Wednesday, May 29, 2013

Baru consume ESP + Vitamin E Shaklee 1 minggu, jerawat dah kecut. Kawan-kawan ofis tegur MUKA MAKIN BERSIH, PARUT JERAWAT DAH PUDAR & MUKA MAKIN CERAH - Sepupu Puan Umie

Lagi cerita ESP dan Vitamin E.

Memang banyak ni cerita-cerita masalah kulit berjerawat ni.
Pelan2 saya kasik publish semua yer.

Hari ni perkongsian dari Puan Umie Sapidah.

Testimoni ni sebenarnya dari sepupu Puan Umi.



Itu dia baru seminggu ambil ESP + Vitamin E, dah orang keliling dok puji2. Memang puas hati kan.

Oh yer ramai yang suka tanya berapa boleh tahan ESP dan Vitamin E Shaklee ni.
Haaa...jangan terkejut you all.

ESP - boleh tahan 1.5 ke 2 bulan.
Vitamin E - tahan 4 bulan

Berapa harga 2 Vitamin ni ? RM200++ jer. Nak tau berapa plus2 tu kena lah roger ;-))
Bukan tanak display kat sini tapi Shaklee tak kasi.

Memang ramai customer saya yang kata Shaklee ni murah. Yer memang murah. Kalau produk lain mana dapat tahan lama sampai 4 bulan macam ni.

Apa pula komen orang lain yang juga pengguna ESP dan Vitamin E?


Alhamdulillah, semua memberi komen yang positif.

[BAGAIMANA VITAMIN E MENCANTIKKAN KULIT]

1) Vitamin E menghalang radikal bebas dari merosakkan sel2 kulit
2) Vitamin E membantu sel2 kulit meningkatkan penyerapan oksigen.
3) Vitamin E adalan vitamin anti-penuaan. Ia menghalang pembentukan garis2 halus pada kulit (kedut)
4) Mineral SELENIUM dalam Vitamin E Shaklee meningkatkan keberkesanan vitamin E.
5) Vitamin E membantu mempercepatkan proses pembaikan luka, parut cepat pudar.
6) Vitamin E membantu melancarkan pengaliran darah. Apabila pengaliran darah lancar, oksigen akan sampai ke seluruh sel2 kulit menjadikan kulit nampak segar dan glowing.



[TAHUKAH ANDA]

Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa Selenium. Dan kerana itu, Vitamin E Shaklee disertai dengan Selenium.

Pengambilan vitamin E perlulah lengkap dengan Selenium untuk mendapat kesan pengambilan yang optimum, di mana tanpa Selenium ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

[BAGAIMANA PULA ESP MENCANTIKKAN KULIT]

Protein dar ESP merupakan sumber protein terbaik. Boleh baca DI SINI.

Protein yang lengkap, yang baik akan membantu membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat.

Dan kerana itu, seeloknya dalam setiap program/ pekej kesihatan yang anda ambil, ambillan sekali ESP untuk hasil yang lebih mantap, optimim dan yang terbaik tentunya.

Ingin mendapatkan ESP & Vitamin E Shaklee?

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...