Thursday, November 28, 2013

Resdung Kami Sembuh dengan Vivix Shaklee - Puan Syue Wana, Agen / Pengedar Shaklee Johor Bahru

Salam semua ..
Hari ni saya nak share perkongsian dari anak business saya ni, Puan Syue Wana. Agen / Pengedar Sah Shaklee Johor Bahru.

Kat bawah ni Puan Syue Wana yer. Cantik manis orangnya. Buat orang2 Johor Bahru yang mencaru agen atau pengedar Shaklee, boleh hubungi Puan Syue Wana yer :-)

FB Syue Wana | 016-7114304 (sms/whatsapp)
yuna.stitchz@gmail.com
www.facebook.com/messages/FreeVitamins


http://www.freevitamin.my/
Puan Syue Wana & Suami
Entri asal dari SINI.

Assalamualaikum..hari ni nak share testimoni saya dan husband saya. Kami ni pesakit resdung tegar sejak dulu. Gejala resdung saya yang paling teruk adalah migrain. Manakala  suami selsema berterusan dan bersin. Dua ni memang trade mark resdung la kan.

Dulu saya kalau migrain  datang, tak boleh tengok cahaya. Mesti nak tidur kat tempat gelap dengan harapan migrain tu pergi. Serangan migrain saya sekali seminggu tu memang wajib. Saya tak suka makan ubat sebab tau untuk jangka masa panjang ubat tu beri lebih mudarat dari sembuhkan.

Hubby saya pula,
- pagi-pagi bangun bersin.
- Mandi bersin.
- Lepas mandi pun bersin.
- Kena kipas bersin.
- Cuaca berubah sejuk bersin.

Bila orang resdung bersin, bersinnya bukan sekali 2 tau. Tapi 20, 30 kali. Selsema jangan cerita. Sekotak tisu dah habis pun meleleh lagi hingus. Ia cair macam air. It just couldn't stop.

Hari ni saya taknak explain detail pasal resdung sebab saya dah tulis panjang lebar mengenai resdung dalam entri ni. Saya cuma nak ringkaskan perubahan yang kami rasa lepas consume Vivix.

•Sesudu - Bersin berkurang. Takde la sampai 20, 30 kali
•3 sudu - Dah tak selsema lagi. Bersin bila mandi pagi sejuk. Tu pun 3, 4 kali then stop.
•7 sudu - Dah tak kedengaran lagi bersin. Selsema pun dah tiada lagi


Hari ni dah 3 bulan sejak kami consume. Cuma pagi-pagi mandi hubby akan hembus hingus yang terkumpul sepanjang malam. Atas tu gambar terkini botol pertama kami. Dah 3 bulan masih belum habis. Sebabnya hubby dah jarang makan. Seminggu sekali je. Lagipun dos Vivix cuma sesudu kecil. Bukan sudu besar. Memang jimat.

Highly recommended for those yang dah tak tahan dengan resdung dia. Saya pun sempat consume 3 minggu je sebelum sah pregnant maka saya kena stop ambil Vivix. Berita baiknya saya dah tiada migrain lagi! Trade mark resdung? All gone!!!

Menarik kan cerita Puan Syue Wana ni?
Ada banyak lagi tau cerita2 menarik dari beliau di blog beliau : http://www.freevitamin.my/

Ingin mendapatkan Vivix?

Hubungi saya,

Yati Omar

SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com


* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...