Tuesday, April 30, 2013

[TESTIMONI ] Guess what, now jeans dah size 27 - Puan Aina yang pernah seberat 80kg semasa HAMIL.

Salam semua ...

Dah lama lah sangatnya rasa tak share tentang cerita kurus2 ni... yang mana saya tahu memang ramai yang suka membaca cerita2 kurus ni.

Hari ni nak share cerita dari Puan Aina ni. Jom baca memang best.





Puan Aina merupakan seorang ibu menyusu. Oleh itu Set Slimming yang beliau ambil ialah ESP + Alfalfa + Lecithin.

ESP selain dari memekatkan susu, ESP juga memberi rasa kenyang yang lama. Faham2 sahajalah ibu menyusukan ni sering dan cepat rasa lapar. Bila lapar, mula lah makan di antara waktu makan. Kata orang putih 'snack in between meals'. Pengambilan 'snack' di antara waktu makan ini adalah punca utama kegemukan yer. Sebab kita dok syok mengunyah sampai tak tahu banyak mana snack yang kita dah makan.

Makan kena ada jadual : sarapan pagi, lunch dan dinner. Makan heavy tak mengapa sebab nanti kalori semua baby ambil masa menyusu/ pam susu.

Alfalfa - sebagai penggalak susu. Juga sebagai agen detoks,buang toksin, cuci usus. Buang angin, baik untuk sendi. Tahu2 sajalah lepas bersalin ni, macam2 yang sakit. Jadi elok sangatlah ambil Alfalfa ni.

Lecithin - fat emulsifier yang memecah dan memerangkap lemak. Lecithin juga bagus untuk merendahkan kolesterol, menguatkan ingatan.

Nak tahu apa Set Slimming yang Puan Aina ambil ? Haa...inilah dia :-))



Anda ibu menyusu dan ingin mendapatkan Set Trio : ESP + Alfalfa + Lecithin ini ?

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...