Monday, December 9, 2013

Kurus dengan Set Penyusuan 3M + OmegaGuard Shaklee

Kat bawah ni SHARING dari "anak Shaklee" saya.
Puan Aisya Imaan , orang Seremban ni.

Sya bermula dengan SET HAMIL Shaklee semasa HAMIL,

Pastu sambung lagi BERPANTANG dengan SET BERPANTANG SHAKLEE,
Leni menyusukan pulak dengan SET PENYUSUAN 3M
Pastu Sya ada tambah OMEGAGUARD. 
Omega ni memang bagus ibu2 menyusu ambil sebab khasiat minyak ikan Omega 3 tu mengalir melalui air susu ibu. Bagus untuk perkembangan visual dan minda bayi.

Macam mana pulak dengan khasiat untuk si ibu?

OmegaGuard ni MEMBAKAR LELEMAKS tau !

Cer tengok muka Puan Sya ni.. dah RUNCING !




Jom baca SHARING dari Puan Nisya.


Ramai kata tak nampak pun perubahan kat Sya...

Ye ke  tak nampak perubahan ?

Banyak sangat perubahan kat Sya kot after consume Shaklee nie.


Berat after berpantang Imaan almost 80kg.. waaa!! Tuhan aje yg tau seksa bile berat bdn naik..


Macam2 kot try nak loose weight nie tp hampeh.. 


But!!! Shaklee is the best.. Sya start dengan ESP sajee.. then perubahan kat kulit mmg ketara.. then ble preggy consume Set Hamil plak continue dgn Set Pantang then BF baby now Set Kurus + Set Kulit Cantik plak..


Dengar cam banyak je kan.. tapi sebenarnye Set basic je just add on beberapa item..


Last 2nd preggy hr tu berat 70 je.. Alhamulillah preggy 2nd xbnyk berat bdn naik.. Konsisten je.. Now berat 60kg after pantang.. Aim nak dpt berat 55 - 50!! Gogogo!! 


Kulit pon Alhamdulillaah makin cerah, parut jerawat pon makin pudar... syookknyee!!


Boleh nmpk muke makin runcing kan?? I like 


Nak tgk perubahan xyah tgk whole de tgk muke je dah ckup.. klu muke dari bolat ke runcing means berat badan pon compom turun..


Sya akan teruskan consume Shaklee! Alhamdulillaah mak abg adik ayh mentua ipar sume pon pengguna Shaklee!! 


Nak cuba SET PENYUSUAN 3M SHAKLEE + OMEGAGUARD ?



"SUSU MERIAH, ANAK BAM2, MOMMY SELIM"
Harga bagi setiap produk :
ESP = RM150 , 850g , tahan 1.5 bulan
Alfalfa = RM53.75 , 330 biji , tahan 1 bulan
B Complex = RM56.96 , 120 biji tahan 4 bulan
Vitamin C = RM92.50 , 180 biji , tahan 6 bulan
Vitalea = RM88.75 , 120 biji , tahan 2 bulan
Ostematrix = RM64.66 , 120 biji tahan 1 bulan
OmegaGuard = RM136 , 90 biji , tahan 3 bulan

Dapatkan diskaun hingga 20% hari ini dengan mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE. 
[+] Keahlian seumur hidup
[+] Tidak ada yuran tahunan
[+] Tidak perlu beli produk setiap bulan untuk "maintain" keahlian
[+] Dapat "cash back" jika cukup syarat

Sila hubungi saya untuk pendaftaran ahli dan pembelian produk Shaklee,

SMS/Whatsapp : 019-6671210
Fanpage : I Love Vitamins

* COD bagi Kota Warisan, Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitar
* Penghantaran ke seluruh Malaysia dengan POSLAJU, GDEX dan CITYLINK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...