Friday, March 22, 2013

TESTIMONI ESP SHAKLEE: Kulit Wajah Bakal Pengantin Semakin Cerah Menjelang Hari Bahagia ;-))

Lusa dah start cuti sekolah ... yeyyy
Apa yang seronok sangat ni? Nak kata keje cikgu tak pulak...eheh
Seronok sebab tak payah dera Eyoy bangun pagi2 pegi kindy...sangat menyeksakan tawww

Sebut pasal cuti sekolah, maka pastinya banyak kenduri kawin yang bakal berlansung.

Hari ni nak share satu testimoni pengguna ESP. Seorang bakal pengantin. Nak kawin mestilah nak nampak berseri-seri. Maka, beliau telah mencuba ESP.

Dan hasilnya memang mengujakan.



1 tin minum pun tak habis lagi dah dapat hasil macam ni.

Kenapa ESP sangat berkesan untuk yang nak CERAHKAN KULIT WAJAH, SERIKAN KULIT KUSAM ?

ESP ni ialah protein. Fungsi protein ni ialah untuk membina sel-sel baru, menggantikan tisu-tisu badan yang lama/tua dengan tisu-tisu yang baru, menggantikan tisu-tisu yang rosak/cedera dengan tisu-tisu yang baru.

Jadi sebab itulah, kulit wajah cepat nampak cantik, cerah, berseri. Sel2 kulit kita bertukar setiap 21 hari. Jadi bila sel2 kulit ni cukup sumber makanan (protin), barulah ia dapat bertukar dengan cantik dan sihat.

Ingin mendapatkan ESP Shaklee ? Boleh try mix 1 sudu ESP dengan Segelas Tropicana Twister. Sangat Lazat !!



-------------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...