Friday, June 14, 2013

Istiqamah minum ESP 3x sehari, dan sekarang jar ke 2 pun dah nak habis ... PALING KETARA ADALAH STRETCH MARK MAKIN PUDAR !!! - Puan Sha

Dah 14 hb June hari ini. Pantas betol masa berlalu...
Agaknya ada tak orang kata .. dia ni hari-hari update blog. Banyak betul idea dia.

Ekekeee...kadang2 tu takde idea jugak tau (opppss..pecah rahsia).
Tapi kata bila kita committed, apa jadi pun kita kena buat juga.

Macam tulah saya dengan blog saya ni. Kalau satu hari tak update, tak jenguk, nanti saya rindu. Mandi tak basah. Seriusss...

Hari ni sambung cerita tentang ESP. Saya memang selalu suggest-kan ESP dengan Vitamin E untuk customer yang nak hilangkan parut lama.

Di bawah ni ialah perkongsian dari Puan Sha. Jom baca.


Puan Sha ni dah lama beli ESP sebenarnya tapi jarang minum. Jadi dia memang tak nampak lah apa2 kesan.

Tapi bila dah timbul kesedaran sivik tu, terus beliau istiqamah minum 3x sehari. Dan hasil yang paling ketara ialah parut stretch mark makin pudar.

[BAGAIMANA ESP MENGHILANGKAN PARUT]

ESP ialah Protein. Protein merupakan makanan kepada sel.
Setiap 21 hari sel-sel kita akan bertukar ganti.

Jadi apabila sel-sel ini tadi mendapat bekalan makanan yang mencukupi iaitu protein, ia akan dapat berganti dengan baik. Sel-sel baru yang sihat dan cantik akan tumbuh bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak.


Nak baca TESTIMONI LAIN YANG MENG-GEGAR JIWA ? KLIK SINI

Ingin mendapatkan ESP Shaklee?



----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...