Tuesday, March 26, 2013

Penangan ESP di dinihari... 12oz sekali pam lepas Anieq menyusu :)

Salam semua ...

Hari ni saya nak share satu cerita penangan ESP yang diceritakan oleh Puan Jannatul Fadillah di blog beliau.

Ramai ibu-ibu yang suka cakap, kalau pam susu lepas anak menyusu tak dapat banyak. Kalau dapat pun adalah dalam 1 Oz.

Haa...tapi Puan Fadillah boleh dapat 12 Oz tau. Nak tau rahsia beliau? Jom baca.

---------------------------------------------------------------

Bila saya post kat wall fb saya & grup tertutup Shaklee GBS yg exclusive utk pelanggan2 kami, ada yg tanya saya amik masa berapa lama nak dapatkan hasil sebanyak ni?

Masa
birthday saya tahun 2009 dulu (zaman bf Aien),
saya gila nakkan pam Medela Freestyle ni. Saya offer kat En. Billy bagi saya hadiah FS....hahaha tak malukan :P main offer2 pulak! yela, daripada dia belikan hadiah yg saya x berapa nak guna, baik saya offer awal2 mesin canggih ni. Dapat juga berbakti kepada zuriat2 kami di masa depan :) ~ Bagus betul idea isteri aku ni ~ En Billy cakap kat dalam hati

Jadi, saya gunakanlah keistimewaan
Medela Freestyle
yang serba canggih ni utk menjimatkan masa, tenaga & wang serta memudahkan saya nak mengepam susu anak2. wah...investment yg sangat berbaloi2 :)






Waktu ni saya pam pukul 5 lebih mcm tu...terpaksa bangun sebab baju dah basah kuyup dah dengan breast yg tersangat berat. Pam sambil rilex2 sambil tertidur2. Kata pam canggih hehehe, biar je dia buat kerja ... dlm 15 minit dah penuh dua2 botol ni. Nasib baik tersedar kalau tak melimpah2lah susu keluar dari botol. Sayang tau!

Bagi ibu-ibu menyusu yang masih ragu2 dengan keberkesanan ESP ni, apa tunggu lagi?Jom dapatkan ESP sekarang!

-----------------------------------------------------------
Itulah dia ceritanya. Untuk pengetahuan semua, Puan Fadillah ni pengamal tegar Set Penyusuan 3M yang di dalamnya memang dah terkandung ESP Shaklee.

Teruja nak rasa pam susu 12 Oz lepas anak menyusu?
Boleh dapatkan SET 3M hari ini dengan Diskaun Hebat bersempena dengan Promo March Ostematrix Shaklee. Lagi 6 hari sahaja taw.



Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...