Thursday, October 3, 2013

Masalah kulit kusam dan berjeragat kini SELESAI dengan Set Kecantikan Kulit SHAKLEE

Sebut pasal kulit gelap, kusam, semua orang kalau boleh nak kulit yang cerah, licin, gebu.

Memang ada orang yang semulajadi kulit cerah, licin, gebu ni. Beruntung kan..
Tapi bagi kita-kita yang tak semulajadi ni ... kenalah berikhtiar.

Testimoni di bawah ialah sharing dari Puan Shira.

Masalah beliau :
- Kulit muka sangat berminyak, kusam dan berjeragat (sungguh pakej)
- Keputihan
- Haid tak teratur
- Sembelit (susah nak buang air besar)

Lepas tu beliau amalkan ESP, B Complex, Vitamin E dan Alfalfa. Dan berita baiknya, habis semua masalah di atas selesai ... hooreyyy

Boleh tengok gambar di bawah ok :-)



Bagi yang ada masalah kulit kusam dan berjeragat,




ESP - untuk hasilkan sel2 kulit baru jadi sel baru boleh gantikan sel2 kulit lama yang telah mati (sel kulit mati punca wajah nampak kusam)
B Complex - bagi melancarkan perjalanan darah yang membawa oksigen ke seluruh kulit. Kulit jadi lembab dan tidak kering.
Vitamin C - membantu membentuk kolagen
Vitamin E - menghalang radikal bebas (habuk, pencemaran, udara, asap rokok, etc) dari merosakkan kulit, anti penuaan, anti kedut, hilangkan parut
GLA - stabilkan hormon yang jadi punca jeragat, juga buat kulit wajah jadi glowing dan berseri2.

Berminat dengan SET di atas ?

Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...