Monday, March 4, 2013

OSTEMATRIX SHAKLEE : Apa Komen Dari Ibu Menyusu ?? Jom kita baca .... ;-))

Salam semua ...
 
Bulan March 2013 ni bulan Promo Ostematrix Shaklee, so kita sambung lagi cerita Ostematrix Shaklee ni. Memang tak habis 1001 malam kalau nak diikutkan.
 
You all tahu tak yang Ostematrix Shaklee ni HOT STUFF ?
 
Siap yang selalu beli Ostematrix Shaklee ni sampai dia jadi terlebih HOT nih ...
 
1) Ibu hamil
2) Ibu menyusu yg nak BOOST susu
3) Ibu menyusu tadi yang belikan untuk mak & ayah mereka
4) Para suami yang belikan untuk isteri dan jugak diri sendiri
5) Customers saya yang belikan untuk ibu bapa mereka
 

Kesimpulannya, Ostemmatrix Shaklee ni memang tersangat best, berbaloi untuk kesan yang amat mengujakan untuk setiap lapisan umur.
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
Siapa yang perlukan Ostematrix ? 
 
1. Ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anaknya.
 
2. Mereka yang alahan terhadap pengambilan bahan-bahan tenusu seperti susu.

3. Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.

4. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.

5. Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.

6. Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.

7. Mereka yang mempunyai masalah rekahan di tumit kaki.

8. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.

9. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.

------------------------------------------------------------------------------
 
Apa kata mereka tentang Ostematrix Shaklee ?
Di bawah ini sebahagian testimoni ibu menyusu yg dipetik dari FB tertutup ekslusif khusus buat customer kami.

# Testimoni 1



# Testimoni 2



# Testimoni 3



# Testimoni 4



Macam mana? Rasa teruja ?

Dapatkan Ostematrix Shaklee hari ini dengan HARGA OFFER. Nak tau harga saya, kenala tanya kan. Bukan tanak bagitau kat sini tapi memang tak dibenarkan tulis.


Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
 
 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...