Thursday, February 21, 2013

[TAHUKAH ANDA] Minyak Ikan Omega-3 Boleh Cairkan Kahak & Legakan Pernafasan?

Sumber dari LIVESTRONG.

Cold-water fish, similar to chicken and legumes, provide rich amounts of protein. The oil in cold-water fish contains more omega-3 fatty acids, which may reduce inflammation and mucus production, than other foods.


Fish oil and Asthma

According to the National Institutes of Health, fish oil might be beneficial for asthma because it improves air exchange in the lungs. The effect is primarily seen in children, versus adults. Indiana University researchers found that 3.2 grams of eicosapentaenoic acid, or EPA, and 2 grams of docosahexaenoic acid, or DHA, a day was able to help patients with asthma reduce the need for medications post-exercise when asthma symptoms are more likely to occur.

--------------------------------------------------------------------------------

Terkejut dengan fakta ini ? Saya pun dulu2 tak tahu jugak. Ingatkan Omega-3 fish oil ni bagus untuk perkembangan otak sahaja. Actually, banyak sangat fungsi Omega-3 ni - nak kulit glowing, nak redakan keradangan sendi, jaga paras kolesterol dan macam-macam lagi.




# Testimoni 1



# Testimoni 2



Point penting dari testimoni2 di atas :-

1) OmegaGuard boleh cairkan kahak
2) Mealshakes bagus untuk anak2 selsema - tingkatkan immune kanak2
3) Vitalea for children juga bagus untuk immune kanak2 ... tapi bagi anak2 kecil yang belum pandai untuk consume tablets, disarankan untuk ambil mealshakes kerana boleh dicampurkan ke dalam susu atau minuman anak2 kecil ini.


Untuk membeli Meal Shakes & OmegaGuard Shaklee, anda ada 2 cara pilihan :

1) Membuat pembelian online secara terus dengan Shaklee Malaysia. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit >> BUY MEAL SHAKES + OMEGAGUARD NOW

atau 

2) Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Ingin membaca TESTIMONI MEALSHAKES SHAKLEE yang lain? KLIK SINI

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...