Monday, November 4, 2013

Vivix Shaklee : Rahsia KEJELITAAN AYU RAUDHAH untuk awet muda

Salam semua my lovely readers :-)

Saya percaya semua yang baca entri ni ialah orang yang suka pada kecantikan.
Bersempena PROMOSI VIVIX ni, saya nak share cerita pasal seorang pelakon yang popular ni.

Siapa lagi. Tak lain tak bukan si cantik manis Ayu Raudhah.
Kalau tengok dalam gambar nampak biasa jer Ayu ni tapi kawan saya kata dia pernah jumpa Ayu ni "in person". Memang tersangat lah cantik-nyer :-)




Tu dia tips kecantikan dari Ayu.
Tips penjagaan kecantikan luaran yang semua Ayu share di atas tulah.
Dan untuk penjagaan kecantikan dari dalaman, Ayu mengamalkan Vivix Shaklee.

Ada orang kata Vivix ni mahal-lah.
Saya pun dulu rasa mahal sebab masa tu belum rasa dan belum tahu kehebatan Vivix.
Leni tidak lagi.

Kalau nak banding dengan buat laser treatment yang berpuluh ribu ringgit tu yang kita tak tahu kesan sampingan-nya. Consume Vivix ni jauh lebih murah dan yang penting tiada kesan sampingan.

Bulan November 2013 ni PROMOSI VIVIX .

Hubungi saya,

Yati Omar
SMS/Whatsapp : 019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...