Friday, August 9, 2013

Bangun pagi badan rasa ringan melayang2 pekena Adv Joint Health Tablet - Puan Ani

Jadi wanita ni sebenarnya banyak memerlukan kudrat.
Terutama yang bergelar isteri dan ibu.

Boleh kata 24 jam sehari tu ada jer keje yang nak dibuat.
Bila badan takde rest mula lah sakit sana sakit sini.

Kat bawah ni testimoni dari Puan Ani Ahmad yang mengambil Advanced Joint Health Tablet.

Cuma ambil2 biji AJHT sebelum tidur dan wallaaaa... bangun tidur rasa melayang2 yer. Tu kata Puan Ani. Badan rasa ringan kata beliau. 


[TAHUKAH ANDA]

Advanced Joint Health Tablet bertindak dalam 3 CARA.

1. MENYOKONG KESELESAAN SENDI

Mengandungi Ekstrak Boswellia, yang menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.
Boswellia adalah sejenis herba yang banyak digunakan dalam perubatan ayurveda (traditional medicine of India). Ekstrak boswellia adalah daripada gum resin pokok boswellia.
Ekstrak Boswellia ini kaya dengan boswellic asid yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.


2. BERTINDAK SEBAGAI KUSYEN

Mengandungi Ekstrak Jagung yang membantu mengekalkan tulang rawan.
Ekstrak Jagung membekalkan sumber glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan memelihara tulang rawan.
Glukosamina bertindak seperti minyak pelincir untuk melindungi tulang daripada cedera akibat sentuhan kerap antara tulang.


3. MEMELIHARA TISU PENYAMBUNG YANG SIHAT

Mengandungi Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk menyokong dan memberi nutrien penting untuk kesihatan sendi. 

So kalau nak borong, inilah masanya.
Boleh beli untuk diri sendiri, pasangan, mak ayah, atuk uwan dan lain2.

Untuk hasil yang lebih baik sangat2 digalakkan ambil AJHT bersama2 dengan Ostematrix (kalsium).

Jangan lupa dapatkan TIPS EKSLUSIF + JADUAL EKSLUSIF bersama dengan setiap pembelian KHAS UNTUK CUSTOMER MAMA-ILOVEU sahaja :-)

Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...