Friday, June 21, 2013

Kenapa kena ambil PERFORMANCE DRINK SHAKLEE semasa BERPUASA ?

Pejam celik pejam celik ... tak sampai 2 minggu lagi kita akan menyambut kedatangan Ramadhan :-)

Masa bulan puasa atau time nak dekat2 bulan puasa, ada satu produk Shaklee ni yang tiba2 ajer jadi HOTSELLER macam dia pulak yang sedang promo.

Inilah dia PRODUK HOTSELLER TIME NAK PUASA & BULAN PUASA ;-)

>>> PERFORMANCE DRINK SHAKLEE







[SEKILAS FAKTA]

1) Minuman elektrolit yang mengawal keseimbangan bendalir badan agar tidak kekeringan atau mencegah dehidrasi.
2) Mengandungi formula 3 jenis karbohidrat iaitu matodextrin, fructose & glucose yang penting untuk tenaga dan stamina.
3) Mengandungi formula unik Shaklee iaitu Opticarb yang membekalkan tenaga serta-merta dan berterusan tanpa mengganggu kestabilan gula dalam darah.

[PERFORMANCE DRINK SHAKLEE UNTUK SIAPA]

1) Ibu yang menyusui, ibu hamil dan sedang berpuasa. Performance Drink dapat mencegah dehidrasi dan dapat menyejukkan badan.

{Testimoni Mommy Lyna} Setakat ni, Alhamdulillah. Semalam kami semua tak terbangun sahur, sedar2 dah dekat Subuh, saya cuma sempat ambil 2 gelas Performance Drink ni, dan alhamdulillah sampai ke petang susu masih banyak bila dipicit anak2. Saya pernah berpuasa (puasa ganti) tanpa mengambil minuman ni, menjelang petang, susu dah mula ‘kering’ dan anak2 start mengamuk.

2) Penghidap kencing manis

3) Jemaah Haji dan Umrah

{Testimoni Cery Mamafaiz}
Saya pergi umrah haritu..satu canister abih...alhamdulillah bertenaga tak mudah mengantuk..bestt..

{Testimoni ibu kak N}
Emak ibu sendiri pada mulanya tidak percaya dengan performance drink bagus untuk mereka yang ke umrah. Ibu belikan sebagai tanda hadiah sebelum emak bertolak ke umrah selama 14 hari perjalanan.Bila pulang dari umrah emak ibu seronok bercerita bagaimana sedapnya performance drinkitu serta memang benar tidak rasa keletihan walau panas terik tetapi jemaah lain mengeluh keletihan.

4) Mereka yang bekerja di tengah panas

{Testimoni Cery Mamafaiz}
Dulu kalau kat miri..gi site,gi offshore..minum ni..mmg kurang rasa haus....kalo tak.keringg
5) Orang dewasa/kanak2 yang demam

{Testimoni Lini yang sakit kepala/demam}
Baguslah kak performance ni..saya minum..tidur..bangun tidur..hilang sakit kepala.rasa segar.

6) Mereka yang sudah berusia/lemah

{Testimoni Puan NurFiza}
Selama ini abah saya jarang berpeluh, maklumlah abah jarang bersenam. Semenjak saya membelikan Performance Drink untuknya, beliau sangat sukakannya. Katanya abah sekarang selalu berpeluh walau berjalan dalam jarak yang dekat. Setiap hari beliau minta emak sediakan segelas performance drink untuknya. Alhamdulillah.

7) Mereka yang letih setelah seharian bekerja

Kesimpulannya, Performance Drink Shaklee ni bagus untuk sesiapa sahaja.

Ingin mendapatkan Performance Drink Shaklee?

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...