Friday, May 17, 2013

Nak Tahu Kelebihan ESP ? Sumber Protein Soya TERBAIK NON-GMO

Saya selalu ditanya, apa produk Shaklee yang PALING HOT.
Apa lagi tak lain tak bukan semestinya ESP Shaklee.

Apa itu ESP ?

1) ESP adalah protein jenama Shaklee dan ia tidak mempunyai perisa.
2) Kenapa Shaklee tak letak flavour coklat ke, kopi ke, strawberry ke ?
    >> Kerana Shaklee ingin mengekalkan keaslian dan ketulenan soya tersebut 

Apa istimewanya ESP Shaklee ?

1) Istimewanya kerana ia merupakan sumber protein soya terbaik.
2) Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten. 
3) ESP menyediakan 14 gram protein soya Non-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk 9 asid amino penting. 
4) Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah  lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.
5) ESP mengandungi 5 vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones
 

[TAHUKAH ANDA]

1) Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubah suai secara genetik (Non-GMO).
2) Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari  proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.Program ini memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik. Daripada benih sehingga penyimpanannya, yakinlah dengan Shaklee dalam penggunaan ramuan-ramuan yang semulajadi dan berkualiti.
 

Apa BAGUSNYA soya Shaklee yang Non-GMO ini ? Kenapa KENA PILIH NON-GMO ?

1) Produk2 GMO boleh menyebabkan alergy, toxic, potensi kanser.
2) Antara makanan yang tinggi potensi GMO adalah jagung dan soya.
Disebabkan itu, pastikan anda membaca label jika ingin membeli protein dari sumber soya. Pilih produk yang berlabel NON-GMO.
Jangan beli sebab murah or sebab rasa sedap or sebab ikut ikutan.. or sebab nak dapat barang free.. hargai dan sayangi lah badan anda.

Apa KELEBIHAN yang saya akan dapat bila saya minum ESP ?

1) menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri,
2) membantu hilangkan parut jerawat di muka,
3) memberi tenaga berpanjangan,
4) menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih,
5) menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur,
6) cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
7) ESP juga menyokong kesihatan imunisasi badan,
8) mengawal paras kolesterol dan
9) menyokong kesihatan jantung dan prostat.
10) Bagus untuk pengidap gastrik kerana protein soya yang bersifat alkali meneutralkan keasidan di dalam perut


ESP ni memang ramai sangat yang suka sebab ESP ni memang sangat BEST untuk nak "CANTIK".

Kulit Wajah Bakal Pengantin Semakin Cerah Menjelang Hari Bahagia
Dulu muka ala-ala jambatan tak siap ... tapi sekarang Cun Abesss
Penangan ESP, macam tak percaya orang yang sama
Kulit lebih Cerah, Badan pula rasa Makin Bertenaga

Nak tahu tak yang ESP pernah kehabisan stok di seluruh cawangan Shaklee Malaysia tahun lepas. Ni dah dekat nak raya ni lagi lah. Semalam sahaja 25 canister ESP licin. Ramai customer saya yang beli 2-3 tin terus buat stok. Yelah dah nak puasa nak raya tak lama lagi kan.

So orang mula beli dengan pelbagai tujuan. Ada yang nak cantik, ada yang sebab nak kumpul stok susu (ESP kan milkbooster), ada yang nak kasi bertenaga, cergas, ada yang sebab gastrik ...

Itulah dia ... so anda2 di luar sana jangan fikir lama2 nanti stok habis mana nak cari .. <nangis>

Nak ESP ? Protein Soya Terbaik dari Shaklee.


----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...