Friday, January 23, 2015

Harga SET SKINCARE SHAKLEE MURAH ? Cuma RM100++ ajer ? Tahan 4 bulan ?

Mahu tak kalau ada Set Skincare yang harga budget dalam RM150++ yang boleh tahan hingga 4 bulan (bergantung pada jenis produk).

Di bawah ialah gambar Set Skincare tersebut.


Set ini terdiri dari[ada gabungan 3 produk hebat iaitu GLA Complex, B Complex dan Chewable Vitamin C

FUNGSI B COMPLEX
Melancarkan perjalanan darah. Bila perjalanan darah lancar, kulit akan nampak cantik (glowing). Salah satu amalan Datin Norjuma Habib (pemilik tudung bawal AIDIJUMA) ialah setiap hari mesti makan B Complex. Selain itu B Complex juga mengekalkan kulit dalam keadaan hidrasi (tidak kering). Kulit yang tidak kering nampak lebih sihat dan cantik. Secara tidak lansung dapat mengurangkan kesan penuaan.

FUNGSI VITAMIN C
Kunci kepada pembentukan kolagen, sejenis protein yang membantu pertumbuhan sel dan memberi keanjalan kepada kulit. Vitamin C juga ialah sejenis anti oksida yang memperlahankan kadar kerosakan oleh radikal bebas. Radikal bebas bole merosakkan kolagen dan menyebabkan kulit jadi kering, garis2 halus dan kedutan. Vitamin C juga boleh mengurangkan kesan sunburn.

FUNGSI GLA COMPLEX
Sejenis anti oksida yang menjaga dan memperbaiki kulit. Vitamin E dalam GLA boleh mencegah premature aging, menghalang pembentukan kedutan, merangsang pembentukan kolagen dan mempercepatkan pertumbuhan sel2 kulit baru. 

Untuk membeli SET SKINCARE BUDGET :

Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...