Thursday, January 24, 2013

[TESTIMONI] Naza TURUN 9 KG dalam masa SEBULAN dengan SET KURUS SHAKLEE

Salam Maulidur Rasul buat semua yang membaca blog saya hari ni...
Lambat sket blog update hari-hari cuti ni...maklum lah bersiaran dari kampung halaman...
macam2 agenda ... heheee

By the way, saya berada di Kuala Pilah, Negeri Sembilan hari ini 24 Jan 2013 hingga 28 Jan 2013 yer. Bagi yang tinggal di Kuala Pilah dan kawasan berhampiran dan ingin mendapatkan SET 3M, SET SKINCARE, SET KURUS dan produk2 Shaklee yang lain, feel free untuk SMS/Whatsapp saya di 019-6671210 ya ;-))

OK, hari ni sebenarnya saya nak share tentang pengalaman Norazah atau biasa saya panggil dia Naza ajer. Beliau turun 9 kg dalam masa sebulan dengan ESP, Herb-Lax, Lecithin dan Alfalfa.

Jom baca cerita Naza. Cerita asal DI SINI.


--------------------------------------------------------------------------


Salam semua,harini ni post gambar sendiri plak...asyik tunjuk gambar orang je,teringin plak nk tunjuk diri sendiri.ahaks!


Actually x byk beza and im still looking so chubby pada org yg x pernah kenal naza..tapi pada kwn2 lame mb dorang boleh perasan,i dah kurus sket kan??hahahaha masuk bakul angkat sendiri ngeeee...

Dulu berat Naza 60kg,berat naik 89kg semasa pregnant eicha then lepas bersalin turun 80kg..x sempat nak turunkan berat badan,Pregnant ryan plak dari 80kg ke 95kg..hadoii banyak kilo aku naik..badan bulat cam bola.Baju zaman dulukala mmg lgsg x bole pakai especially jeans,langsung x bole muat.

Lama gak  struggle nak kurus,xyah lah kurus sgt,target nk turun 75kg pun jadilah.Badan naza ni cepat naik tapi susah nak turun,jap turun jap naik cam yoyo.

Pendekkan cite now dh sebulan Naza consume Lecithin+Herblax+Alfalfa(untuk kurus)..ESP+VitaE+Bcomplex 2minggu (utk hilangkan parut jerawat). Berat sebelum ambil shaklee is 75kg selepas sebulan berat Naza 66kg..Maknanya dh hilang 9kg..Pada org terdekat mmg x nmpk sgt.tapi ada gak member jauh dh mula tegur.ehem ehem...hepi aku!!!
Lecithin naza makan 6biji sehari.3biji lepas lunch 3biji selepas dinner.Lecithin ni fungsinya membakar lemak selain dapat mencantikkan kuku dan menghilangkan sakit2 sendi.


Alfalfa sehari naza mkn 6biji jugak fungsinya utk detox,mengelakkan sembelit,alfalfa bertindak seperti kacip fatimah =) dan menyelesaikan mslh keputihan..

Herblax ambil 2biji selang sehari,sebelum tido,herblax membantu menyingkirkan lemak-lemak yang telah dipecahkan oleh lecithin.pas mkn herblax ni sok sure membuang,tapi xdelah teruk cam kita mkn teh kurus tu yerr.

Untuk mengekpress dan memantopkan lagi proses menurunkan berat badan,naza ambil ESP yg sgt sedap..ESP memberi tenaga,memberi rasa kenyang dan boleh mengebukan kulit kita.bukan kat muka je gebu malah seluruh badan ye..

Untuk menghilangkan parut jerawat naza consume vitaE+Bcomplex.Hopefully dalam masa 2 bulan naza bole close up pic wajah untuk djadikan testimoni..

Sekarang 1 opis dah kene serangan produk Shaklee.Smue orang naza suh beli.Bukan nk kejar keuntungan sangat tapi nak kongsi rahsia sebab dorang pun struggle nak kurus jugak.Daripada dorang makan supplement yang boleh meragut nyawa lebih baik mkn shaklee,selamat,halal,murah dan tahan lama.

----------------------------------------------------------------------
Hahh...tu dia panjang lebar Naza explain. Siap dengan gambar tu.

Naza merupakan wakil COD saya di kawasan Mantin, Pajam, Nilai, Beranang dan Semenyih. Pada yang berminat untuk mendapatkan khidmat Naza, boleh pergi ke BLOG beliau.

Memang SANGAT STRESS bila berat badan naik mendadak. Berat naik mendadak ni biasanya berlaku pada wanita selepas bersalin lah.

Pada wanita yang menyusukan anak, suplemen yang disyorkan ialah :

Set 3M + Lecithin - Susu meriah, muka cun, body meletop !!!



Dan pada yang tidak menyusukan anak, suplemen yang disyorkan ialah :

ESP + Herb Lax + Lecithin + B Complex + Vitamin E - Muka cantik, kulit gebu, body mantop !!!



Memang ramai orang yang dianugerahkan dengan kecantikan. 
Tapi bila lemak mula berkumpul, kulit kering, wajah kusam , sekelip mata kecantikan dulu tu macam tak pernah dimililki.

Benar atau tidak ?

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi,


Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Kota Warisan, KLIA, LCCT, Salak Tinggi dan Nilai


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...