Thursday, May 16, 2013

Selepas 2 bulan ambil Vitamin C dan Vitamin E SHAKLEE, Hubby kata badan licin dan gebu, lain dari sebelum ni ... Woaahhhh - Puan Yat

Salam semua ....

Bersua kembali :-)

Hari ni nak share testimoni dari Puan Yat yang dapat pujian melambung dari suami ... woahhh....siapa yang tak suka bila suami puji ye tak ..

Jom ... jom baca dulu ;-))



Puan Yat ni memang takde masalah kulit. Cuma tone kulit muka tak sekata.
Selepas mengamalkan Vitamin C dan Vitamin E dari Shaklee, kulit wajah beliau kini lebih sekata, lebih cerah (macam dalam gambar, putih melepaks betol) walaupun tidak bermekap.
Hubby pulak puji katanya kulit badan lebih licin dan gebu ... haaa memang best kan.
Sedikit tips dari saya, macam mana nak mendapatkan hasil yang OPTIMA bila consume vitamin Shaklee untuk kecantikan.
1) Kena makan vitamin secara konsisten. Jangan kejap makan kejap tidak. Nak cantik, kenalah rajin dan disiplin yer.
2) Minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari. Air membantu vitamin diserap dengan lebih baik oleh tubuh kita. Air juga mengelakkan tubuh kita dari dehidrasi.
So, buat anda di luar sana yang ingin cantik secara semulajadi dari dalam, boleh amalkan vitamin Shaklee ni. In Shaa ALLAH jika anda ikut 2 tips saya di atas, pasti tidak kecewa.
Hari raya tak lama lagi, ada lagi 3 bulan gitu-gitu. Sempat lagi nak gebu, cantik, licin, segala2 macam lah.
Ingin mendapatkan Vitamin Shaklee untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran?

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...