Thursday, June 13, 2013

Lekuk bekas jerawat SEMAKIN HILANG SELEPAS 2 MINGGU CONSUME ESP SHAKLEE - Puan Sadie

Hari ni nak share tentang ESP. Tak kenal rupa ESP ?
Tuuu... gambar kat bawah :-)



[KENAPA ESP NI SANGAT BEST]

ESP ialah PROTEIN . Protein adalah makanan kepada sel.Keseluruhan sel-sel yang membentuk tubuh badan, semuanya bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti :
1) membina sel-sel baru,
2) menggantikan tisu-tisu badan yang lama/tua dengan tisu-tisu yang baru
3) menggantikan tisu-tisu yang rosak/cedera dengan tisu-tisu yang baru.
[KELEBIHAN BILA ANDA MINUM ESP]

1) menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri,
2) membantu hilangkan parut jerawat di muka,
3) memberi tenaga berpanjangan,
4) menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih,
5) menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur,
6) cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
7) ESP juga menyokong kesihatan imunisasi badan,
8) mengawal paras kolesterol dan
9) menyokong kesihatan jantung dan prostat.
10) Bagus untuk pengidap gastrik kerana protein soya yang bersifat alkali meneutralkan keasidan di dalam perut

--------------------------------


Kat bawah ni adalah perkongsian dari Puan Sadie, seorang pengguna ESP.
Beliau asalnya ambil Set B (B Complex, Vitamin C, Vita-Lea, Alfalfa) + ESP untuk tingkatkan tenaga. Sebab badan beliau lesu. Sambil memandu pun boleh rasa macam nak tertido.



Gambar di atas adalah perbezaan SELEPAS 2 MINGGU yer.

~ Lekuk bekas jerawat makin pudar
~ Jeragat pun nampak makin pudar

Dan sekarang ni Puan Sadie dah tambah dengan Vitamin E pulak. Semakin meletops lah nampaknya :-)

[BAGAIMANA VITAMIN E MENCANTIKKAN KULIT]

1) Vitamin E menghalang radikal bebas dari merosakkan sel2 kulit
2) Vitamin E membantu sel2 kulit meningkatkan penyerapan oksigen.
3) Vitamin E adalan vitamin anti-penuaan. Ia menghalang pembentukan garis2 halus pada kulit (kedut)
4) Mineral SELENIUM dalam Vitamin E Shaklee meningkatkan keberkesanan vitamin E.
5) Vitamin E membantu mempercepatkan proses pembaikan luka, parut cepat pudar.
6) Vitamin E membantu melancarkan pengaliran darah. Apabila pengaliran darah lancar, oksigen akan sampai ke seluruh sel2 kulit menjadikan kulit nampak segar dan glowing.


Nak baca TESTIMONI LAIN YANG MENG-GEGAR JIWA ? KLIK SINI

Ingin mendapatkan ESP & Vitamin E Shaklee?

----------------------------------------
SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins
------------------------------------------

* COD di sekitar Kota Warisan, Dengkil, Salak Tinggi dan kawasan sekitar. 
* Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui POSLAJU, GDEX dan CITY-LINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...