Thursday, June 20, 2013

Tiada lagi demam, batuk dan selsema yang kerap .. sangat2 kuat makan. Berat pun dah naik 1kg - Perkongsian dari Ummi Darwish yang anaknya menghidap asthma

Salam semua,


Hari ni nak share satu testimoni dari Puan Ummi ni tentang anak beliau, adik Darwish.

Penyakit Darwish :
- mengidap asma
- mudah terkena selsema, demam dan batuk
- picky eaters
- berat tak naik-naik


Dan kini, setelah 3 bulan mengambil Mealshakes Shaklee secara konsisten.
- tiada lagi demam, batuk dan selsema
- sangat kuat makan
- berat pun dah naik hampir 1 kg

Tentang penyakit asma nyer pula, doktor kata kalau keadaan kesihatan adik Darwish semakin baik dah tak perlu ambil 2 kali inhaler dah, ambil sekali sehari sahaja.

Bagi ibu-ibu di luar sana yang anak2 puan mengidap masalah kesihatan yang sama seperti adik Darwish ni boleh lah ikhtiarkan dengan mencuba Mealshakes Shaklee.

Sampai bila kita nak anak kita bergantung dengan ubat. Fikir-fikirkan lah.
Pilihan di tangan puan-puan sekalian.

Dah baca cerita anak saya ?
2 tahun saya berulang ke doktor pakar namun tiada perubahan tapi dengan Mealshakes Shaklee, kini semuanya telah berubah.
Nak baca KLIK SINI


Untuk membeli Meal Shakes Shaklee, anda ada 2 cara pilihan :

1) Membuat pembelian online secara terus dengan Shaklee Malaysia. Pembayaran dengan kad kredit atau kad debit >> BUY MEAL SHAKES NOW

atau 

2) Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

Ingin membaca INFO PRODUK SHAKLEE yang lain? KLIK SINI

Ingin membaca INFO / TESTIMONI MEAL SHAKES  yang lain? KLIK SINI

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...