Monday, February 25, 2013

[SUCCESS STORY] 600 Oz EBM Terkumpul Dalam Masa 28 Hari dengan SET 3M SHAKLEE

Jika seorang wanita menyusukan anaknya hingga cukup tempoh (2 1/2 tahun), malaikat-malaikat di langit akan mengkhabarkan berita gembira bahawa syurga wajib baginya.
     
Jika seorang wanita menyusukan anaknya yang menangis, maka Allah SWT akan memberikan pahala satu tahun solat dan puasa.

 
-----------------------------------------------------------------------
 
Masya ALLAH begitu sekali sayangnya ALLAH SWT kepada wanita yang menyusukan anak ...
 
OK...seperti biasa blog saya ni memang meriah dengan testimoni ibu menyusu. Maklum lah tuan punya blog pun ibu menyusu ;-))
 
Hari ni nak share lagi kat sini perkongsian dari seorang ibu menyusu, Puan Nur yang telah berjaya mengumpul 600 Oz EBM dalam masa 28 hari. Tak sampai sebulan tu ...
Jom layannn...
 
 
 
 
 
 
Point penting dari testimoni di atas :-
 
1) Puan Nur buat tandem pumping - sambil menyusu sambil mengepam. Tandem pumping adalah cara termudah untuk dapat let down yang banyak sebab stimulasi datang dari baby punye suckling.
 
2) Puan Nur bangun mengepam di tengah malam : 3 pagi dan 6 pagi. Waktu ini hormon prolaktin sangat tinggi. Jadi mudah untuk dapat let down.
 
Untuk pengetahuan semua yang membaca, Puan Nur adalah ibu kepada bayi pra-matang. EBM yang di pam adalah untuk keperluan 3 anak. Bayi dan 2 lagi anak.
 
------------------------------------------------------------------------------
 
Set penyusuan yang disyorkan ? Tak lain tak bukan pastinya SET 3M. Set Milk Booster yang paling lengkap sekali.
 
 
 
 
Set di atas boleh bertahan maximum 4 bulan. So memang Value Buy. Nak lagi best, boleh add on dengan OmegaGuard bersempena OmegaGuard tgh harga promo ni kan.
 
OmegaGuard kan bagus untuk perkembangan otak dan visual. Jadi bila ibu menyusu ambil, anak yang disusui juga akan merasai kebaikannya.
 
Nak SET 3M + Omega ?
 
Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com


BBM PIN : 2A7C16B0

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...