Saturday, March 2, 2013

PROMO SEPANJANG MARCH 2013 : OSTEMATRIX SHAKLEE - Siapa Yang Perlukan & Apa Bezanya dengan Kalsium Jenama Lain ??

Setiap bulan kan masuk jer 1 haribulan, saya sure excited terlebih sebab nak tahu apakan produk promo yang akan diumumkan oleh Shaklee.

Alhamdulillah...saya memang dok sebut2 jer... best-nya kalau Mac ni promo Ostematrix.
Dan Yesss...memang promo Ostematrix.



 
 
Siapa yang perlukan Ostematrik SHAKLEE atau Kalsium SHAKLEE ni ?

1. Ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anaknya dan wanita yang pernah melahirkan anak.
2. Mereka yang mempunyai masalah allergy pengambilan bahan2 tenusu seperti susu.
3. Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
4. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
5. Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.
6. Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
7. Mereka yang mempunyai masalah pecah-pecah di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.
8. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
9. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.


Ramai yang beranggapan semua pil suplemen sama sahaja. Begitu juga apabila bercakap tentang sumber kalsium. Ramai yang menganggap semua kalsium adalah sama.

Sama ke Ostematrix SHAKLEE dengan pil kalsium lain di luar sana?
Jawapannya TIDAK.

Kalsium, terutama pil kalsium adalah BERBEZA antara satu sama lain.
Pil-pil kalsium terdiri dari pelbagai jenis, antaranya calcium carbonate, calcium lactate, calcium citrate, calcium gluconate dan sebagainya.

Itupun, pil kalsium sahaja tidak cukup kerana ia memerlukan Vitamin D untuk PENYERAPAN.

KALSIUM + VITAMIN D = TULANG dan GIGI YANG KUAT
==>>> masih tak cukupppp

KERANA tulang yang kuat perlu 'melekat' antara satu sama lain.

Oleh itu ia memerlukan mangan, boron, copper dan sebagainya se
bagai simen.

Dan kerana itulah kita perlukan Ostematrix Shaklee ;-))
 
 
Apa komen mereka yang telah mencuba Ostematrix Shaklee ? Jom baca ;-))
 





Amacam ? Bess kan .. hihii
Bulan ni promo Ostematrix tau ..

Nak tau apa Offer saya ?

- Beli 1 botol, jimat RM10
- Beli 2-3 botol, jimat RM50
- Beli 6 botol dapat 1 PERCUMA ... lagilah jimat

Sebotol untuk sebulan, beli 6 percuma 1 dah setel stok 7 bulan. Ostematrix ni bukan untuk kita yang muda2 ni jer makan, beli satu untuk husband, mak ayah kita, mak ayah mertua...alang2 harga tengah meletop ni kan... bukan selalu tawww ....once a year jer ..

Roger kita yer ;-))


Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN : 2A7C16B0


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...