Thursday, March 7, 2013

[TESTIMONI] " Berpantang & Menyusukan dengan SET 3M, Puan Qaseh kini semakin JELITA & Bayi Pramatang beliau juga semakin tembam dan gebu "

Salam semua,

Kalau anda masih ingat dulu saya ada share testimoni Puan Qaseh di entri saya yang bertajuk " Mommy-mommy Gorgeous yang berpantang dengan Set Berpantang Shaklee ".

Hari ni saya nak sambung lagi cerita beliau yang terkini. Puan Qaseh semakin jelita weihh ..
Tengok gambar kat bawah ni ...




Untuk pengetahuan semua, Puan Qaseh ni melahirkan bayi pra-matang. Bayi beliau memang dah bam-bam sekarang. Ni gambar baby nyer pulak...penuh dengan gambar ajer entri saya hari ni :-)




Haaa....gebu betul kan anak Puan Qaseh. Itulah keistimewaanya menyusu dengan susu ibu. Apa yang ibu makan, hasilnya anak pun dapat sama :-)

SET 3M bukan sekadar milk booster, tapi bagi yang dah mengambil Set 3M secara berdisiplin pasti mengalami perkara yang saya senaraikan di bawah :-

1) Memberikan tenaga berpanjangan kepada ibu, buat ibu jadi cergas sentiasa
2) Memberikan kulit halus dan gebu kepada ibu dan bayi
3) Memekatkan susu, bayi kenyang, tidur lena
4) Memberikan kulit cantik pada ibu, menghilangkan parut dan bekas2 jerawat

5) Mengetatkan ‘miss v’ ibu-ibu.
6) Menghilangkan keputihan.
7) Menguatkan rambut.
8) Menegangkan payudara.
9) Meningkatkan fungsi saraf termasuk saraf otak.
10) Mengurangkan sinus/alergi (set resdung sudah termasuk dalam Set 3M ni, bonus buat ibu2 yang mengidap resdung)
11) Menguatkan sistem imun ibu dan juga bayi. Bayi tak mudah selsema, kalau selsema pun cepat baik kerana khasiat vitamin C dalam SET 3M tadi mengalir melalui susu ibu.


Bagi ibu-ibu di luar sana yang masih tercari-cari milk booster. Yang anda cari ada di sini : Set 3M - Milk Booster yang paling lengkap sekali. Sebab tu kita kata Set 3M bukan sekadar milk booster.

Hubungi saya hari ini untuk mendapatkan Set Berpantang Shaklee.
Ingin membaca LAIN-LAIN TESTIMONI SET BERPANTANG?

READY STOCK sentiasa ada ;-)

-------------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...