Saturday, September 21, 2013

Performance Drink Shaklee - Siapa Yang Perlukan ?



Khasiat dan Kebaikan Performance Drink Shaklee SECARA UMUM

1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.

2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

4. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.


 5. Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.

 6. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu.

Performance Drink Shaklee ini amat digalakkan pengambilannya terutama kepada ibu menyusui bagi mengelakkan dehidrasi sebagai supplemen tambahan dan mereka yang ingin mengekalkan kecerdasan.

Siapa yang perlukan Performance Drink Shaklee

1) Ahli Sukan

2) Ibu yang menyusu, mengandung dan sedang berpuasa (In Shaa Allah mencegah dehidrasi ,sejukkan badan dan secara tidak langsung susu tidak akan merudum)

Testimoni Mommy Lyna:
" Setakat ni, alhamdulillah. Semalam kami semua tak terbangun sahur, sedar2 dah dekat Subuh, saya cuma sempat ambil 2 gelas Performance Drink ni, dan alhamdulillah sampai ke petang susu masih banyak bila dipicit anak2.Saya pernah berpuasa (puasa ganti) tanpa mengambil minuman ni, menjelang petang, susu dah mula ‘kering’ dan anak2 start mengamuk "

3) Penghidap kencing manis

4) Jemaah Haji dan Umrah
Testimoni ibu kak N:
" Emak ibu sendiri pada mulanya tidak percaya dengan performance drink bagus untuk mereka yang ke umrah. Ibu belikan sebagai tanda hadiah sebelum emak bertolak ke umrah selama 14 hari perjalanan.Bila pulang dari umrah emak ibu seronok bercerita bagaimana sedapnya performance drinkitu serta memang benar tidak rasa keletihan walau panas terik tetapi jemaah lain mengeluh keletihan.Seronoknya ibu dengar testimoni dari emak ibu "

5) Mereka yang bekerja di tengah panas
Testimoni :dulu kalau kat miri..gi site,gi offshore..minum ni..mmg kurang rasa haus....kalo tak..keringg

6) Orang dewasa/kanak2 yang demam
Testimoni Lini yang sakit kepala/demam:
" baguslah kak performance ni..saya minum..tidur..bangun tidur..hilang sakit kepala.rasa segar "

7) Mereka yang sudah berusia/lemah
Testimoni Puan NurFiza
" Selama ini abah saya jarang berpeluh, maklumlah abah jarang bersenam. Semenjak saya membelikan Performance Drink untuknya, beliau sangat sukakannya. Katanya abah sekarang selalu berpeluh walau berjalan dalam jarak yang dekat. Setiap hari beliau minta emak sediakan segelas performance drink untuknya. Alhamdulillah. "

8) Mereka yang letih setelah seharian bekerja.

Credit

Untuk membaca TESTIMONI PELANGGAN, KLIK SINI.


Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...