Wednesday, March 27, 2013

Testimoni SET 3M : " Berkat produk SHAKLEE susu melimpah ruah, dulu masa anak 1st tak ambil SHAKLEE sekali pam nak dapat 1 Oz pun susah "

Salam semua ..

Hari ni saya nak share lagi satu testimoni dari Puan Diana.

Kata Puan Diana ,
- Beliau surirumah kalau bagi anak direct feeding dan tak pam pun tak apa
- Tapi anak beliau cepat kenyang setiap kali lepas menyusu jadi breast jadi bengkak sebab susu banyak sangat

Ini kerana beliau mengambil Set Penyusuan dari Shaklee. Dulu masa anak pertama (tidak mengambil Shaklee) , nak dapat 1 Oz pun susah bila pam.



Itulah ceritanya ... :-)

Lain-lain TESTIMONI NAK BACA tak?








Bagi yang belum tahu. Apa kelebihan Set Penyusuan 3M ni?

Kelebihan Utama Set 3M ni - sebagai MILKBOOSTER

Kelebihan sampingan,

1) Memberikan tenaga berpanjangan kepada ibu, buat ibu jadi cergas sentiasa
2) Memberikan kulit halus dan gebu kepada ibu dan bayi
3) Memekatkan susu, bayi kenyang, tidur l...ena
4) Memberikan kulit cantik pada ibu, menghilangkan parut dan bekas2 jerawat
5) Mengetatkan ‘miss v’ ibu-ibu.
6) Menghilangkan keputihan.
7) Menguatkan rambut.
8 ) Menegangkan payudara.
9) Meningkatkan fungsi saraf termasuk saraf otak.
10) Mengurangkan sinus/alergi (set resdung sudah termasuk dalam Set 3M ni, bonus buat ibu2 yang mengidap resdung)
11) Menguatkan sistem imun ibu dan juga bayi.


Tempoh penyusuan 2 tahun ni sebenarnya takda lah selama mana. Anak saya sendiri dah nak masuk 1 tahun 3 bulan. Masha ALLAH, pantas sekali masa berlalu. Alhamdulillah, cita-cita dan impian saya untuk menyusukan anak tercapai.

Buat yang belum baca cerita saya di entri belakang. Saya juga pernah melalui fasa susu merudum semasa anak berumur 4 bulan. Dan SET 3M Shaklee inilah yang jadi penyelamat. Dan kerana SET 3M ini jugalah, tertubuhnya blog yang anda semua sedang baca ni.

Itulah dia bermula sebagai pengguna, saya kini jadi pengedar :-)

Panjang pulak berceloteh pagi ni .. hehee


Hubungi saya,


Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...