Friday, January 4, 2013

Set Family Wellness

-----------------------------------------------------------------------
SET 3M = Set Family Wellness + Alfalfa + Ostematrix
-----------------------------------------------------------------------

Wahhh....dah macam Equation pulak..
Hailaaa...teringat lah pulak zaman2 student dulu ... dulu belajar Engine tapi pastu keje HR boley? Teringat kata2 Dekan ...an engineer can be very versatile ...tu yang dari Engineer jadi HR person tu. OK, enough about me ...(heheee...i tau u'olls mmg suka kalau i bukak citer bab-bab personal ni)

Kalau nak kenal dengan lebih dekat, sila2 lah add kita jadi Friend kat FB. Tu ada link kat tepi. Tak cukup tapak tangan, Alamanda Putrajaya kita tadahkan ;-))

Apa benda Set Family Wellness tu?
-----------------------------------------------
Set Family Wellness ni actually merupakan Suplemen Asas yang boleh diambil oleh semua orang - tak kiralah lelaki, perempuan, tua, muda, ibu menyusu, anak dara, bujang teruna, etc.



Set Family Wellness terdiri daripada :-
1) ESP
2) Sustained Release Vitamin C
3) Vita-Lea with iron formula
4) B-Complex with Asid Folic

Kebaikan yang anda akan dapat bila mengambil set ini :-
1) Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh
2) Membantu anda berasa lebih bertenaga
3) Menguatkan sistem imun anda
4) Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat

Bagi anda di luar sana yang nak menjaga kesihatan, boleh ambil Set Family Wellness ni.
Set ni boleh tahan sehingga 4 bulan penggunannya. Dan yang paling best sekali, boleh makan kongsi2 dengan suami, ibu bapa, adik beradik...berbaloi-baloi

Dan, bagi semua set tak kiralah Set 3M ke, Set Hamil ke, Set Berpantang ke...
Set Family Wellness ini adalah ASAS-nyer ;-)

Set 3M = Set Family Wellness + Alfalfa + Ostematrix
Set Hamil = Set Family Wellness + Ostematrix
Set Berpantang = Set Family Wellness + Ostematrix + Zinc


Apa kata mereka yang mengambil Set Family Wellness ni?


Saya suka part - bila badan sihat, semulajadi minda kita akan positif juga

Betulkan ? Yela..kalau badan letih, penat, anak pulak buat perangai memang ada yang tiba2 mommy jadi incredible hulk ye tak ? Huhuhhh....

Jangan jadi incredible hulk - tak elok marah anak2 selalu, tak bagus untuk psikologi mereka.

Lagi satu, pengambilan Set Family Wellness ni pun boleh buat anda nampak cantik dan berseri-seri tau. Ini customer saya sendiri yang alami. Sampaikan kawan2 dia yang lama tak jumpa terkejut dengan perubahan dia. Nampak lain - CANTIK !!!

So, anda di luar sana nak try Set Family Wellness ? Atau nak SET 3M, Set Hamil, Set Berpantang ?

Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...