Thursday, February 7, 2013

[SUCCESS STORY] Dari 65 kg ke 49 kg dengan SET KURUS SHAKLEE

Lama betol rasanya tak buat citer Set Kurus Shaklee ni ... huhuhh
Testimoni banyak dalam hard drive.

Okay..tak perlu berlengah ... i tau you all sure tak sabar nak tengok testimoni panas lagi terhangat ni. As usual, layan gambar dulu ...

Hoyeahh...





Faizah amalkan Lecithin + Alfalfa + Herb Lax.

Lecithin - fat emulsifer, memerangkap segala lemak2 dari makanan kita dan dipecah2 kan ...nyahh kau ..gitulah konsep-nya

Alfalfa - detoks, buang toksin, buang angin,

Herb Lax - bawa lemak dan toksin tadi keluar dari usus semasa proses membuang

Faizah tak ambil Cinch sebab nak jimat tapi dia gantikan dengan Oat (walaupun tak sedap tapi jimat katanya ... heheee)

Lepas tu dia amalkan makan tempe, kekacang - semua ni sumber protein ya.
Nasi lemak pun dia makan jugak tapi once a week sahaja (ini dinamakan cheat day .. bagus konsep ni to boost your diet spirit)

Selain tu bangun tidur buat sit-up 30x seminggu 3x.

Dalam masa 6 bulan, Faizah turun dari :-
16.4.2012 - berat 65 kg
15.10.2013 - berat 49 kg

Habis hilang lemak 16 kg .. fuhhhsss

Sejak2 dah selim ni, Faizah amalkan ESP pulak untuk cantikkan kulit. Banyak lagi testimoni Faizah ni, rentetan kisah dia kurus, pastu kulit cerah cantik. Yang tu nanti saya buat di entri lain ;-))

So, you olls yang nak kurus tapi Limited Budget boleh ambil SET KURUS yang Faizah ambil ni : Lecithin + Herb Lax + Alfalfa .



Tapi kalau ada EXTRA BUDGET boleh ambil Cinch sekali sebab Cinch ada Leucine yang membakar lemak tapi mengekalkan otot lantas mengekalkan paras metabolisme.

Didatangkan dalam 3 perisa lazat : Vanilla, Chocolate dan Cafe Latte. Pilih saja yang mana suka ;-))




Dan juga tak lain tak bukan, Mr. OmegaGuard SI PEMBAKAR LEMAK ...KASI CAIR ITU LEMAK2 TEPU...
OmegaGuard tengah HARGA SALES LETOP-LETOP sekarang ni yer...woohooo..


Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com


BBM PIN : 2A7C16B0

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...