Thursday, January 10, 2013

Jadi Ultraman lepas amik SET 3M SHAKLEE ???

Pernah tak anda mengalami senario macam ni?
Bila balik dari ofis rasa penat giler, flat, rasa cam nak merangkak ...PERNAH ??


Ini adalah tanda-tanda yang tubuh kekurangan zat dan nutrien.

Apa jawapan pada permasalahan di atas ?  





Lama dulu saya pernah berkongsi kisah 'SUPER-MAK' - Puan Niza. 
Cerita beliau ni bila kita baca memang MENGANGA dibuatnyer.
Nak kata macam Ultraman bukan, Superman bukan, Transformer lagi bukan ... tapi ini cerita SUPER-MAK....kisah seorang wanita bergelar isteri, ibu dan pada masa yang sama juga bekerja sepenuh masa. 

Kalau dah lupa cerita beliau. Jom baca lagi sekali. Memang besss...Layannn...






Puan Niza ni merupakan seorang ibu menyusu. Badan kita memang cepat letih, menggigil, lesu bila menyusukan anak ni kalau tubuh kita tak cukup nutrien.

Betul...pukul 9 jer rasa macam nak rabak dah mata : penat, mengantuk...tapi anak2 masih hyper. ..yang baby pulak mata masih BOOLAT tanak tido...huhuee...ada rasa nak menangis tak?

>>> Bagi ibu2 menyusu, bila anda mengamalkan SET 3M macam Puan Niza ni memang anda akan jadi SUPER-MAK ....betul, saya sendiri pun dah alami ....



>>> Dan bagi bukan ibu menyusu, cukup apabila anda mengamalkan Set Family Wellness...iaitu suplemen asas untuk kesihatan tubuh badan.



 Berminat untuk mendapatkan SET 3M atau SET Family Wellness ?


Hubungi saya,
Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...