok. Pendek kata mmg SEDAP NAK MAMPUIH”(slang org kedah) " - komen MIL Puan Hidaya tentang Advanced Joint Health Tablet

Saya selalu tulis tentang Breastfeeding, Set Hamil, Set Pantang ...

Hari ni bertukar angin.. nak cerita tentang satu produk Shaklee ni yang diberi nama Advanced Joint Health Tablet. Beginilah rupanya ...


Bagaimana Advanced Joint Health Tablet dihasilkan ?

1) Dihasilkan daripada satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.
2) Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi sendi.

Apa kandungan Advanced Joint Health Tablet ?

1) Mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.
2) Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

Seperti biasa, entri saya memang terasa tak lengkap kalau tak letak testimoni customer kan.

Kebanyakan customer suka beli Advanced Joint Health Tablet untuk ibu bapa. Jom baca perkongsian dari Puan Hidaya ni yang belikan ni vitamin ni untuk ibu mertua beliau.


Puan Hidaya bagi mak mertua beliau Advanced Joint Health Tablet ni bersama-sama dengan Ostematrix sebab MIL beliau tak suka minum susu.

Apa komen mak mertua Puan Hidaya ?
1) Baru makan seminggu dah rasa kesan
2) Terawih pun syok sekarang sebab lutut dah tak sakit

Nak hadiahkan AJHT ni kepada mak ayah, mak ayah mertua, atuk uwan ?

Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...