Tuesday, April 16, 2013

[TESTIMONI] " Berpantang dengan Shaklee : Saya baru 8 hari berpantang, tapi dah rasa sihat , macam sebulan dah .." - Puan Wanie

Salam semua ...

Bulan April ni ramai sangat yang dapat baby kan. Latest tengok kat FB tadi Fasha Sandha dapat baby boy ... Wahhh :-)

Disebabkan ramai yang dapat baby maka bulan April ni Set Berpantang dah jadi macam goreng pisang panas kat Mama-ILoveU ni. Hari2 ada jer yang PM nak beli Set Berpantang Shaklee.

Kenapa semakin ramai yang suka berpantang dengan vitamin sekarang ni?

Semuanya atas sebab-sebab yang sama seperti yang dinyatakan oleh Puan Wanie dalam testimoni beliau kat bawah ni :


Macam yang Puan Wanie tulis di atas, berpantang anak yang ke-3 ni lebih mudah berbanding dengan berpantang dengan 2 anak yang sebelum ini.

Dan sebagai BONUS menggunakan Set Berpantang Shaklee, susu pun lancar jer. Haa...itu yang kita nak kan.

Zaman sekarang ni saya rasa majoriti ibu2 semuanya nak menyusukan anak. Bak kata orang "in trend". Tapi sebenarnya bukan lah in trend, sejak zaman Rasulullah lagi, memang ibu2 pada zaman itu semuanya minum susu ibu.

Bagi yang belum pernah baca kisah penyusuan Nabi Muhammad SAW. Boleh KLIK SINI. Sangat best ceritanya. Detail.

Puan Wanie ambil ESP, B Complex, Vita-Lea, Vitamin C, Ostematrix, Zinc, Performance Drink dan Lecithin. Lengkap semuanya Set Berpantang + Performance Drink untuk tenaga tambahan dan Lecithin si pemecah lemak.

-------------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...